Murka Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Na razie jest ok z koopami, tzn. częstotliwość bez zmian, ale krwi żadnej nie ma. Rozliczenie: Stan konta na 9 październik wynosił 0 zł Wpłaty: +70 zł Monika D. +207 zł Fundacja ZEA Razem: +277 zł Koszty: -300 zł hotelowanie -10 zł Fiprex -32 zł szczepienie na wirusy wraz z dojazdem weta -50 zł odrobaczenie 4-dniowe -10 zł przejazdy do lecznicy (kastracja) -23 zł analiza kału -52 zł antybiotyk Razem: -477 zł +277 zł - 477 zł = -200 zł Stan konta na 8 listopad wynosi -200 zł. Quote
Gusiaczek Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Przez banerek u Macka dotarłam i ja do Paryska. Trzymam kciuki :) Quote
gluchypies Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ja też zaglądnęłam dzięki banerkowi z Paryskiem i wieżą Eiffla:) trzymam kciuki za zdrówko i za domek. Prześlę jednorazowo jakiś grosik dla Paryska, jeśli nie ma danych do wpłat na początku wątku, to poproszę na pw. Quote
Gusiaczek Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Zaglądam do Paryska .... czekam na dobre wieści .... tym bardziej się martwię, że nasza Ovolinka miała kłopoty (krwotoczne zapalenie jelit) długo trwało leczenie i do dzisiaj ma bardzo wrażliwy układ trawienny jednak jestem dobrej myśli, że z Paryskiem będzie dobrze, za co trzymam kciuki Quote
Tola Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Witam nowe osoby, bardzo się cieszę, ze do Paryska zagląda więcej osób no i dziękuję po raz kolejny Mackowi za taki paryski banerek :smile: Będę bardzo wdzięczna za każdy grosik, bo chłopak zaczyna mieć długi, kasy coraz mniej :-( A domu jak nie było, tak nie ma - Parys ma podwójne ogłoszenia i cisza - ani jednego zapytania. Taki fajny psiak i nikogo jeszcze nie zauroczył. Mam też nadzieję, ze z jelitami to tylko przejściowa sprawa... Wpłaty najlepiej wysyłać od razu do hoteliku do Murki z dopiskiem "dla Parysa" -zaraz poproszę Murkę o dane do hoteliku i wstawienie w 1 post. Quote
agat21 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Banerki piękne, chyba też się poczęstuję ;) Quote
Murka Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Ja też zaglądnęłam dzięki banerkowi z Paryskiem i wieżą Eiffla:) trzymam kciuki za zdrówko i za domek. Prześlę jednorazowo jakiś grosik dla Paryska, jeśli nie ma danych do wpłat na początku wątku, to poproszę na pw. Już wpisałam konto hotelikowe w pierwszym poście :) Quote
gluchypies Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Poleciała jednorazowa dla Paryska :) Oraz poczęstowałam się banerkiem :) Czy wykupić dla Paryska pakiet ogłoszeń? Quote
Nutusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Murko, a może by tak Paryżątko zaproponować tej pani, której Alaska nie była pisana?... Albo inną psinę od Ciebie - nie masz takiej? ;) Quote
Tola Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Poleciała jednorazowa dla Paryska :) Oraz poczęstowałam się banerkiem :) Czy wykupić dla Paryska pakiet ogłoszeń? poszedł grosik dla Paryska :) Bardzo dziękuję za wpłaty :loveu: Parys miał wykupione ogłoszenia zaraz po przyjeździe do Murki, ale nowy pakiecik przydałby się na pewno :smile: Quote
Tola Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Murko, a może by tak Paryżątko zaproponować tej pani, której Alaska nie była pisana?... Albo inną psinę od Ciebie - nie masz takiej? ;) Ale fajna nazwa dla Paryska :loveu: Z mojego bazarku jest dla Paryska 129,50 zł Quote
Murka Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Murko, a może by tak Paryżątko zaproponować tej pani, której Alaska nie była pisana?... Albo inną psinę od Ciebie - nie masz takiej? ;) Myślałam o Parysku, ale trochę się boję jak on z zostawaniem samemu, bo w boksie jest trochę aktywny:) No i zapoznanie.. trzeba by było podjąć ryzyko dowiezienia psa do Warszawy i jak się Pani nie spodoba to powrót do hotelu. Pani na pewno nie pokryje tych kosztów. Quote
Guest TyŚka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Zapisuję przystojniaka :D I kradnę banerek. Quote
gluchypies Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Parys miał wykupione ogłoszenia zaraz po przyjeździe do Murki, ale nowy pakiecik przydałby się na pewno :smile: W takim razie proszę osobę odpowiedzialną za przesłanie danych do kejciu, mam wykupione pakiety na jej bazarku KLIK Trzeba napisać w tytule Parys od gluchypies :) W pierwszym poście bazarku jest info, co dokładnie trzeba wpisać w mailu, żeby ogłoszenia sprawnie poszły :) Quote
Tola Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 W takim razie proszę osobę odpowiedzialną za przesłanie danych do kejciu, mam wykupione pakiety na jej bazarku KLIK Trzeba napisać w tytule Parys od gluchypies :) W pierwszym poście bazarku jest info, co dokładnie trzeba wpisać w mailu, żeby ogłoszenia sprawnie poszły :) Dopiero teraz odpisuję, bo mi dogo nie działało - bardzo dziękuję i już wszystko wysyłam :smile: Może tym razem ktoś zadzwoni! Quote
gluchypies Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Trzymam kciuki za ogloszenia Paryska! :) Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Parysku, jestem dobrej myśli - musi być dobrze :) Quote
Guest TyŚka Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Trzymam kciuki, by święta spędził ze swoją rodzinką :) Quote
Maciek777 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Trzymam kciuki, by święta spędził ze swoją rodzinką :) To dopiero by miał Święta :D Tylko teraz trzeba mieć oczy szeroko otwarte by Parysek nie został prezentem :mad: Również trzymam kciuki :thumbs: Quote
Murka Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Ale fajna nazwa dla Paryska :loveu: Z mojego bazarku jest dla Paryska 129,50 zł Pieniądze doszły, tylko nie mogę znaleźć linku do bazarku, żeby potwierdzić :) Wygląda na to, że sprawa koopkowa się u Paryska unormowała. Krwi nie ma i częstotliwość znormalniała. Quote
Recommended Posts