ewu Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 2 godziny temu, Onaa napisał: staruszek :( on miał kontakt z parwo w schronisku ? staruszek jakie ma biedne ząbki https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8b0e8aebe855203f Nie miał ale i tak powinien z tydzień gdzieś pobyć pod obserwacją.. To tak dla pewności. On siedzi w kotłowni ,został zaszczepiony. Quote
ewu Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Kiedyś jak zabierałam stamtąd na tymczas sunię to miałam kontakt z Marta i pieski - (Marta).Mam do niej nr.tel.Na dogo już jej nie ma.Nie wiem także czy aktualny jest tel.Jeszcze kiedyś farmerka63 (Beata),mam także nr.tel. A możesz mi przesłać? Quote
Poker Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Na czyje konto wpłacić skromne 30 zł z tego bazarku ? https://www.dogomania.com/forum/topic/349159-dziś-koniec-ubranka-dla-psów-nowe-na-pomoc-psom-od-ewu-i-szczebrzeszyniakom-do-1201g22/ Quote
mari23 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 21 godzin temu, Onaa napisał: staruszek :( on miał kontakt z parwo w schronisku ? staruszek jakie ma biedne ząbki https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8b0e8aebe855203f aż mi serce ścisnęło... wygląda, jak mój Puszek [*]... nawet ząbki takie same... czy znalazł jakiś tymczas? Quote
guccio Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Dnia 3.02.2019 o 13:11, ewu napisał: Zostały dwie fiolki surowicy. Muszę zamówić kolejne. Około 15-tego wyślę 2 dyszki na surowicę,tyle na ten moment mogę.Gdzie wysłać? Quote
ewu Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 2 godziny temu, mari23 napisał: aż mi serce ścisnęło... wygląda, jak mój Puszek [*]... nawet ząbki takie same... czy znalazł jakiś tymczas? Niestety nie. Quote
ewu Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 18 godzin temu, Poker napisał: Na czyje konto wpłacić skromne 30 zł z tego bazarku ? https://www.dogomania.com/forum/topic/349159-dziś-koniec-ubranka-dla-psów-nowe-na-pomoc-psom-od-ewu-i-szczebrzeszyniakom-do-1201g22/ Dziękuję potem podam:) Quote
ewu Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Około 15-tego wyślę 2 dyszki na surowicę,tyle na ten moment mogę.Gdzie wysłać? Dziękuję , podam:) Quote
ewu Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 W piątek wiozę sunieczkę do ds w Krapkowicach. Strasznie się martwię bo mała nie je:(Ddostaje codziennie kroplówki, jeżdzi do weta ale nie chce jeść.Wg weterynarza to ze stresu. Dostaje preparat na poprawę apetytu. Prosiam żeby jej kupili convalescence i wlewali strzykawką do pyszczka. Mam nadzieję,że w domu, przy boku kochającej Rodziny wróci apetyt i radość życia. Quote
ewu Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 Maleństwa dostały 15 zł od Agnieszki 103 Dziękuję:) Quote
guccio Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Dnia 4.02.2019 o 17:37, guccio napisał: Około 15-tego wyślę 2 dyszki na surowicę,tyle na ten moment mogę.Gdzie wysłać? Podaj Ewu konto na surowicę. Quote
ewu Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 22 minuty temu, guccio napisał: Podaj Ewu konto na surowicę. Już podaje wyszło mi to z głowy. Quote
anica Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 23 godziny temu, ewu napisał: W piątek wiozę sunieczkę do ds w Krapkowicach. Strasznie się martwię bo mała nie je:(Ddostaje codziennie kroplówki, jeżdzi do weta ale nie chce jeść.Wg weterynarza to ze stresu. Dostaje preparat na poprawę apetytu. Prosiam żeby jej kupili convalescence i wlewali strzykawką do pyszczka. Mam nadzieję,że w domu, przy boku kochającej Rodziny wróci apetyt i radość życia. Mocno zaciskam za sunieczkę, dobrze ,że piątek już jutro :) Quote
anica Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Kochani, dostałam jeszcze trochę kalendarzy, to kropla w morzu potrzeb ale jeśli ktoś jeszcze nie ma to serdecznie zapraszam na bazarek Kalendarzowy , jest też Mata węchowa i Niegraniczona ilość serduszek do kupienia! Przybywajcie, kochani https://www.dogomania.com/forum/topic/349386-mata-węchowa-kalendarze2-i-serduszka-ile-dasz-za-tyle-masz-do-2002-g20/ Quote
ewu Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Niestety mała nie pojedzie w piątek. Gorzej się czuje, nadal nie je. Zabrała ją do domu wolontariuszka. Sunia musi wydobrzeć zanim pojedzie do ds. Quote
ewu Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Do schroniska trafiła 5 miesięczna sunieczka. W schronisku jest bez szans. Błagam o ratunek dla dzieciaczka. Wyślę zdjęcia z prośbą o zamieszczenie. Quote
Ewa Marta Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 10 godzin temu, ewu napisał: Do schroniska trafiła 5 miesięczna sunieczka. W schronisku jest bez szans. Błagam o ratunek dla dzieciaczka. Wyślę zdjęcia z prośbą o zamieszczenie. To wlaśnie Tonia. Od wczoraj siedzi w klateczce w szpitaliku, żeby nie złapac parwo. Gdzie ją zabrać??? Mołybyśmy wziąc sunię pod opiekę finansowa z Elą, al enie mamy gdzoie jej umieścić:( Quote
Onaa Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Ale w szpitaliku też jest parwo bo tam leczone są chore psiaki. Nawet jak ona jest w klatce to i tak nie ma gwarancji że się nie zarazi :(. Quote
elik Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: To wlaśnie Tonia. Od wczoraj siedzi w klateczce w szpitaliku, żeby nie złapac parwo. Gdzie ją zabrać??? Mołybyśmy wziąc sunię pod opiekę finansowa z Elą, al enie mamy gdzoie jej umieścić:( Biedactwo :( :( Quote
elik Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 5 minut temu, Onaa napisał: Ale w szpitaliku też jest parwo bo tam leczone są chore psiaki. Nawet jak ona jest w klatce to i tak nie ma gwarancji że się nie zarazi :(. No właśnie, czy w sytuacji, gdy w schronie panuje parwo, szpitalik jest bezpiecznym miejscem dla tego maleństwa ??? Quote
Ewa Marta Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Biedactwo :( :( 2 godziny temu, elik napisał: No właśnie, czy w sytuacji, gdy w schronie panuje parwo, szpitalik jest bezpiecznym miejscem dla tego maleństwa ??? Kochane, nie wiem. Basia mowiła, że jest w klateczce w korytarzu szpitala, czy jakoś tak. W każdym razie została postawiona tak, żeby nie miec kontaktu. Pomieszczenie zostało odkażone specjalną lampą. Maleńka została też zaszczepiona. Na to Basia nie ma wpływu. Quote
ewu Posted February 8, 2019 Author Posted February 8, 2019 Dziękuję Ewciu. Tonia siedzi w klatce na korytarzu. Wszystko zostało naświetlone specjalną lampą i wymyte Virconem. W szpitaliku też naświetlonym i odkażonym siedzą dwa ozdrowieńce, które wyzdrowaiały zanim Tonia przyszła. Wchodzi tam tylko jeden wolontariusz , który zmienia obuwie i ma jednorazowe rękawiczki. Tfu , tfu ,tfu żeby nie zapeszyć oby nic się nie stało Są nią zainteresowani Państwo z Leszna, gdyby się zdecydowali to miałaby cudowny dom.Rano będę wiedziała. Jeden Pan z Wrocławia (jutro jadę do Wrocławia więc ew,. sprawdzę dom) też jest zaintersowany. Quote
Tyśka) Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Wspaniale, ewu. Ja też sunię pokazałam na fb, że taka biedna ta Tonia... oby się jej udało. Quote
ewu Posted February 8, 2019 Author Posted February 8, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Wspaniale, ewu. Ja też sunię pokazałam na fb, że taka biedna ta Tonia... oby się jej udało. Dziękuję:) Quote
Recommended Posts