Ewa Marta Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Bardzo Wam dziękuję za wszystkie dobre myśli! Mamy przed sobą ostatnią - szóstą chemię. Jedziemy 26 czerwca, a potem prawdopodobnie Semik pozostanie tylko na Metacamie paliatywnie. Quote
Ewa Marta Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Semik w nowej odsłonie:) Poczuł dużą ulgę, przestał dyszeć, gania jak młody pies i wygląda na kilka lat mniej:) Quote
inka33 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Goły Semik! :blink: Wygląda jak... w kubraczku! ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Ja się śmieję, że wygląda, jakby opalał się w koszulce, a potem ją zdjął:) Quote
inka33 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ja się śmieję, że wygląda, jakby opalał się w koszulce, a potem ją zdjął :) Masz rację! Też mi to przyszło do głowy. :) Quote
Poker Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ja się śmieję, że wygląda, jakby opalał się w koszulce, a potem ją zdjął :) Masz rację! Też mi to przyszło do głowy. :)Dokładnie tak samo pomyślałam.Wygląda jak młodzieniaszek. I tak ma trzymać do końca świata i o jeden dzień dłużej. 1 Quote
Gusiaczek Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Witaj Semiczku, wyglądasz bardzo przystojnie, naprawdę! :) najbardziej cieszy twoja dobra forma <3 1 Quote
Ewa Marta Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Dokładnie tak samo pomyślałam.Wygląda jak młodzieniaszek. I tak ma trzymać do końca świata i o jeden dzień dłużej. Tego się trzymamy! Witaj Semiczku, wyglądasz bardzo przystojnie, naprawdę! :) najbardziej cieszy twoja dobra forma <3 Semik dzisiaj biegał z piłeczką! Czuje się doskonale i jestem pewna, że nigdzie sie od nas nie wybiera:) Quote
jotpeg Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Semiku - tak trzymaj!!!! (świetnie chłopak wygląda, błysk w oczach, pysio uśmiechnięte!) Quote
Isabel Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 W ogóle nie wygląda na chorego, i oby tak dalej, niezmiennie, trzymał formę!!! :) Quote
Ewa Marta Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Ale przystojniak :) Semiku - tak trzymaj!!!! (świetnie chłopak wygląda, błysk w oczach, pysio uśmiechnięte!) W ogóle nie wygląda na chorego, i oby tak dalej, niezmiennie, trzymał formę!!! :) Niech tak będzie, bardzo tego chcę:-) Quote
Tigraa Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Jest cudny :-) Faktycznie wygląda jakby się opalał :-) Przesyłam moc uścisków dla Was. Quote
Ewa Marta Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Jest cudny :smile: Faktycznie wygląda jakby się opalał :smile: Przesyłam moc uścisków dla Was. Dzięki Anuś! Quote
Sarunia-Niunia Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Dawo nie było mnie u Semisia, co nie znaczy oczywiście, że nie pamiętam... Mam straszne zawirowania w Rodzinie - ciężko chorą Mamcię - mam nadzieję na zrozumienie... Zostawiam Semisiowi duuużo buziolków i zapewniam o pamięci :) Semisiu - cuuudnie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewa Marta Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Dawo nie było mnie u Semisia, co nie znaczy oczywiście, że nie pamiętam... Mam straszne zawirowania w Rodzinie - ciężko chorą Mamcię - mam nadzieję na zrozumienie... Zostawiam Semisiowi duuużo buziolków i zapewniam o pamięci :) Semisiu - cuuudnie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dzięujemy, dużo zdrowia dla Mamy! Quote
Ewa Marta Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Jutro Semik jedzie na ostatnią - szóstą chemię. Nie chcę zapeszać ale mam wrażenie, że moje kochane psisko czuje się doskonale i wbrew diagnozie, nie poddaje się chorobie:) 2 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Jutro Semik jedzie na ostatnią - szóstą chemię. Nie chcę zapeszać ale mam wrażenie, że moje kochane psisko czuje się doskonale i wbrew diagnozie, nie poddaje się chorobie:) Nieustająco trzymam kciuki za Semika :). Quote
Ellig Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Zagladam do Semika, jak sie czujesz Słoneczko ? Quote
Ewa Marta Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Przepraszam za milczenie. Zrobiłam sobie wczoraj totalny urlop od komputera. Semik czuje się bardzo dobrze. W piątek miał szóstą chemię, tym razem ze zmienionym składem. Dostał CARBOPLATIN i dr Jagielski podjął decyzję o przedłużeniu podawania chemii. Nie będziemy też w tej chwili robić USG, zaczekamy do siódmej dawki, którą Semik dostanie 22 lipca. Szukając ratunku wszędzie dla Semika, rozpoczęłam niekonwencjonalne leczenie. We wtorek 22 czerwca Semik został poddany tzw. operacji fantomowej. To praca z energią, leczenie bez dotyku. Po 25 minutowym zabiegu Semuś spał jak zabity i ani razu nie zmienił miejsca spania, choć od ponad 3 lat przechodzi z miejsca na miejsce po kilkanaście razy w nocy. Rano znalazłam tylko 3 kropelki krwi, a potem kilka kropli osocza. Dopiero w piątek spadła kolejna kropla krwi. Prawdopodobnie jutro zrobimy kolejny seans. W tej chwili Semik czuje się naprawdę dobrze. Po 2 dniach braku apetytu i karmienia z ręki najlepszymi smaczkami, zjadł całą kolację. Dobry nastrój go nie opuszcza i oby tak było jak najdłużej! Quote
EVA2406 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ewuś, ciszę się, że Semiczek dobrze się czuje. Skąd masz tę nową metodę. Kto to stosuje i jak działa? Quote
Ewa Marta Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Ewuś, ciszę się, że Semiczek dobrze się czuje. Skąd masz tę nową metodę. Kto to stosuje i jak działa? Ewciu tu możesz poczytać o tej metodzie: http://www.chirurgiafantomowa-zywiec.pl/index.php/chirurgia-fantomowa Ja dostałam namiar do dziewczyny, która jest znajomą znajomej i tak po nitce do kłębka trafiłam do niej i choć się nie znamy, ona zgodziła sie pomóc Semikowi. Są też osoby, które zajmują się tym oficjalnie, przyjmują pacjentów. Quote
Recommended Posts