Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 godzin temu, ewu napisał:

Elu szpitalik jest zapchany po kokardę, tylko kilka psiaków w najgorszej kondycji ma tam miejsce. Psiaki z krótką sierścią ,  starsze muszą siedzieć na zewnątrz, w budach:(

Dla nich na razie nie ma perspektyw na polepszenie losu:( 

On ma szansę i dlatego  zależy mi żeby jak najszybciej mógł opuścić schron.

Po co ma marznąć. 

Basiu, może podam Ci tel do pana Maćka, który rozwozi psy z Zamościa. Ceny są zdecydowanie niższe, a jest ze Śląska, więc może połączy przejazd innych psiaków z Waszymi i obniży koszty. Zaoszczędzone środki mozna przeznaczyć na badania czy karmę. Transport dużego Borysa do mnie z Zamościa wyniózł 250 zł.

Posted
13 minut temu, Jaaga napisał:

Basiu, może podam Ci tel do pana Maćka, który rozwozi psy z Zamościa. Ceny są zdecydowanie niższe, a jest ze Śląska, więc może połączy przejazd innych psiaków z Waszymi i obniży koszty. Zaoszczędzone środki mozna przeznaczyć na badania czy karmę. Transport dużego Borysa do mnie z Zamościa wyniózł 250 zł.

To ja miałam mniej szczęscia..Transport średniego psa o wadze 18 kg z Zamoscia do Katowic wyniósł 420zł...Jechał jeszcze Amik i szczeniak...

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

To ja miałam mniej szczęscia..Transport średniego psa o wadze 18 kg z Zamoscia do Katowic wyniósł 420zł...Jechał jeszcze Amik i szczeniak...

I też wiózł Pan Maciek?

Posted

Basia prosiła, żebym przekazała, że nie może się zalogować na dodo ani z telefonu, ani z komputera. Pokaże się na wątku, gdy pokona trudności.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Basia prosiła, żebym przekazała, że nie może się zalogować na dodo ani z telefonu, ani z komputera. Pokaże się na wątku, gdy pokona trudności.

Elu dziękuję. Już córka uratowała sytuację. Nie wiem co się stało ale nie było mowy o zalogowaniu , non stop konto się blokowało.

Posted
Przed chwilą, ewu napisał:

Elu dziękuję. Już córka uratowała sytuację. Nie wiem co się stało ale nie było mowy o,zalogowaniu , non stop konto się blokowało.

Witaj więc z powrotem na pokładzie  :)

Czy w sprawie transportu jest, jak było, czy są jakieś nowe wieści?

Posted

Elu przed chwilą rozmawiałam z Madzią, Arek ma być jutro o 8 rano po psiaki. Zaraz zadzwonię do anecik.

Alu na jakie konto wpłacić 30 zł od anecik?

Posted
5 godzin temu, ewu napisał:

Wszystko dograne.

wszystko dograne :)

Jaki on jest duży? Na zdjęciu wygląda na takiego do 10 kg, pytam, bo chciałabym mu obróżkę kupić i ewentualnie przemyśleć kwestię bezpiecznego przejazdu tych ostatnich 26 kilometrów moim malutkim psiowozem :)

Posted
9 godzin temu, ewu napisał:

Alu na jakie konto wpłacić 30 zł od anecik?

To ma być dla Timusia, zaraz podam nr jego konta  :) Dziękuję    1971291709_dzikuj.png.68e15225803620ca0de368355a80b0bc.png

Posted
13 godzin temu, elik napisał:

To ma być dla Timusia, zaraz podam nr jego konta  :) Dziękuję    1971291709_dzikuj.png.68e15225803620ca0de368355a80b0bc.png

Przepraszam teraz zobaczyłam błąd. Miało być "Elu" a nie Alu:)

Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Przepraszam teraz zobaczyłam błąd. Miało być "Elu" a nie Alu:)

Nioc to  :) Domyśliłam się przeca, że to o mi chodzi  :)

• Like 1
Posted

Nesiowata wpłaciła 10 zł na Dunaja

Przekazane do dt.

Dziękuję:)

Posłałam elik nowe fotki chłopaka.

Czekam jakie Dunaj ma wyniki badań.

Posted

Własnie wróciłam z gabinetu weterynaryjnego.(..................................................................................................................)  Stan zapalny uszu to drobiazg, biegunka, zarobaczenie, tasiemiec, to prawie nic. Tulisio nie jest wnętrem - to zaawansowany nowotwór jądra !!! Drugie jądro zostało "wchłonięte", jakby zanikło przy rozroście tego zmienionego nowotworowo. Jego nie boli łapka, on przez ten nowotwór nie może chodzić :( :( Trzeba jak najszybciej operować. W poniedziałek o 14.30 badania krwi, żeby zorientować się w ogólnym stanie zdrowia i jeśli w wynikach nie będzie dramatu- operacja na cito.Wiek Tulinka to minimum 2 lata.

Dziewczyny - jesteście WIELKIE !!!!  Dzieki Wam dostał szansę na życie <3

Posted
Dnia 4.02.2021 o 18:45, Gabi79 napisał:

Taki maluszek słodki czeka na odmianę losu:

c852302ca39881bemed.jpg

6e411599885f709cmed.jpg

17a3d9053addaaf2med.jpg

Czy wiadomo coś więcej o tym piesku? Mam chetny dom z Poznania na małego (do 10kg) pieska w typie terriera. W domu jest rezydent, jack terrier.