Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, Poker napisał:

Fantastycznie, bardzo się cieszę. Mam nadzieję ,że nie spuścili go ze smyczy.

Ja też. Jutro zadzwonię i dopytam.

Posted

Nero śmiga po schodach. Zaczął szczekać ja słyszy odgłosy z klatki schodowej. Jest przekochany i szczęśliwy.

Na spacerach na smyczy.

Dzisiaj dzwniłam do Panów.

• Like 2
Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Brawo Nero, brawo Panowie! :))

A Panowie są szczęśliwi z czarnego przyjaciela?

Tak:)

Dzisiaj rozmawialiśmy.

Posted

b-b czy mogę prosić o ogłoszenia dla  Majeczki. 

Bidunia siedzi w schronisku, ma dopiero rok.

Cudowna, bardzo przyjazna,śliczna sunieczka.Maja jest średniej wielkości.

i8

Posted

To dobrych wiadomości ciąg dalszy, bo i Karacik już w swoim domkuserduszka2.gif  szłyśmy z Anią do Państwa pełne niepewności i obaw, do tego jeszcze Karacik był bardzo niespokojny, nawet popiskiwał, jeszcze nie widziałam u niego takiego zachowania jakby wiedział?!... one po prostu ,wiedzą! rozumieją!... telepatia? nie sposób tutaj nie wspomnieć o wspaniałym młodym człowieku, którego Ania poznała na wspólnych spacerkach z Karacikiem, ponieważ mój transport odpadł z uwagi na zmianę godziny /wszyscy domownicy ,wracają dopiero po 17 a chciałyśmy ,żeby wszyscy byli obecni w domciu/ Pan Dominik zaoferował swoją pomoc w podwiezieniu nas do nowego domku ,Karacika, bo tak już teraz ,można powiedzieć , pomimo że pierwsze chwile po wejściu do domku, były pełne niespokojnego popiskiwania Karacika, to już po chwili zaczął z zainteresowaniem obwąchiwać 'teren' i o dziwo podchodził do każdego z domowników, obwąchując , jednak nie spuszczał oczu z Ani, pilnując Jej wzrokiem :)

934255ff40c79aeamed.jpg

w dość krótkim czasie, jednak przestał nerwowo dyszeć, wyraźnie się uspokajałok2.gif

f823e1eda3f90801med.jpg

jakby... docierało do niego ,że zostaje ... że to 'jego miejsce na ziemi'ok2.gif

24615e4ad8c7cd9amed.jpg

... ufnie patrzy Pani w oczy... pokochaj mnie!ok2.gif

5ad2024389b3eacbmed.jpg

... to już chyba 'ostatnie'  spojrzenie na ukochaną Anię! na nas czas! Karacik zostaje u siebieok2.gif

102d55b8ae0f5768med.jpg

zlezkawoku.gif

• Like 1
  • Upvote 3
Posted
15 minut temu, ewu napisał:

Gabrysiu strasznie się o nią martwię. Już ją chcieli wziąć na łańcuch:(

Taką sunię na łańcuch?!   sami niech się przypną! furious.gif  co możemy dla niej zrobić?

Posted
2 minuty temu, anica napisał:

Taką sunię na łańcuch?!   sami niech się przypną! furious.gif  co możemy dla niej zrobić?

Aniu znaleźć dom albo dt. To młodziutka sunia, urocza.