Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczcie kochane, jaka bida w jednym ze schronisk, 5 kg wagi, 2 lata, domowe cudko z kanapy, delikatna, w typie maltańczyka, do wziecia od zaraz:

sunia.jpg

• Upvote 1
Posted

Gdyby nie obróżka, nie byłoby wiadomo gdzie przód, gdzie tył :(

Pokerkowej wysłałaś? Ona wciąż ma zapytania o Mimi...

Wiem o malutkiej.Czekam na zdjęcia. A może się uda.

Posted

Małą zabrały dziewczyny ze schroniska, nie mogły jej tam zostawić :(  - chudzieńka, zapchlona, głodna, ale chrupeczki z reki jadła jak dama, delikatnie... I na smyczy umie chodzić...

Teraz trzeba ją dowieźć do nas, na wieś, a najlepiej do niedzieli do Warszawy... Pomóżcie, błagam, może ktoś-coś-niedługo..

Trasa Lublin-Warszawa!

Posted

Pokerku, umówiłyśmy się z Mazowszanką, ze ją weźmiemy tymczasowo, ale jak ja do nas dowieźć?... Chcemy zaraz szukać jej domu, bo Mazowszanka ma już obiecany dt dla innej suni, w wielkiej potrzebie..

Posted

Napisz do Becia z Lublina. Może ona zna kogoś, kto jeździ na trasie Lublin-Wwa. Są wakacje, ludzie się przemieszczają. Albo szukać na bla bla car - taką maliznę można do kontenerka zapakować w Wwie odebrać.

Posted

Cały czas czynimy, ale plany się zmieniają co chwila i jesteśmy w czarnej doo. Jestem w pracy i nie bardzo mam jak monitorować, wydzwaniać, pisać, googlować itp. 

Posted

A może napiszcie do agat21. Ona jest z Warszawy i dużo podróżuje służbowo, przy okazji parę razy już / jak nie więcej/ przewoziła jakieś psiaki.  

Posted

A może napiszcie do agat21. Ona jest z Warszawy i dużo podróżuje służbowo, przy okazji parę razy już / jak nie więcej/ przewoziła jakieś psiaki.  

Od razu pytałam Agat, i ta cudna dziewczyna oferowała pomoc w sobotę. Jutro jednak jedzie po sunie MarysiaO i przywiezie mała pociągiem.

A nasza Amisia nadal sobie czeka na domek :)