Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zwariuję, dostałam błagalnego maila ze zdjęciami małego pieska.
Ma ok 4 lat , jest bardzo przyjazny ale w schronie kompletnie załamany.
Leży ,potwornie się boi.
To domowy piesek, nie uniesie tej sytuacji.
Wysłałam zdjęcia Nutusi bo nie umiem wkleić.
Widziałam go wczoraj ale mówiono mi,że to staruszek.Ciężko było coś zobaczyć bo leżał w ciemnym boksie.
Prosiłam o zdjęcia i informacje, dzisiaj dostałam.
Okazało się,że to młody psiak , który kompletnie się załamał.

Ewu, czy za kasę jest go gdzie umieścić? Zapłacę 100 w pierwszym miesiącu, potem pewnie mniej - w zależności od sytuacji, którą niestety dziś trudno mi przewidzieć..
Posted

Ewu, czy za kasę jest go gdzie umieścić? Zapłacę 100 w pierwszym miesiącu, potem pewnie mniej - w zależności od sytuacji, którą niestety dziś trudno mi przewidzieć..

Muszę spytać , tylko ja nie udźwignę kolejnego psa a nie wiem ile on posiedzi w dt :(

Podaj mi maila prześlę zdjęcia.

Rozsyłam go i błagam ludzi o pomoc.

Posted

Przepraszam, nie umiem obrócić zdjęć :(

I coś mi się wydaje, że 2 pierwsze fotki pokazują innego pieska niż dalsze - ewu?...

Też tak sądzę, że to dwa psiaki.

Posted

Tekst dla Rudolfa:

Rudolf – pies marzenie!

Dla swojego psa jesteś najwspanialszym, najmądrzejszym i najmilszym człowiekiem, jaki kiedykolwiek chodził po ziemi. A pies dla ciebie?...

Z pewnością dla tego, kto porzucił Rudolfa był on „tylko psem”, „jak nie tym, to innym”, „kupą futra”, a może „tylko kłopotem”.

Niepojęte, bo Rudolf to miłość w najczystszej postaci! Pies łagodny, ufny, przyjazny, delikatny i wrażliwy. Pies – istota żywa, czująca, odbierająca emocje i mająca swoją godność.

Rudolf to średniej wielkości (ok. 35 cm w kłębie), ok. 2-3 letni psiak. Jest zdrowy i wykastrowany. Potrafi chodzić na smyczy, uwielbia dzieci.

Stań się dla Rudolfa najważniejszym człowiekiem na świecie, a będzie twoim najwspanialszym i najwierniejszym przyjacielem.

Kontakt w sprawie adopcji:

Posted

Ten carny jest w strasznej formie psychicznej.

Ten brązowy jest bardzo malutki i ucieka przed człowiekiem.

Potrzebuje socjalizcji.

Czarny jest przyjazny, miły ale kompletnie załamany:(

Posted

Ten czarny jest w strasznej formie psychicznej.

Ten brązowy jest bardzo malutki i ucieka przed człowiekiem.

Potrzebuje socjalizacji.

Czarny jest przyjazny, miły ale kompletnie załamany:(

Posted

Tekst dla Rudolfa:

Rudolf – pies marzenie!

Dla swojego psa jesteś najwspanialszym, najmądrzejszym i najmilszym człowiekiem, jaki kiedykolwiek chodził po ziemi. A pies dla ciebie?...

Z pewnością dla tego, kto porzucił Rudolfa był on „tylko psem”, „jak nie tym, to innym”, „kupą futra”, a może „tylko kłopotem”.

Niepojęte, bo Rudolf to miłość w najczystszej postaci! Pies łagodny, ufny, przyjazny, delikatny i wrażliwy. Pies – istota żywa, czująca, odbierająca emocje i mająca swoją godność.

Rudolf to średniej wielkości (ok. 35 cm w kłębie), ok. 2-3 letni psiak. Jest zdrowy i wykastrowany. Potrafi chodzić na smyczy, uwielbia dzieci.

Stań się dla Rudolfa najważniejszym człowiekiem na świecie, a będzie twoim najwspanialszym i najwierniejszym przyjacielem.

Kontakt w sprawie adopcji:

Nutusia wspaniały tekst, dziękuje:)

Posted

Paula nie ma internetu czy ktoś zrobiłby ogłoszenia dla Rudolfa?

Zamówię tylko Basiu proszę o zdjęcia, informację na jakie miasto i na kogo kontakt.

Posted

Paula nie ma internetu czy ktoś zrobiłby ogłoszenia dla Rudolfa?

Basiu, zobaczyłam przed chwilką tego posta. Już mam internet, ale brak godzin w dobie, bo mam w niedzielę egzamin i nie wyrabiam, a weszłam tylko na sekundę, żeby potwierdzić, że pieniążki doszły :/