jotpeg Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Kłapciate uszko (: ... i te białe paluszki! Słodziak! :) Quote
malagos Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jejku, Maryś, ale masz mieszkanie oblaźnięte psami, fe! Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jejku, Maryś, ale masz mieszkanie oblaźnięte psami, fe! Kocioł garnkowi przyganiał ;) Jak napisałam na Bezdomniakach makowskich, znowu po okolicy biega kolejna cieczkująca suka, a za nią stado napalonych i gryzących się samców. Dobrze, że Rudzik jest już daleko i bezpieczny, bo pewnie znowu by oberwał "za bezdurnego " :(. Dziękuję Marysiu O :) Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Czy Ziutka to jest na tym wątku?!?!? Rudek to taki prawie Bobiś bis, którego Józefka wielbi wręcz :) A "moja" Figunia co taka... zafrasowana? ;) Quote
Marysia R. Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 On mnie rozplywa :) Muszę ograniczać ilość wstawianych zdjęć bo się nam Mattilu całkiem rozpłynie i co wtedy będzie? ;) :) Jejku, Maryś, ale masz mieszkanie oblaźnięte psami, fe! No wiesz, lepiej spójrz na swoje! :D ;) Czy Ziutka to jest na tym wątku?!?!? Rudek to taki prawie Bobiś bis, którego Józefka wielbi wręcz :) A "moja" Figunia co taka... zafrasowana? ;) Ziutka taka skryta, że nawet nie wiem czy "jedzie z nami :) A Figusia, no cóż... ten typ tak ma ;) Dopisałam w rozliczeniu Rudzika kwotę 5,96zł która została z wpłaty od Pani Małgosi od Pepki po wyzerowaniu długu tejże :) Quote
Mattilu Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Nie, nie, nie! Wstawiaj fotki slodziaka o zawadiacko postawionym uchu! Bede patrzyla jednym okiem tylko ;) Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 TE uszka są cudowne. Jedno jak miś uszatek a drugie jak nietoperek. Faktycznie miodziowy słodziak. Tylko musi amatora znaleźć szybciutko,już jest gotowy. Powodzenia Rudzielcu. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O! Miodek, Miodzio - to byłoby dla niego odpowiednie imię pod każdym względem! :) Quote
Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Maryś, rozpruwacie się w sobotę?... By ja postanowiłam poczekać z Sonią do wtorku, żeby jednak dr Darek obejrzał oczko swoim fachowym okiem ;) Quote
Marysia R. Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Miodzio bardzo ładnie :) Pasuje mu kolorystycznie i charakterologicznie ;) Nutusiu jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy na prucie, w weekend albo ew. dopiero w poniedziałek, zobaczę jak mi się ułoży :) Quote
konfirm31 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No, to z Rudzika - na Miodzika :). "Miodzik, spacerek !" - czemu nie ;) Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak się zwał tak się zwał ważne ,że jest słodziutki. Hej ,słodziaku,marsz do domku. Quote
Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Rudziku/Miodziku, ja Cię po prostu uwielbiam. wycałowałabym ten Twój grubaśny nochal jak nic! Maryś, zamówić u Ziutki ogłoszenia dla Rudzika? Quote
konfirm31 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Miodzik słodzik :). Mnie też się chłopak podoba i życzę mu cudownego domku :) Quote
Marysia R. Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Rudziku/Miodziku, ja Cię po prostu uwielbiam. wycałowałabym ten Twój grubaśny nochal jak nic! Maryś, zamówić u Ziutki ogłoszenia dla Rudzika? Mattilu jeśli masz ochotę mu wykupić to chętnie skorzystamy :) Przedłużyłam dzisiaj wyróżnienie na OLX na miesiąc. Niestety jak na razie pomimo jednego pakietu i wyróżnienie na OLX nie było odzewu. Quote
konfirm31 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ludzie nie wiedzą, co dobre :(. Może ogłaszaj go jako Miodzio? Quote
Marysia R. Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Możemy spróbować ale myślisz, że to coś zmieni? :unsure: Quote
Marysia R. Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Nomen - omen :) Może i tak :) Quote
Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dobra, to piszę do Ziutki, kiedy będzie mogła zrobić ogłoszenia dla Miodzika - bo bazarek ogłoszeniowy ma na razie w budowie... Quote
Recommended Posts