ewu Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Jak on wypiękniał u Makili:) Ogonek kita, sierść nabrała blasku, oczka czyste:) [B]Anetko jak zwykle - dziękuję:):):)[/B] Quote
ewu Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Teraz widzę ,że Rysio ma piękny kolor:) Myślałam ,że jest czarny a on jest czarny z rudym połyskiem:) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='elik']Rudziu, czy Rysio nie jest podobny do Twojej tymczasowiczki Dinki :)[/QUOTE] Wiedziałam że ktoś musi zauważyć podobieństwo :) Troszeczkę tak , mają ten sam smutek w oczkach . Dinka jest większa od Rysia . [quote name='jotpeg']zakochałam się w tym małym/czarnym, zwanym Rysiem... :loveu: słoneczko najmilejsze!!! postaram się stworzyć jakiś bazarek dla niego.[/QUOTE] Jotpeg - on jest cudnie czekoladowy :) Ma niesamowicie piękny kolor a w słońcu błyszczy się najcudniejszym odcieniem czekolady . Cudowna z niego malizna . Myślę , że szybko znajdzie domek . Quote
ewu Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Wiedziałam że ktoś musi zauważyć podobieństwo :) Troszeczkę tak , mają ten sam smutek w oczkach . Dinka jest większa od Rysia . Jotpeg - on jest cudnie czekoladowy :) Ma niesamowicie piękny kolor a w słońcu błyszczy się najcudniejszym odcieniem czekolady . Cudowna z niego malizna . Myślę , że szybko znajdzie domek .[/QUOTE] Rudziu pięknie to określiłaś, on jest czekoladowy:) Czekoladowy Rysio:) Quote
Poker Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Podajcie nr konta, bo jutro wyjeżdżam i dopiero po 7.września będę mogła wpłacić ,a chcę to jutro zrobić. Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='Poker']Podajcie nr konta, bo jutro wyjeżdżam i dopiero po 7.września będę mogła wpłacić ,a chcę to jutro zrobić.[/QUOTE] Dziękuję, posłałam:) Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Jak los czasem kieruje zdarzeniami i przeznaczenie układa scenariusz przekonałam się dzięki mojej podróży do Warszawy. Przesiadka , której się tak bałam okazała się dobrodziejstwem:) Szczegóły historii są nieistotne , ważny jest finał:) Otóż dzięki mojej wyprawie jeszcze jeden psiak znalazł najlepszy na świecie dom:) Młody, skrzywdzony kaukaz pojechał do ds i na dodatek do mojej bliskiej Rodziny:):):):) Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Kuzynostwo to wielbiciele i znawcy tej rasy. Psiak trafił do wspaniałych i mądrych Ludzi:) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='ewu']Kuzynostwo to wielbiciele i znawcy tej rasy. Psiak trafił do wspaniałych i mądrych Ludzi:)[/QUOTE] Super :) :) :) Quote
agat21 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='ewu']Jak los czasem kieruje zdarzeniami i przeznaczenie układa scenariusz przekonałam się dzięki mojej podróży do Warszawy. Przesiadka , której się tak bałam okazała się dobrodziejstwem:) Szczegóły historii są nieistotne , ważny jest finał:) Otóż dzięki mojej wyprawie jeszcze jeden psiak znalazł najlepszy na świecie dom:) Młody, skrzywdzony kaukaz pojechał do ds i na dodatek do mojej bliskiej Rodziny:):):):)[/QUOTE] ewu, Ty po prostu przyciągasz dobre ludzkie fluidy :) Quote
malagos Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='agat21']ewu, Ty po prostu przyciągasz dobre ludzkie fluidy :)[/QUOTE] Rzeczywiście! Ale tu się dzieje, zajrzałam, z zapartym tchem przeczytałam! Ewu, Niezwykła Kobieto! Pokażesz te kolejne malizny? Quote
Makila Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Rysio to cudowny piesek. Jest bardzo nieśmiały. Jak biorę go na kolana to delikatnie się przytula. To malutka kruszynka która da komuś wiele miłości. Dawno nie miałam tak słodkiego i grzecznego pieska. Taka czekoladka do zjedzenia :lol: Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='malagos']Rzeczywiście! Ale tu się dzieje, zajrzałam, z zapartym tchem przeczytałam! Ewu, Niezwykła Kobieto! Pokażesz te kolejne malizny?[/QUOTE] Dziękuję Gosiu za miłe słowa i wzajemnie:) Niestety są nowe maluszki, mam zdjęcia , jutro wstawię z opisami. Rano jadę do schronu z danyww zabrać mix sznaucerki, którą gryzą inne psy:( Życie suni wisi na włosku:( Pomogą "Sznaucery w potrzebie", oby do rana nic się nie stało( tfu, tfu)... Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='Makila']Rysio to cudowny piesek. Jest bardzo nieśmiały. Jak biorę go na kolana to delikatnie się przytula. To malutka kruszynka która da komuś wiele miłości. Dawno nie miałam tak słodkiego i grzecznego pieska. Taka czekoladka do zjedzenia :lol:[/QUOTE] Już w schronisku zauważyłam ,że Rysio ma cudowny charakter. To niezwykły, uroczy maluszek. Quote
ewu Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 [quote name='agat21']ewu, Ty po prostu przyciągasz dobre ludzkie fluidy :)[/QUOTE] Bardzo bym chciała mieć taką magiczną moc:) Quote
kcd Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 To ja tylko dodam że u nas wszystko "cacy" :) [IMG]https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/q82/s526x395/10325239_10152572781816236_56184319096096449_n.jpg?oh=972505f134649f159d316c4e13d5a67a&oe=547F32C2[/IMG] Quote
Ayame Nishijima Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Przepraszam, ze tak długo, ale naprawdę nie miałam kiedy - banerek: [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=256863][IMG]http://tinyurl.com/mwoegp5[/IMG][/URL] Niestety wszystkie trzy psiaki sie nie zmieściły :( Quote
malagos Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Wierzę, ze i tym kolejnym psiakom się uda, znajdą przynajmniej domy tymczasowe. Quote
Nutusia Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Bardzo przepraszam, że dopiero teraz, ale cały weekend zmagałam się z zaległościami z tygodnia, no i... cieszyłam się Aszką! ;) [quote name='ewu'] Aszka jest bardziej wrażliwa a pudlisia to prawdziwa gwiazda. Myślę,że Aszka jest idealnym psiakiem dla spokojnych , zrównoważonych ludzi, nawet starszych. To taka malutka, słodka panienka, która potrzebuje bliskości człowieka.[/QUOTE] Oj, ewu, to chyba Ty o innym psiaku piszesz niż ten, którego mi przywiozłaś!!!! Aszka to jest prawdziwa... torpeda! Prędkość, z jaką biega, jej wszędobylstwo, energia i optymizm naprawdę mogą przyprawić o zawrót głowy! Wpada do domu, przelatuje jak piorun kulisty i wypada, porywając po drodze np. pluszaka!!!! :) Ona musiała być domowa. Wie, co to pokoje (nigdzie nie boi się wejść), zna odkurzacz. Potrafi się bawić pluszakami, nie ma żadnych zahamowań, lęków. Super psiną jest - tu jej wątek, gdzie piszę (i pisać będę) o niej więcej ;) Zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257079-Aszka-100-cukru-w-cukrze-szukamy-super-domku!?p=22404705#post22404705[/url] Rysiu, chłopaczku, nie martw się! Teraz może już być tylko coraz lepiej i lepiej! :) Quote
elik Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Przepraszam, ze tak długo, ale naprawdę nie miałam kiedy - banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=256863"][IMG]http://tinyurl.com/mwoegp5[/IMG][/URL] Niestety wszystkie trzy psiaki sie nie zmieściły :([/QUOTE] Niestety często mamy za mało czasu ;) Bardzo dziękuję za śliczny banerek. Zaraz go sobie wstawię w sygnaturę. Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Właśnie skończyłam - przeczytałam wszystko, jestem pod ogromnym wrażeniem Ogonki przecudowne :loveu: Chapeau bas Cioteczki :) Quote
agat21 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='Nutusia']Bardzo przepraszam, że dopiero teraz, ale cały weekend zmagałam się z zaległościami z tygodnia, no i... cieszyłam się Aszką! ;) Oj, ewu, to chyba Ty o innym psiaku piszesz niż ten, którego mi przywiozłaś!!!! Aszka to jest prawdziwa... torpeda! Prędkość, z jaką biega, jej wszędobylstwo, energia i optymizm naprawdę mogą przyprawić o zawrót głowy! Wpada do domu, przelatuje jak piorun kulisty i wypada, porywając po drodze np. pluszaka!!!! :) Ona musiała być domowa. Wie, co to pokoje (nigdzie nie boi się wejść), zna odkurzacz. Potrafi się bawić pluszakami, nie ma żadnych zahamowań, lęków. Super psiną jest - tu jej wątek, gdzie piszę (i pisać będę) o niej więcej ;) Zapraszam! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257079-Aszka-100-cukru-w-cukrze-szukamy-super-domku!?p=22404705#post22404705[/URL] Rysiu, chłopaczku, nie martw się! Teraz może już być tylko coraz lepiej i lepiej! :)[/QUOTE] To pewnie "psina o wielu obliczach" ;) Idę podczytać też o 100% cukru w cukrze :D Quote
ewu Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Przepraszam, ze tak długo, ale naprawdę nie miałam kiedy - banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=256863"][IMG]http://tinyurl.com/mwoegp5[/IMG][/URL] Niestety wszystkie trzy psiaki sie nie zmieściły :([/QUOTE] Dziękuję:) , cudny:) Psiak rudy już w domku a pojawią się nowe maluszki więc nie ma to znaczenia , które są na banerku:) Quote
ewu Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='Nutusia']Bardzo przepraszam, że dopiero teraz, ale cały weekend zmagałam się z zaległościami z tygodnia, no i... cieszyłam się Aszką! ;) Oj, ewu, to chyba Ty o innym psiaku piszesz niż ten, którego mi przywiozłaś!!!! Aszka to jest prawdziwa... torpeda! Prędkość, z jaką biega, jej wszędobylstwo, energia i optymizm naprawdę mogą przyprawić o zawrót głowy! Wpada do domu, przelatuje jak piorun kulisty i wypada, porywając po drodze np. pluszaka!!!! :) Ona musiała być domowa. Wie, co to pokoje (nigdzie nie boi się wejść), zna odkurzacz. Potrafi się bawić pluszakami, nie ma żadnych zahamowań, lęków. Super psiną jest - tu jej wątek, gdzie piszę (i pisać będę) o niej więcej ;) Zapraszam! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257079-Aszka-100-cukru-w-cukrze-szukamy-super-domku!?p=22404705#post22404705[/URL] Rysiu, chłopaczku, nie martw się! Teraz może już być tylko coraz lepiej i lepiej! :)[/QUOTE] A to ci pannica:) A taka "lelija" była nieśmiała:):):) Quote
edek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Cioteczki mam fanty od znajomej. Czy któraś z Was pomogłaby mi z bazarkiem. Ja porobię fotki, pomierzę i powysyłam pls :cool3:. Quote
Recommended Posts