Onaa Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ewu, dzwonie do Ciebie, coś pisałaś o kłopocie z telefonem,to co le[iej sie z Tobą przez maila kontakotwać? Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 :( Piesek, samiec ? Nie suczka ? Tak mi powiedział pracownik.Piesek. Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Ewu, dzwonie do Ciebie, coś pisałaś o kłopocie z telefonem,to co le[iej sie z Tobą przez maila kontakotwać? Telefon mi wczoraj padł i do dzisiaj nie żyje:( Jeszcze to:( Podam Ci domowy na maila. Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Tomi ma Cushinga , deklaracji nawet połowy nie zebrał, koszty leczenia astronomiczne a przecież jest jeszcze Selma i inne... O ciągłym jeżdżeniu to już nawet nie wspomnę:( Quote
Poker Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 To nie dobrze. Znacznie zmniejsza szans na adopcję. Chociaż Anula miała sunię w DT z Cushingiem i znalazła super DS. Quote
Nutusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Basiu, mam jakieś aparaty telefoniczne na tzw. "zbyciu". Tylko nie umiem ocenić czy pasowałyby do Twojej karty. Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 To nie dobrze. Znacznie zmniejsza szans na adopcję. Chociaż Anula miała sunię w DT z Cushingiem i znalazła super DS. Jestem załamana, cudu chyba potrzeba. Kompletnie mnie to dobiło:( Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Basiu, mam jakieś aparaty telefoniczne na tzw. "zbyciu". Tylko nie umiem ocenić czy pasowałyby do Twojej karty. Nutusiu ożył, coś nie kontaktowało:) Ale dziękuję może by się jakiś przydał awaryjnie:) Quote
elik Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jestem załamana, cudu chyba potrzeba. Kompletnie mnie to dobiło:( Basiu, nie wolno się załamywać. A Franiu, a niewidoma sunia ? Też wydawało się, że nie mają szans, a jednak sunia ma wspaniały dom, a Franiu chodzi :) Z Tomim też będzie dobrze :) 2 Quote
Nutusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Nutusiu ożył, coś nie kontaktowało:) Ale dziękuję może by się jakiś przydał awaryjnie:) Basiu, to zadzwoń do mnie w wolnej chwilce - powiem Ci co mam :) Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Basiu, to zadzwoń do mnie w wolnej chwilce - powiem Ci co mam :) Zadzwonię:) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ewu, nie wolno Ci się załamywać. Słowa ludzi czujących inaczej nie mogą zaboleć, najwyżej można współczuć takiej osobie, bo jest uboższa o to coś, co masz Ty kochana. Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Ewu, nie wolno Ci się załamywać. Słowa ludzi czujących inaczej nie mogą zaboleć, najwyżej można współczuć takiej osobie, bo jest uboższa o to coś, co masz Ty kochana. Ewciu dziękuję , ja się bardzo staram ale czasem pękam. Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Dzwoniłam do Pani Ani:) Wczorajsza szczęściara jest bardzo grzeczna, Dziadek nazwał ją Jula:) Rodzina zachwycona, wszyscy uznali ,że jest przepiękna:) Jula na razie "zdziwiona" królikiem. 2 Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Mam nadzieję ,że dostanę fotki. Ja niestety nie mam małego aparatu a w tej chwili z funduszami krucho żeby kupić. Telefon też nie robi dobrych zdjęć , stare Sony... Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Cudowny do dzieci, i dorosłych, kocha wszystkich. Zdjęcia bardzo go powiększają, ma ok 35 cm w kłębie. Jest przepiękny. Ten psiak jest obłędny, nazwałam go Rudolf. Jest młody, cudny, zdjęcia nie oddają jego urody. Niestety uroda spowodowała,że siedzi w tzw. domku reprezentacyjnym gdzie nie bardzo może się ruszyć :( Czy ktoś mógłby choć w ogłaszaniu Rudolfa pomóc? O dt to już nawet nie mam śmiałości prosić.. To prawdziwe cudo, pomóżmy mu bo jak nadejdą upały to nie wiem jak je wytrzyma:( Quote
Nutusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 O, on wcale nie jest taki duży, jak się wydawał na wcześniejszych fotkach! Na tych bez chłopca wyglądał jak co najmniej nowofunland... Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Nutusia uśmiecham się o tekst:) Tu informacje o chłopaku: Rudolf ma 2-3 lata, jest średniej wielkości ( koleżanka napisała ,że jakieś 35-37cm w kłębie), jest wykastrowany. Rudolf jest chodząca miłością:) Uwielbia dzieci, przyjazny całemu światu. Uroda powalająca, psiak marzenie:) Nie pisz o wizycie pa , ja to mówię jak ktoś dzwoni, czasem ktoś nie wie w czym rzecz i na wszelki wypadek omija takie ogłoszenia. Telefonicznie zawsze miło informuję,że dla "dobra obu stron" odwiedzę Państwa i porozmawiamy o piesku:) Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 O, on wcale nie jest taki duży, jak się wydawał na wcześniejszych fotkach! Na tych bez chłopca wyglądał jak co najmniej nowofunland... Nie jest duży, taki średniak,przepiękny:) 35-37 w kłębie. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 zagladam z usciskami kciukami ciociu ewu Basiu a zycie wciaz gorsze i przytlacza czasem ogromnie swoimi niespodziankami losu ..... takie zycie trzeba mocno mocno sie trzymac zdrowka i wytrwalosci ciociu Basiu a dogomania upada .... ludzie odchodza zostawiaja wszystko i odchodza boc corac wiecej afer ....smutne wszystko smutne ogromnie i zatrwazajace taki swiat mamy ile kto moze jak moze musimy sie trzymac jakos wspierac jakos jak tylko sie da Quote
ewu Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Ja zwariuję, dostałam błagalnego maila ze zdjęciami małego pieska. Ma ok 4 lat , jest bardzo przyjazny ale w schronie kompletnie załamany. Leży ,potwornie się boi. To domowy piesek, nie uniesie tej sytuacji. Wysłałam zdjęcia Nutusi bo nie umiem wkleić. Widziałam go wczoraj ale mówiono mi,że to staruszek.Ciężko było coś zobaczyć bo leżał w ciemnym boksie. Prosiłam o zdjęcia i informacje, dzisiaj dostałam. Okazało się,że to młody psiak , który kompletnie się załamał. Quote
Nadziejka Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 matko jedyno .... :( co robic gdzie jak o ludu moj ,ludu Quote
Recommended Posts