koss Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 goniu ( cholera nie mogę oddesaĆ sie od kom.) Basia pewnie odpowie jutro...ona zawsze jezeli moze spełnia prośby , a :pnawet jezeli nie moze tez....Zobaczymy ,czy jutro Lilith odpowie-ona jest b. solidna i wiarygodna,....odezwie się. NIE SZAROGĘSISZ SIĘ TYLKO B.EMOCJONALNIE POMAGASZ...:p Bardzo,prosze zbierz deklaracje-kto, ile abysmy dokładnie wiedzieły ile mamy:p Bambino-jesteś cudna ...ale musisz oprócz serca w rozmiarze XXL mieć i odrobinę rozumu:razz: Quote
Bambino Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='koss']goniu ( cholera nie mogę oddesaĆ sie od kom.) Basia pewnie odpowie jutro...ona zawsze jezeli moze spełnia prośby , a :pnawet jezeli nie moze tez....Zobaczymy ,czy jutro Lilith odpowie-ona jest b. solidna i wiarygodna,....odezwie się. NIE SZAROGĘSISZ SIĘ TYLKO B.EMOCJONALNIE POMAGASZ...:p Bardzo,prosze zbierz deklaracje-kto, ile abysmy dokładnie wiedzieły ile mamy:p Bambino-jesteś cudna ...ale musisz oprócz serca w rozmiarze XXL mieć i odrobinę rozumu:razz: Koss, dzięki :mad:. Rozumiem,że jesteś na nie. Wobec tego zostają tylko finanse. Ale...... pomysl jeszcze raz,chocby DT, a szukac będziemy dalej. plissssssss :-( Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 BAMBINO -nie marzyłam nawet o takim tymczasie jak Twój dom-nie w kwestii zaufania tkwi szkopól,Tobie oddałabym na tymczas nawet swojego Antosia -ale sumienie nie pozwala mi zwalac na Ciebie nowej bidy... -,poczekajmy...moze dozbieramy .ALE BARDZO CI DZIĘKUJĘ ,JESTES NIEWIARYGODNIE KOCHANA..:p Quote
agata51 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Matko, znowu Elbląg! Deklaruję 50 zł miesięcznie. Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Bambino']Koss, dzięki :mad:. Rozumiem,że jesteś na nie. Wobec tego zostają tylko finanse. Ale...... pomysl jeszcze raz,chocby DT, a szukac będziemy dalej. plissssssss :-( bambino :p:p:p-,"nie zawodowcy" ale ludzie o takim sercu jak Twoje są piesom naj,naj,naj....bardzo chciałabym ,aby miała D.T. u CIEBIE -jak wszystko inne zawiedzie -to ;) to z ulgąi poczuciem, ze chociaz próbowałam nie "dociązac" CIEBIE:loveu: Quote
ecci Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 masakra...zaznaczam i deklaruję 20 złotych miesięcznie... Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Co jeszcze mogę zrobić? :-( Deklaruje pomoc w ogłoszeniach ale chyba jeszcze nie teraz. Trzeba malutką trochę podleczyć. Jezeli uważacie, ze już ją nalezy ogłaszać - napiszcie a ruszę w internet Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Fajnie, że kolejna deklaracja To moze ozbierac wszystkie deklaracje - finansowae i wpisac w pierwszy post?Bo zaraz sie nam pomiesza Z ogłoszeniam to moze poczekac na Koss albo Rybc!a - co one powiedza Quote
Evra Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wklejcie aktualizację do pierwszego postu, albo napiszcie w pierwszym poście, że info jest w poście 352, bo trzeba przejrzeć cały wątek, żeby dojść o co chodzi. 20 min szukałam info na wątku co właściwie stało się suni. Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Evra napisał(a):Wklejcie aktualizację do pierwszego postu, albo napiszcie w pierwszym poście, że info jest w poście 352, bo trzeba przejrzeć cały wątek, żeby dojść o co chodzi. 20 min szukałam info na wątku co właściwie stało się suni. Ale to chyba Rybc!a moze zmienic ? Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaracje ecci - 20zł miesięcznieBambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł Jak coś pomieszałam to piszcie Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Quote
maarit Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Red Dingo']nasza pomoc ..zostala bez echa ;) Ja zauważyłam więc cioteczkom podkreślę bo zabiegane ( i się nie ma co dziwić bo sprawa pilna), Red Dingo wystawił charytatywnie Smycz dla Neli na Allegro:loveu:. Dzięki Quote
maarit Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miśka84 napisał(a):Deklaracje ecci - 20zł miesięcznieBambino - 30zł miesięczniegops - 20zł miesięcznieNergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca)Koss - 100zł miesiecznieJak coś pomieszałam to piszcie Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. nie studiowałam dokładnie ale jeszcze ja i gonia66 po 10zł;)(jak się uda to więcej:cool3:) prawda gonia66:cool3:??? Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Goniu 66-piszę z pracy : zrób raz jeszcze ZESTAWIENIE -JEST PARE POMINIĘC np:Agata -50 zł!BARDZO C:loveu:IE PROSZE -DOBRA?? SPRAWDŻ DOKŁADNIE. rybcia- zaktualizuj pierwszą stronę małej -bardzo proszę;) ,sama wiesz,ze nikt nie ma czasu brnąć przez cały wątek no i sprawdź hotel, o którym pisze Basia-odpadają koszty transportu...to jest jak sama piszesz bardzo emocjonalnie -bbbbbbbardzo pilne!!!!!! Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Gonia13 napisał(a):nie studiowałam dokładnie ale jeszcze ja i gonia66 po 10zł;)(jak się uda to więcej:cool3:) prawda gonia66:cool3:??? Wasze deklaracje dopisane Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miśka84 napisał(a):Deklaracje ecci - 20zł miesięcznieBambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł Jak coś pomieszałam to piszcie Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Dopisałam mam nadzieję, że juz wszyscy są.Sorki, ze tak mało czytelnie ale dogo cos mi dzis nawala i samo przestawia zdania. Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Bosz... biedna mała :( Rybcia - dobrze, że u was teraz w schronie lepiej i jak czytam macie większe możliwości pomocy. Na razie zaznaczam wątek... Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jestem..już się melduję:lol: Koss...Misia zrobiła bardzo dobre zestawienie(dziękujemy )...w razie czego zaraz jeszcze raz to napiszę,pogrubię a rybc!a może wklei w pierwszy post...wg moich obliczen na ten czas mamy conajmniej 290zł miesięcznie..nie jest źle..napisalam do lilith z prośbą o cegiełki..zobaczymy co nam odpowie...jeszcze Red Dingo wystawił charytatywnie smycz - czyli też będzie miejmy nadzieję, 34 zł więcej...no to uważam, że jak na jeden dzień- dogomaniacy stanęli na wysokości zadania(jak zresztą zawsze)...mam też nadzieję, że dozbieramy dziś deklaracji tak, żeby było min 450zl mesięcznie...to jest ważne...bo wiadomo, że kilka gorszy więcej miesięcznie musi być dla suni- w razie weta choćby...dobra..zaraz zrobie osobny post z deklaracjami:lol: Ciekawe jak nasza Nelunia ma sie dziś po tej narkozie....:-( Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Red Dingo']bidulka :( ..zeby sie Twoj los odwrocil !! www.allegro.pl/item531480518_red_dingo_smycz_m_podwojna_charytatywna_nela.html Red Dingo..bardzo dziekujemy..Faktycznie Twoja pomoc przez ten mały bałagan została prawie niezauważona...tzn ja zobaczylam post ale nie zwrocilam uwagi na link do allegro:oops::oops:BArdzo przepraszam...to cudnie, bo oprocz aukcji- podales link do wątku Neli...:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaracje: ecci - 20zł miesięcznie Bambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł (pewne, może więcej, jak się uda)miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł DZIĘKUJEMY!!!!!!! Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Red Dingo- smycz na Allegro- 34zł PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW, KTÓRZYJESZCZE MOGĄ POMÓC O DEKLARACJE:lol: Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Gonia fajnie to zrobiłaś, jest czytelni itd.PS. Widze ze tylko mi dogo nawala?! Quote
Red Dingo Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no wlasnie moja nadzieja nawet nie w tej dodatkowej kropelce finansowej ..co w tym ze wiecej "oczu " zobaczy ta sliczna psinke .. i moze znajdzie sie ktos kto ja wezmie do siebie i pokocha Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To trzeba poprosić Rybcie, żeby zmieniła i uaktualniła pierwszy post... Ja jestem cierpliwa i przebrnęła przez przynajmniej część ostatnich stron w celu poszukiwania konkretów i tego co się właściwie stało, ale jak ktoś trafi tu z zewnątrz - może nie wiedzieć o co chodzi. Pierwszy post teraz najważniejszy... Quote
Recommended Posts