Florentyna Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 To ostatnie zdjęcie - mistrzostwo świata :) Quote
konfirm31 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Też jestem zachwycona tym ostatnim zdjęciem z uwodzicielskim uśmiechem :) Quote
Mattilu Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ja przepadlam. Jestem w nim zakochana po uszy (co jest o tyle latwiejsze, ze znam Rudzika bez fonii ;) ) Quote
Marysia R. Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Ja przepadlam. Jestem w nim zakochana po uszy (co jest o tyle latwiejsze, ze znam Rudzika bez fonii ;) ) Zapakować? ;) Quote
Mattilu Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Marys, tylko zdrowy rozsadek mojego TZ mnie powstrzymuje przed zawolaniem: TAK! To i fakt, ze niestety jeszcze przez jakis czas musimy sie liczyc z koniecznoscia podrozy, w ktorych psy nie beda nam mogly towarzyszyc, a nie jest latwo w naszej sytuacj znalezc chetnego do opieki nad dwoma psami :( Jeszcze pare lat musze poczekac, a Rudzikowi jednak zycze kochajacego domku jak najszybciej! Quote
Mazowszanka13 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Przelałam na konto Marysi 300 zł dla Rudzika celem wyzerowania konta. Proszę o potwierdzenie odbioru :) http://www.dogomania.com/forum/topic/145123-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-na-bdt/ 1 Quote
Marysia R. Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Przelałam na konto Marysi 300 zł dla Rudzika celem wyzerowania konta. Proszę o potwierdzenie odbioru :)http://www.dogomania.com/forum/topic/145123-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-na-bdt/ Baardzo dziękuję Mazowszanko Jak tylko dotrze to potwierdzę :) Quote
Nutusia Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Monika, Ty jeszcze pogadaj z TZem - przecież układ jest rewelacyjny! Hopka u mnie, Rudzik u Marysi - odległość CAŁE 4 km ;) A fotki - REWELACJA!!!! Na drugim jakie "zdziwko"! :) Do ogłoszeń daj wszystkie 3 - obowiązkowo :) Quote
malagos Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 No rewelacja! co za usta całuśne ma, no, no! Quote
konfirm31 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestia Nutusi jest ze wszech miar interesująca :) Quote
Marysia R. Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Zrobiłam Rudzikowi plakat, jeśli macie jakieś sprawdzone miejsca do rozwieszenia to będę wdzięczna :) Wersję do druku wyślę chętnym na mail :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 A wydrukowanego plakatu nie masz ? Nie mam jak wydrukować, a mogłabym powiesić na magicznej brzósce. Quote
Grażyna49 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 To zdjęcie z uśmiechem jest cudowne. Mogli by pokazywać w reklamie pasty do mycia zębów........ Strasznie rozbrajający maluszek z tego Rudzika jest. Quote
Marysia R. Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Przelałam na konto Marysi 300 zł dla Rudzika celem wyzerowania konta. Proszę o potwierdzenie odbioru :)http://www.dogomania.com/forum/topic/145123-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-na-bdt/ Wpłata dotarła dzisiaj na konto Rudzika, dzięki czemu chłopak jest na plusie :) Jeszcze raz pięknie dziękuję Mazowszanko A gdzie zdjęcie z uśmiechem? ;) Plakacik robiłam przed zrobieniem tego zdjęcia :) A poza tym ono jest złej jakości. A wydrukowanego plakatu nie masz ? Nie mam jak wydrukować, a mogłabym powiesić na magicznej brzósce. Co prawda na mojej drukarce słabo się wydrukował (słabe kolory) ale lepsze to niż nic, przywiozę Ci we czwartek :) Quote
malagos Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ale uszka ma takie jak Aria, jedno w tę, drugie we wtę Quote
Grażyna49 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Dzisiaj jest dzień kotka,więc opiekunce i wszystkim podopiecznym koteckom wszystkiego najlepszego. Długiego życia w zdrówku przy boku ludzia. Quote
Marysia R. Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Grażyno bardzo dziękuję za życzenie w imieniu swoim moich kociactych :) Ale uszka ma takie jak Aria, jedno w tę, drugie we wtę I jak Coco. I Pepka też ;) :) A do Arii to on w ogóle troszkę podobny, szczególnie z koloru bo postura trochę inna ;) Quote
konfirm31 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Witam całuśnego Rudzika - Miodzika :) Quote
Mattilu Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Rudziku najmilszy, mizianki zostawiam Quote
Nutusia Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Koleżance p. Renaty od Tośki Rudek też podbił serce i... pod płot przyszła zmarnowana, zmęczona i głodna sunia. Tak więc Miodku - sam rozumiesz... Quote
Nutusia Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Jak to Marysia wczoraj powiedziała - dla Rudzika kiepsko, ale suni się poszczęściło, a w zdecydowanie większej potrzebie "domowej" była ;) Quote
Nutusia Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 No właśnie się nie przeprowadza, bo Pani przygarnęła tę suczkę, która "zakotwiczyła" pod jej bramą. Już kiedyś tłumaczyłam mojej sąsiadce, że jak się mieszka na wsi, to się nie gada jakiego to by się chciało mieć psa czy kota, tylko się bierze to, co się pod bramą znajdzie albo co z jabłonki spadnie (jak jej koteczka) :) Quote
Recommended Posts