ewu Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 16 godzin temu, Figunia napisał: Szczęśliwego życia malutka rozrabiaro! Aniu musi byś szcęśliwa i Karacik i wszystkie sierściuszki :) 1 Quote
ewu Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 18 godzin temu, b-b napisał: Poprawione :) Dziękuję:) Quote
malagos Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Dziewczyny kochane, rodzina z Wrocławia, która tydzień temu zaadoptowała naszego tymczasowicza Reksia, tak bardzo jest nim zachwycona, że rodzice pani Gosi tez chcą "takiego Reksia" : nieduży, lubiący koty, ogromy przytulak, włażący od razu na kolana, śpiący w łóżku. Czyli szukamy psa raczej z dt, by o nim wszystko wiedzieć. Może podobny "Reksio" szuka domku na stałe?... Quote
elik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Ale wspaniała perspektywa. Żałuję, że moja tymczasolwiczka nie jest sprawdzona na koty, bo to też wielki przytula, ciągle szukający kontaktu z człowiekiem. Spanie w łóżeczku, a jakże :) Jakiś psiak będzie miał super domek. Quote
ewu Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 59 minut temu, malagos napisał: Dziewczyny kochane, rodzina z Wrocławia, która tydzień temu zaadoptowała naszego tymczasowicza Reksia, tak bardzo jest nim zachwycona, że rodzice pani Gosi tez chcą "takiego Reksia" : nieduży, lubiący koty, ogromy przytulak, włażący od razu na kolana, śpiący w łóżku. Czyli szukamy psa raczej z dt, by o nim wszystko wiedzieć. Może podobny "Reksio" szuka domku na stałe?... A to musi być piesek? Quote
Anecik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Dnia 28.07.2018 o 04:43, Nesiowata napisał: 20 minut temu, elik napisał: Ale wspaniała perspektywa. Żałuję, że moja tymczasolwiczka nie jest sprawdzona na koty, bo to też wielki przytula, ciągle szukający kontaktu z człowiekiem. Spanie w łóżeczku, a jakże :) Jakiś psiak będzie miał super domek. A może Twoja Malwinka? Quote
Anecik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Albo Maksiu? Nie mogę wrzucić wåtku bo piszę z komórki. Może ewu wrzucisz? Quote
elik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 5 minut temu, Anecik napisał: No właśnie :) A czy Malwinka to taka przytulanka ? Quote
Anecik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 3 minuty temu, elik napisał: No właśnie :) A czy Malwinka to taka przytulanka ? Jest przytulanką która lubi się bawić z psiakami. Quote
malagos Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Zapytałam panią Gosię smsem, czy to może być sunia. Zobaczymy... Quote
elik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 2 minuty temu, Anecik napisał: Jest przytulanką która lubi się bawić z psiakami. A do tego jest młodziutka, malutka i z krótką sierścią, co ułatwia utrzymanie w czystości i psiaka i mieszkania :) To propo0pnuję malagosiu "moją" Malwinkę. Pomieszkuje obecnie w hoteliku u Anecik i jak Anecik mówi, jest taka przytulanką i lubi bawić się z psiakami :) To link do jej wątku Quote
malagos Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 40 minut temu, ewu napisał: A to musi być piesek? Pani Gosia odpisała: "piesek, najlepiej taki do 6 kg (takiego rodzice mieli), ale to temat na razie taki otwarty, nie zdecydowali się jeszcze na 100%. Jeśli jednak będzie coś wiadomo to kto wie..." No tak, to może ja się trochę pospieszyłam z tym szukaniem :( Quote
elik Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 2 minuty temu, malagos napisał: Pani Gosia odpisała: "piesek, najlepiej taki do 6 kg (takiego rodzice mieli), ale to temat na razie taki otwarty, nie zdecydowali się jeszcze na 100%. Jeśli jednak będzie coś wiadomo to kto wie..." No tak, to może ja się trochę pospieszyłam z tym szukaniem :( Jeśli się zdecydują, a Malwinka jeszcze będzie, to warto ją polecić. Jest już wysterylizowana, a suczki są bardziej delikatne niż samce :) Quote
Anula Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 5 godzin temu, malagos napisał: Pani Gosia odpisała: "piesek, najlepiej taki do 6 kg (takiego rodzice mieli), ale to temat na razie taki otwarty, nie zdecydowali się jeszcze na 100%. Jeśli jednak będzie coś wiadomo to kto wie..." No tak, to może ja się trochę pospieszyłam z tym szukaniem :( Do 6kg to malizna.Nie wiem czy takiego znajdą.Może york? Mój pekinek zalicza się do małych psiaków a waży 7kg. Quote
ewu Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Do schroniska trafiły dwie malutkie sunie. To naprawdę malizny. Jedna ma około 5 lat , druga chyba jej córka jakieś 8 miesięcy. Rodzina oddała je po śmierci właściciela. Sunie są przerażone. Poślę zdjęcia Elik. Pomoc potrzebna na cito. Quote
Gabi79 Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 5 minut temu, ewu napisał: Rodzina oddała je po śmierci właściciela. Sunie są przerażone. Potwory nie ludzie!!! 1 Quote
MALWA Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Do schroniska trafiły dwie malutkie sunie. To naprawdę malizny. Jedna ma około 5 lat , druga chyba jej córka jakieś 8 miesięcy. Rodzina oddała je po śmierci właściciela. Sunie są przerażone. Poślę zdjęcia Elik. Pomoc potrzebna na cito. Biedne sunie...... Quote
ewu Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Tyśka a mogę Ci wysłać to zdjęcie bo nękam elik ale wiem,że Ona już nie wie w co ręce włożyć:( Quote
Tyśka) Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 23 minuty temu, ewu napisał: Tyśka a mogę Ci wysłać to zdjęcie bo nękam elik ale wiem,że Ona już nie wie w co ręce włożyć:( Wyślij, właśnie siedzę na swoim e-mailu. Quote
Tyśka) Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 3 minuty temu, ewu napisał: Poszło. Dziękuję::) I doszło, zaraz wstawię :) Quote
Tyśka) Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Serce ściska... :( ta młodsza to przecież rasa gamoniowa :(( Quote
Recommended Posts