elik Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Jakby komu było mało, to bardzo proszę :P A pamiętacie może Oriego ?? Ori-Potwori :) Najlepiej pamięta go z pewnością kcd, bo z wielka precyzją i determinacją utylizował różne przedmioty w Jej domu, gdzie przebywał na bezpłatnym tymczasie :) W DS jest psim ideałem :) Mieszka z kotkami, z którymi jak widać jest baaardzo zaprzyjaźniony :) Państwo Orisia serdecznie pozdrawiają Dogomaniaków :) Jak pies z kotem..... :) Wspólna drzemka :P Bystry Ori :) 2 Quote
Mazowszanka13 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Pamiętam problemy z Orim u kcd :( Jak Państwu udało się go "utemperować" ? Quote
Gusiaczek Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 I od razy człowiekowi lepiej i ciepło na duszy :) https://lh3.googleusercontent.com/-VXZA_GveP-c/VkDsfqESEcI/AAAAAAAAPRw/TzNJk04kJa0/s480-Ic42/V__9F0A.jpg Alfik to facet w moim typie, powodzenia kochany zazdroszczę twoje nowej Rodzinie .... https://lh3.googleusercontent.com/-Z9J57ECFi2M/Vj-eDbYnipI/AAAAAAAAPPI/dCt-kXNliQE/s480-Ic42/V__DFD5.jpg Quote
Nutusia Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Doskonale pamiętam Oriego i listę jego przewinień... On po prostu bardzo chciał opuścić DT, bo widocznie czuł, że będzie miał taki cudowny DS :D Quote
Kama202 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Zdjęcia psa z kotami- rewelacja :D. A ds- marzenie! Aż łza w oku się kręci :) 1 Quote
Anecik Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Doskonale pamiętam Oriego i listę jego przewinień... On po prostu bardzo chciał opuścić DT, bo widocznie czuł, że będzie miał taki cudowny DS :D Cholerka to co ja mam teraz myśleć??? Franio coraz mniej rozrabia - a właściwie to już wcale. 2 Quote
Poker Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ja też pamiętam tego wielkiego niszczyciela i jak kcd była już podłamana. A on w DS po prostu włączył wersję eksportową .Zdjęcia cudowne. Quote
Nadziejka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 :) :) :) Alle cuda alle cuda az serce placze z radosci i rosnie w sile z nadzieja przepiekne przecudne lapenki pozdrawiam ogroooomnie Quote
Bogusik Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Oglądać zdjęcia szczęśliwych psiaków w swoich domkach,to miód na serce i....... lek na całe zło... :) 1 Quote
kcd Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Och, jak cudownie widzieć go takiego szczęśliwego! Nawet na tych zdjęciach widać jak niesamowicie poprawiła mu się sierść! Łezka w oku... :) Bardzo mi się podoba wyrażenie "wersja eksportowa" hehe :D Z tego, co wiem, w nowym domku Oriś ma przez większość czasu towarzystwo - nie tylko kotów :) więc po co marnować czas na jakieś tam ubrania, buty czy inne sprzęty już-nie-grające ;) 3 Quote
Nutusia Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 "Wersja eksportowa" to moje (niezastrzeżone ;)) wyrażenie. Zaczęło się od mojego syna, któremu na wyjazdach (bez mamy) się taka właśnie wersja włączała i okazywało się np. że wiedział do czego służy i jak się uruchamia odkurzacz, jak się zmywa, ścieli porządnie łóżko i takie tam ;) A potem wersję eksportową zaczęły włączać moje tymczasy, którym jak ręką odjął przechodziły w DS wszystkie złe zachowania, które przejawiały u nas w DT :D Quote
malagos Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ori - rewelacja! O, teraz, po takiej dawce optymizmu, mogę zabrać się do pracy :) Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ori - rewelacja! O, teraz, po takiej dawce optymizmu, mogę zabrać się do pracy :) Nie tak prędko :) Zobacz co jeszcze będzie :) Nie dalej jak wczoraj wkleiłam zdjęcia Alfika z DT, który długo przebywał w schronie - zdjęcie poniżej :( Tu z DT jedzie do DS - ale mu się micha śmieje :) Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A pamiętacie Pixie, która miała jechać do DT u Poker, ale nie dotarła bo znalazła DS :) Pixie a właściwie Kreska ze swoim ukochanym Przyjacielem, czyli najmłodszym domownikiem :) Uwielbiają się :) Z innymi członkami Rodziny także w doskonałej komitywie Czy widzicie to samo co ja ??? Ta to się zintegrowała :) 1 Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Basia wybierała się w odwiedziny do Edzia, ale z powodu wizyty PA dla innego psiaczka, nie dotarła. Za to Edzio, a właściwie obecnie Kumpel, dotarł do Niej w postaci fotek:) Edzio z koleżanką, Malą (nie Małą :) ) w swoim ogródku, jeśli to, co widać na zdjęciu, można nazwać ogródkiem :) :) Ale pięknieeee :) LUDZIEEEE, kocham Was !!! 1 Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Dzięki Eliku za poprawę humoru:) :) Cała przyjemność po mojej stronie :) Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Zaglądam i zachwycam się fotkami!!! Fotkami i warunkami w jakich żyją obecnie psiaki, które Basia wydostała z koszmaru bezdomności. Edziu vel Kumpel, zamienił schron na ogród botaniczny :) 2 Quote
Panna Marple Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A wiecie, że Basia wydostała ze schronu grubo ponad setkę piesów? Niesamowite, prawda? 4 Quote
elik Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A wiecie, że Basia wydostała ze schronu grubo ponad setkę piesów? Niesamowite, prawda? Ja robiłam katalog, w którym pogubiłam się przy ponad pięćdziesięciu psiakach, a było to rok temu. Niesamowite :) 1 Quote
Recommended Posts