elik Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 I moje zaciśnięte :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 A ja to tak trzymam,że potem palców nie wyprostuję:) Quote
ewu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Moja córka pstryknęła, mam nadzieję,że zdjęcie nie zniknie. Komiczne:) Quote
ewu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Denerwuję się tą podróżą bo zlikwidowali dobre pociągi do Warszawy. Muszę jechać z przesiadką, bezpośredni kosztuje majątek. Quote
Nutusia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 kcd jest jak pomysłowy Dobromir - oby się udało!!!! :) O matko, z przesiadką... :( A jaka różnica w cenie, jeśli bezpośrednio? Może nie warto oszczędzać akurat w tym przypadku, tylko np. bazarkiem "zarobić" na ten transport? Quote
elik Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 ewu napisał(a): Moja córka pstryknęła, mam nadzieję,że zdjęcie nie zniknie. Komiczne:) Komiczne i kosmicznie głupie. Normalne, gdyby to był gabinet lekarski, ale na taki nie wygląda a poza tym, tam nikomu nie przyszłoby do głowy wchodzić z psem więc i napis byłby niepotrzebny. Najwyraźniej właściciel sklepu to ten, co psy widzi tylko na łańcuchu. Nie kupowałaby, w takim sklepie nawet gdyby wszystko było tam tańsze niż w innych :shake: Jazda z przesiadką z dwoma transporterkami, to koszmar !!! Proponuję zrobić składkę na bilet, żeby choć w jedna stronę, tę z kontenerkami, Basia nie musiała się przesiadać. Jak zbierzemy na oba bilety, to będzie lux :) Ja daję dychę. Basiu podrzuć proszę nr konta. Większość osób przewożących psiaki ma zwracane koszty. Czemu Basia, która co miesiąc wydaje górę pieniędzy na psiaki, ma jechać za własne pieniądze ? Quote
Nutusia Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Elik, dziękujemy, ale za mało czasu było na przeorganizowanie wszystkiego... Basia już jedzie, za chwilę przesiadka. W Wwie będzie o 14-tej i mój TZ będzie na nią czekał na dworcu, przejmie psiaki. Jeszcze dogrywamy szczegóły co dalej, bo kcd, do której jedzie "pudlisia" pracuje do 17tej, ale DAMY RADĘ ;) Koszty podróży postaramy się zwrócić Basi jak najszybciej! Quote
agat21 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Trzymaj się w tej podróży ewu. Jesteś wielka i wspaniała! Quote
Nutusia Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Już po przesiadce. Psineczki bardzo grzeczne - pudlisia siedzi w kontenerku i od czasu do czasu daje głos ;) A "moja" sunia w torbie na kolankach. Niestety, w przedziale komplet :( Quote
Nutusia Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dziewczyny już w Warszawie, a mała Aszka u mnie w pracy! Rzeczywiście rozkoszna z niej sunieczka - już się kumplujemy :) A pudlisia czeka na kcd u dziniek ;) Quote
agat21 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Hurra! Co za akcja, wielkie ukłony, dwie suczynki uratowane :multi: Fajnie masz w pracy, że możesz psinkę trzymać... Quote
Nutusia Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 No, nie zawsze. Dziś akurat tak dobrze się złożyło, że jestem w biurze sama. A przed chwilą byłyśmy na chwilę na dworze i odebrać okulary od optyka dla mojego Syna i... spotkałyśmy w zakładzie przemiłą panią, której mamie w lutym odszedł psiaczek i coraz bardziej się łamie, że powinna mieć następnego. Pani mi dała swój adres mailowy, żebym wysłała jej zdjęcia do pokazania pani mamie - mamy być w kontakcie ;) To znajoma mojej pani optyk, z którą jestem zakumplowana, więc... kto wie, kto wie? ;) Quote
kcd Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nutusiu super wieści! :) a ja za niecałą godzinkę lecę po Niunię! :) Quote
agat21 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nutusia napisał(a):No, nie zawsze. Dziś akurat tak dobrze się złożyło, że jestem w biurze sama. A przed chwilą byłyśmy na chwilę na dworze i odebrać okulary od optyka dla mojego Syna i... spotkałyśmy w zakładzie przemiłą panią, której mamie w lutym odszedł psiaczek i coraz bardziej się łamie, że powinna mieć następnego. Pani mi dała swój adres mailowy, żebym wysłała jej zdjęcia do pokazania pani mamie - mamy być w kontakcie ;) To znajoma mojej pani optyk, z którą jestem zakumplowana, więc... kto wie, kto wie? ;) Co za rewelacyjny początek pobytu Aszki w Warszawie! To pewnie Twoje Nutusiu dobre fluidy zadziałały :) Wierzę, że mama tej znajomej się szybko "złamie" ujrzawszy maleńką ślicznotę ;) Quote
dziuniek Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dziś gościliśmy białą suczkę, zachowywała się zupełnie jak Karusek, a zobaczcie, jak się bawiły razem. Były niezmordowane: [video]http://tinypic.com/r/1177fy1/8[/video] Mała jest "naręczna" i "nakolankowa", na pewno spodoba się bardzo i będzie miała już domek. Quote
Poker Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ale śliczne psiaczki. Wspaniale ,że pudlisia taka radosna. Nutusiu, jak tak dalej pójdzie , to DT u Ciebie będzie tylko na chwilę, nie zdążysz się małą nacieszyć.I oby. Quote
Mazowszanka13 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 dziuniek napisał(a):Dziś gościliśmy białą suczkę, zachowywała się zupełnie jak Karusek, a zobaczcie, jak się bawiły razem. Były niezmordowane: [video]http://tinypic.com/r/1177fy1/8[/video] Mała jest "naręczna" i "nakolankowa", na pewno spodoba się bardzo i będzie miała już domek. Ale fajna z nich parka :):) Brawo dla Wszystkich za tak sprawną i świetnie zorganizowaną akcję :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 A ja poznałam wczoraj Rysia :) I mam coś dla Was :) Rychu jest cudowny , przytulał się , trochę na początku onieśmielony ale szybko się przyzwyczaił do naszej obecności . Zdjęcia mało ogłoszeniowe ale następnym razem jak będę u Amber postaram się o takie żeby było więcej całego Rycha widać ;) Quote
Makila Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 To prawda, że pudlisia jest obłędna. U mnie była kilka dni i wszyscy zdążyli się w niej zakochać :loveu: Quote
Makila Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Gosiu super zdjęcia. Bardzo Ci dziękuję. Teraz trzeba ściągnąć Paule żeby ogłosiła maluszka ;) Quote
Mazowszanka13 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Rzeczywiście maleńki z niego piesek :) Quote
Recommended Posts