Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku, Maryś, ale masz mieszkanie oblaźnięte psami, fe!

Kocioł garnkowi przyganiał ;)

Jak napisałam na Bezdomniakach makowskich, znowu po okolicy biega kolejna cieczkująca suka, a za nią stado napalonych i gryzących się samców. Dobrze, że Rudzik jest już daleko i bezpieczny, bo pewnie znowu by oberwał "za bezdurnego " :(. Dziękuję Marysiu O :)

Posted

On mnie rozplywa :)

Muszę ograniczać ilość wstawianych zdjęć bo się nam Mattilu całkiem rozpłynie i co wtedy będzie? ;) :)

Jejku, Maryś, ale masz mieszkanie oblaźnięte psami, fe!

No wiesz, lepiej spójrz na swoje! :D ;)

Czy Ziutka to jest na tym wątku?!?!? Rudek to taki prawie Bobiś bis, którego Józefka wielbi wręcz :)
A "moja" Figunia co taka... zafrasowana? ;)

Ziutka taka skryta, że nawet nie wiem czy "jedzie z nami :) A Figusia, no cóż... ten typ tak ma ;)

Dopisałam w rozliczeniu Rudzika kwotę 5,96zł która została z wpłaty od Pani Małgosi od Pepki po wyzerowaniu długu tejże :)

Posted

Miodzio bardzo ładnie :) Pasuje mu kolorystycznie i charakterologicznie ;)

Nutusiu jeszcze nie wiem kiedy pojedziemy na prucie, w weekend albo ew. dopiero w poniedziałek, zobaczę jak mi się ułoży :)

Posted

Rudziku/Miodziku, ja Cię po prostu uwielbiam. wycałowałabym ten Twój grubaśny nochal jak nic! Maryś, zamówić u Ziutki ogłoszenia dla Rudzika?

Mattilu jeśli masz ochotę mu wykupić to chętnie skorzystamy :)

Przedłużyłam dzisiaj wyróżnienie na OLX na miesiąc. Niestety jak na razie pomimo jednego pakietu i wyróżnienie na OLX nie było odzewu.