Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Kiedyś jak zabierałam stamtąd na tymczas sunię to miałam kontakt z Marta i pieski - (Marta).Mam do niej nr.tel.Na dogo już jej nie ma.Nie wiem także czy aktualny jest tel.Jeszcze kiedyś farmerka63 (Beata),mam także nr.tel.

A możesz mi przesłać?

Posted
Dnia 3.02.2019 o 13:11, ewu napisał:

Zostały dwie fiolki surowicy. Muszę zamówić kolejne.

Około 15-tego wyślę 2 dyszki na  surowicę,tyle na ten moment mogę.Gdzie wysłać?

Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

aż mi serce ścisnęło... wygląda, jak mój Puszek [*]... nawet ząbki takie same...

czy znalazł jakiś tymczas?

Niestety nie.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Około 15-tego wyślę 2 dyszki na  surowicę,tyle na ten moment mogę.Gdzie wysłać?

Dziękuję , podam:)

Posted

IMG-20190125-WA0001.jpg

W piątek wiozę sunieczkę do ds w Krapkowicach. Strasznie się martwię bo mała nie je:(Ddostaje codziennie kroplówki, jeżdzi do weta ale nie chce jeść.Wg weterynarza to ze stresu. Dostaje preparat na poprawę apetytu. Prosiam żeby jej kupili convalescence i wlewali strzykawką do pyszczka. Mam nadzieję,że w domu, przy boku kochającej Rodziny wróci apetyt i radość życia.

Posted
23 godziny temu, ewu napisał:

IMG-20190125-WA0001.jpg

W piątek wiozę sunieczkę do ds w Krapkowicach. Strasznie się martwię bo mała nie je:(Ddostaje codziennie kroplówki, jeżdzi do weta ale nie chce jeść.Wg weterynarza to ze stresu. Dostaje preparat na poprawę apetytu. Prosiam żeby jej kupili convalescence i wlewali strzykawką do pyszczka. Mam nadzieję,że w domu, przy boku kochającej Rodziny wróci apetyt i radość życia.

Mocno zaciskam za sunieczkę, dobrze ,że piątek już jutro :)

Posted

Niestety mała nie pojedzie w piątek. Gorzej się czuje, nadal nie je. Zabrała ją do domu wolontariuszka. Sunia musi wydobrzeć zanim pojedzie do ds.

Posted

Do schroniska trafiła 5 miesięczna sunieczka.  W schronisku jest bez szans.

Błagam o ratunek dla dzieciaczka.

Wyślę zdjęcia z prośbą o zamieszczenie.

Posted
10 godzin temu, ewu napisał:

Do schroniska trafiła 5 miesięczna sunieczka.  W schronisku jest bez szans.

Błagam o ratunek dla dzieciaczka.

Wyślę zdjęcia z prośbą o zamieszczenie.

To wlaśnie Tonia. Od wczoraj siedzi w klateczce w szpitaliku, żeby nie złapac parwo. Gdzie ją zabrać??? Mołybyśmy wziąc sunię pod opiekę finansowa z Elą, al enie mamy gdzoie jej umieścić:(

Tonia1.jpg

Tonia2.jpg

Posted
11 godzin temu, Ewa Marta napisał:

To wlaśnie Tonia. Od wczoraj siedzi w klateczce w szpitaliku, żeby nie złapac parwo. Gdzie ją zabrać??? Mołybyśmy wziąc sunię pod opiekę finansowa z Elą, al enie mamy gdzoie jej umieścić:(

Tonia1.jpg

Tonia2.jpg

Biedactwo :( :(

Posted
5 minut temu, Onaa napisał:

Ale w szpitaliku też jest parwo bo tam leczone są chore psiaki. Nawet jak ona jest w klatce to i tak nie ma gwarancji że się nie zarazi :(.

No właśnie, czy w sytuacji, gdy w schronie panuje parwo,  szpitalik jest bezpiecznym miejscem dla tego maleństwa ???

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Biedactwo :( :(

2 godziny temu, elik napisał:

No właśnie, czy w sytuacji, gdy w schronie panuje parwo,  szpitalik jest bezpiecznym miejscem dla tego maleństwa ???

Kochane, nie wiem. Basia mowiła, że jest w klateczce w korytarzu szpitala, czy jakoś tak. W każdym razie została postawiona tak,  żeby nie miec kontaktu. Pomieszczenie zostało odkażone specjalną lampą. Maleńka została też zaszczepiona. Na to Basia nie ma wpływu.

Posted

Dziękuję Ewciu.  Tonia  siedzi w klatce na korytarzu. Wszystko zostało naświetlone specjalną lampą i wymyte Virconem.

W szpitaliku też naświetlonym i odkażonym siedzą dwa ozdrowieńce, które wyzdrowaiały zanim Tonia przyszła.

Wchodzi tam tylko jeden wolontariusz , który zmienia obuwie i ma jednorazowe rękawiczki.

Tfu , tfu ,tfu żeby nie zapeszyć oby nic się nie stało

Są nią zainteresowani Państwo z Leszna, gdyby się zdecydowali to miałaby cudowny dom.Rano będę wiedziała. Jeden Pan z Wrocławia (jutro jadę do Wrocławia więc ew,. sprawdzę dom) też jest zaintersowany.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Wspaniale, ewu. Ja też sunię pokazałam na fb, że taka biedna ta Tonia... oby się jej udało.

Dziękuję:)