Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieniądze doszły, tylko nie mogę znaleźć linku do bazarku, żeby potwierdzić :)

Wygląda na to, że sprawa koopkowa się u Paryska unormowała. Krwi nie ma i częstotliwość znormalniała.

Hura hura hura !

Posted

Jeden z naszych psów też miał podobny kupkowy problem- raz załatwił się żywą krwią, widok był straszny, innym razem śluz z  krwią... badaliśmy i kał i robiliśmy usg brzucha i krew i wszystko co tylko możliwe, i co? i nic!

Moim zdaniem to alergia pokarmowa i dobranie odpowiedniej karmy niweluje problem. Podobnie mam z  synem... jeśli zje kukurydzę- zawsze w  kale ma krew.

Oby u Paryska problem już nie wracał! :)

Posted

Od ubiegłego tygodnia jestem na antybiotyku, ale jak się tylko wychoruję to porobię Paryskowi nowe zdjęcia.

Póki co rozliczenie:

Stan konta na 8 listopad wynosił -200 zł
Wpłaty:
+15 zł Martyna K.
+50 zł głuchypies
+129,50 zł Tola (bazarek)
+35 zł Iwona K.
+100 zł Fundacja ZEA
Razem: +129,50 zł

Koszty:
-300 zł hotelowanie

+129,50 zł - 300 zł = -170,50 zł
Stan konta na 8 grudnia wynosi -170,50 zł.

Posted

Śliczny pycholek!

Tak - cudo,  które jak na razie  wyraźnie  nie ma szczęścia :-(

Parę dni temu okazało się, ze z opłat (250 zł) wycofały się osoby, na które ten pies bardzo liczył (i na ludzi i na pieniądze).

Teraz usłyszałam, ze jak na psa nie ma kasy to trzeba oddać go do schroniska.

Coś przeczuwałam już zaraz po zabraniu Parysa  do hoteliku - nikt z Zamościa o niego nie pytał,  nikt go tez nie odwiedzał.

Przyznam, ze mam doła i "przespanie" problemu nic a nic mi nie dało.

W Nowy Rok Parys wejdzie więc w długami, niepewną przyszłością i chyba nadal bez domu.

Posted

Szkoda, że ludzie zawodzą Paryska..Ale niech im....zmilczę. Po świętach podliczę kasę i na pewno coś zostanie dla Paryska. Tolu, podeślij mi jeszcze raz numer Twojego konta

Posted

Szkoda, że ludzie zawodzą Paryska..Ale niech im....zmilczę. Po świętach podliczę kasę i na pewno coś zostanie dla Paryska. Tolu, podeślij mi jeszcze raz numer Twojego konta

Dorzucę grosik do portfelika Paryska.

Dzięki kochane!

Wpłaty dla Paryska proszę przelewać bezpośrednio na konto hoteliku u Murki (konto w 1 poście).

Wciąż mam nadzieje, że wkrótce zadzwoni ten jedyny dom dla piesa.

Posted

Może ktoś pomógłby  bazarkiem cegiełkowym? Zrobiłabym go sama, ale często mam problemy z łącznością internetową.

A jakiej konkretnie oczekujesz pomocy?

Posted

A jakiej konkretnie oczekujesz pomocy?

Chociażby takiej, że w razie mojej nieobecności z powodu awarii, ktoś mógłby czuwać nad bazarkiem, żeby był "widoczny", no i najważniejsze pomoc w zaproszeniach.