cancer43 Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Przypominamy że na FB trwa bazarek,w części na psiaki z tego wątku,zapraszamy,jeszcze dużo fantów czekaPośredniczymy w zakupachhttps://www.facebook.com/events/318991254911203/ 2 Quote
ewu Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 Elik nie wiem jak dziękować, non stop uaktywniam:) Quote
Nutusia Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 To teraz kciuki, żeby ilość przeszła w jakość ;) :D Quote
elik Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Elik nie wiem jak dziękować, non stop uaktywniam:) Basieńko kochana wcale nie trzeba dziękować. Wszystkie psy są nasze :D To teraz kciuki, żeby ilość przeszła w jakość ;) :D W moim przypadku ogłoszenia CatAngel są bardzo skuteczne :) Dziękuję Małgosiu :) Quote
elik Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Dzisiaj na konto suczek wpłynęło 15,00 zł od gusiaczek. Gusiaczku, bardzo serdecznie dziękujemy Obie sunie są w BDT, ale niestety liczymy na opłatę opieki weterynaryjnej - szczepienia. Quote
Gabi79 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 To ten najmniejszy, w kłębie góra 22 cm... Ten terierowaty obok strasznie przestraszony, zawsze leży wbity w kąt:( Dopiero dzisiaj zobaczyłam te foty. Serce pęka najbardziej z powodu tej trójki.... Quote
Onaa Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 W zwiazku z Tym ze stwierdziłam ostatnio ze musze troche odpocząc ód tymczasowania po wydaniu Misi do wspaniałego ds i błyskawićznej adopcji Sabinki, to .. Przyjeźdza do mnie kolejna kruszynka w potrzebie, bardzo prosźe o wsparcie, zebysmy dały radę 3 Quote
Gabi79 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 W zwiazku z Tym ze stwierdziłam ostatnio ze musze troche odpocząc ód tymczasowania po wydaniu Misi do wspaniałego ds i błyskawićznej adopcji Sabinki, to .. Przyjeźdza do mnie kolejna kruszynka w potrzebie, bardzo prosźe o wsparcie, zebysmy dały radę Wspaniale, a co to za szczęściara??? Quote
elik Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 W zwiazku z Tym ze stwierdziłam ostatnio ze musze troche odpocząc ód tymczasowania po wydaniu Misi do wspaniałego ds i błyskawićznej adopcji Sabinki, to .. Przyjeźdza do mnie kolejna kruszynka w potrzebie, bardzo prosźe o wsparcie, zebysmy dały radę Fantastycznie :) Aż chce się powiedzieć: A nie mówiłam :) Wiedziałam, że długo nie wytrzymasz :D Quote
MALWA Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Elik - dziękuję za wstawienie zdjęć mojej Tosi. Ewu - kasa za szelki już w drodze. 1 Quote
ewu Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Elik - dziękuję za wstawienie zdjęć mojej Tosi. Ewu - kasa za szelki już w drodze. Dziękuję:) Quote
ewu Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 rany, jakie cudo. Serduszko pęka... Kasiu na żywo jest jeszcze piękniejsza.Młodziutka, cudna. Quote
ewu Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Tofik okazał się sunią. Dzisiaj mała pojechała po nowe życie do Onaa:) Renatko dziękuję:) 2 Quote
ewu Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Wspaniale, a co to za szczęściara??? Gabryniu to ta najmniejsza z trójki:) Ta większa terierowata od dawna łamała mi serce, leżała zawsze wbita w kąt i strasznie się trzęsła. Dzisiaj było to samo. Jak ją Aneta zobaczyła , powiedziała ,że bez niej nie wyjdzie:) Trzeba będzie wesprzeć dziewczyny w kwestii weta. Niestety ta piękna została. Strasznie mi przykro , wierzę,że jej też uda się pomóc. Quote
elik Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Gabryniu to ta najmniejsza z trójki:) Ta większa terierowata od dawna łamała mi serce, leżała zawsze wbita w kąt i strasznie się trzęsła. Dzisiaj było to samo. Jak ją Aneta zobaczyła , powiedziała ,że bez niej nie wyjdzie:) Trzeba będzie wesprzeć dziewczyny w kwestii weta. Niestety ta piękna została. Strasznie mi przykro , wierzę,że jej też uda się pomóc. Kolejny sukces, kolejne psiaczki w drodze po lepszy byt. Tak, tej też się uda, i na nią też przyjdzie kolej :) Jak masz zdjęcia Basiu, to ślij. Quote
ewu Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Kolejny sukces, kolejne psiaczki w drodze po lepszy byt. Tak, tej też się uda, i na nią też przyjdzie kolej :) Jak masz zdjęcia Basiu, to ślij. Dziękuję, jak dotrą to prześlę:) Quote
Nadziejka Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 zapraszamy z nadzieja do kruszynki a dt u Renii Onaa http://www.dogomania.com/forum/topic/147546-uciekamkruszynka-tofinka/ Quote
kcd Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Kasiu na żywo jest jeszcze piękniejsza.Młodziutka, cudna. ... Jakiś pomysł na horyzoncie? Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Dziewczynki proszę zajrzyjcie ten biedak potrzebuje POMOCY na już :( musimy go wyciągnąc ze schroniska i leczyc :( http://www.dogomania...lne/?p=16278071 bardzo przepraszam ale sprawa strasznie PILNA :( Quote
Gabi79 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Gabryniu to ta najmniejsza z trójki:) Ta większa terierowata od dawna łamała mi serce, leżała zawsze wbita w kąt i strasznie się trzęsła. Dzisiaj było to samo. Jak ją Aneta zobaczyła , powiedziała ,że bez niej nie wyjdzie:) Trzeba będzie wesprzeć dziewczyny w kwestii weta. Niestety ta piękna została. Strasznie mi przykro , wierzę,że jej też uda się pomóc. Czyli terierowata też poza schroniskiem - wspaniale!!! Tej ślicznoty żal strasznie. Pewnie długo by miejsca nie zagrzała w DT, bo jest zjawiskowa. Tylko DT brak Quote
jaguska Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Czy ta sunia ma ogłoszenia? A jeśli nie ma to u kogo można wykupić takie ogłoszenia? Quote
ewu Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 ... Jakiś pomysł na horyzoncie? Nie , nic:( Quote
ewu Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Czy ta sunia ma ogłoszenia? A jeśli nie ma to u kogo można wykupić takie ogłoszenia? Na razie nie ma. Ona jest przerażona, chyba potrzebuje najpierw dt. Parę dni żeby ponownie zaufała. Quote
Recommended Posts