malagos Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Dziękuję, Mattilu :) Nowe zdjęcia Ami: Quote
Marysia R. Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Śliczne zdjęcia, trzeba koniecznie wrzucić je do ogłoszeń :) Quote
Havanka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Śliczne zdjęcia, trzeba koniecznie wrzucić je do ogłoszeń :) Wybrałam kilka i dołożyłam do swoich ogłoszeń. Teraz mocno trzymam kciuki... Quote
asiuniab Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 przyciągnął mnie tu banerek, a uroda Ami przecudna, a nie trudna Quote
malagos Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Witaj, Asiunab :) Najpierw usłyszałam o psie złapanym na wsi i przywiezionym do gminnego kojca. Ale jak zobaczyłam ją, to pomyślałam "O rany, byle nie taki zwykły kundelek, długi i napakowany..."... Teraz ona jest dla mnie urocza i śliczna, ma piękną sierść, jest błyszcząca i pachnąca. Quote
elik Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 upload image free Urocza, przesympatyczna sunia :) I te oczy... Quote
Mazowszanka13 Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Dla mnie u psa najważniejsze są oczy i pyszczek. Amisia ma wszystko jak trzeba :) A nogi to sprawa drugorzędna. Quote
Poker Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 A dla mnie oczy i ogon.2 organy, które wyrażają emocje. Uwielbiam kity. Quote
malagos Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Ciągle... nikt nie dzwoni, nie pisze. Telefon zawsze mam przy sobie, taki nawyk od lat, zawsze odbieram. Ale teraz milczy jak zaklęty, cholerka... Ania dała plakaciki koleżance z Woli, od wczoraj wiszą w kilku miejscach. Ponoć już kilka karteczek zerwanych. A czarna małpeczka wczoraj władowała nam się do łóżka, i to jak śmiesznie - łapka za łapką (psa wcale nie ma...) od strony głowy, na poduszkę. Nieco mnie przygniotła, bo chciała polizać Tomka, a mi się trafiła jej pyzata pupka i ogon, którym trzepała mi po twarzy. Potem się przeczołgała w nogi, a po chwili poszła jednak na kanapę. Quote
Florentyna Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kochana, może to działa tak, jak z zajściem w ciażę. Jak bardzo chcesz, czekasz i liczysz, to nic nie wychodzi. Jak tylko odpuścisz - pyk i jest ;) Quote
asiuniab Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kochana, może to działa tak, jak z zajściem w ciażę. Jak bardzo chcesz, czekasz i liczysz, to nic nie wychodzi. Jak tylko odpuścisz - pyk i jest ;) tak, tak, ja tak własnie myślę, że to tak właśnie działa Quote
Havanka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Kochana, może to działa tak, jak z zajściem w ciażę. Jak bardzo chcesz, czekasz i liczysz, to nic nie wychodzi. Jak tylko odpuścisz - pyk i jest ;) W takim razie, udaję, ze mi już nie zależy. Zobaczymy, czy zadziała... Quote
malagos Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Patrzcie, jakie nasze Dziewczyny mają doświadczenia, he, he! Nic innego nie pozostaje, jak sobie poczekać :) Quote
konfirm31 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 No, to sobie poczekujemy - jak gdyby nigdy nic ;) Quote
Kejciu Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 no to ja nie będę trzymała kciuków bo jak się trzyma to może jest jak z tą ciążą:D Quote
Havanka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 To puszczamy wszyscy kciuki i już nie czekamy na żadne telefony. Malagos, tak zapytam, bo mi nie zależy; czy ogłoszenia mogą też być na inne województwa? Quote
Poker Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Mam w swoim dużym nosie to czy Amisia znajdzie DS. Quote
Recommended Posts