Jump to content
Dogomania

Rudzik (teraz Kuba) - młodzik spod balkonu MA DOM! Zamieszkał nad morzem :)

Recommended Posts

Posted

Marys, tylko zdrowy rozsadek mojego TZ mnie powstrzymuje przed zawolaniem: TAK! To i fakt, ze niestety jeszcze przez jakis czas musimy sie liczyc z koniecznoscia podrozy, w ktorych psy nie beda nam mogly towarzyszyc, a nie jest latwo w naszej sytuacj znalezc chetnego do opieki nad dwoma psami :( Jeszcze pare lat musze poczekac, a Rudzikowi jednak zycze kochajacego domku jak najszybciej!

Posted

Monika, Ty jeszcze pogadaj z TZem - przecież układ jest rewelacyjny! Hopka u mnie, Rudzik u Marysi - odległość CAŁE 4 km ;)

A fotki - REWELACJA!!!! Na drugim jakie "zdziwko"! :) Do ogłoszeń daj wszystkie 3 - obowiązkowo :)

Posted

Przelałam na konto Marysi 300 zł dla Rudzika celem wyzerowania konta.
Proszę o potwierdzenie odbioru :)
http://www.dogomania.com/forum/topic/145123-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-na-bdt/

Wpłata dotarła dzisiaj na konto Rudzika, dzięki czemu chłopak jest na plusie :) Jeszcze raz pięknie dziękuję Mazowszanko 16icon_kiss.gif

A gdzie zdjęcie z uśmiechem? ;)

Plakacik robiłam przed zrobieniem tego zdjęcia :) A poza tym ono jest złej jakości.

A wydrukowanego plakatu nie masz ?

Nie mam jak wydrukować, a mogłabym powiesić na magicznej brzósce.

Co prawda na mojej drukarce słabo się wydrukował (słabe kolory) ale lepsze to niż nic, przywiozę Ci we czwartek :)

Posted

Grażyno bardzo dziękuję za życzenie w imieniu swoim moich kociactych :)

Ale uszka ma takie jak Aria, jedno w tę, drugie we wtę

I jak Coco. I Pepka też ;) :)

A do Arii to on w ogóle troszkę podobny, szczególnie z koloru bo postura trochę inna ;)

Posted

No właśnie się nie przeprowadza, bo Pani przygarnęła tę suczkę, która "zakotwiczyła" pod jej bramą. Już kiedyś tłumaczyłam mojej sąsiadce, że jak się mieszka na wsi, to się nie gada jakiego to by się chciało mieć psa czy kota, tylko się bierze to, co się pod bramą znajdzie albo co z jabłonki spadnie (jak jej koteczka) :)