Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 brzośka napisał(a):pięknie umiesz cytować, gratulacje :D Dziękuję za pomoc, faktycznie nic trudnego:-) daśka napisał(a):jestem na zaproszenie Sara2011.....niestety nie jestem w stanie wesprzeć finansowo,zaraz poczytam wątek.... Witamy i dziękujemy za przybycie. Zostań proszę z nami i wspieraj nas duchowo:-) Quote
brzośka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Sara2011 napisał(a):Dziękuję za pomoc, faktycznie nic trudnego:-) Nie ma za co :) mnie też kiedyś ktoś tego nauczył ;) Quote
markofix1 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 jestem z zaproszenia. moge zdeklarować sie tylko na 10zł miesiecznie (od lipca). dajcie proszę nr konta i co wpisywać w tytule. trzymam kciuki Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 markofix1 napisał(a):jestem z zaproszenia. moge zdeklarować sie tylko na 10zł miesiecznie (od lipca). dajcie proszę nr konta i co wpisywać w tytule. trzymam kciuki Baaardzo pięknie dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Nr konta podeślę za chwilkę. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Annaa4 napisał(a):Mogę wesprzeć bazarkiem :) Byłoby cudownie:loveu::loveu::loveu:. Quote
mdk8 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 zapisuję watek. Stałej nie dam już rady. Mam tak dużo deklaracji,że już ledwo wyrabiam. Będę pamiętać o suni jak tylko będę mogła- znam ją z wątku Przytuliska. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 mdk8 napisał(a):zapisuję watek. Stałej nie dam już rady. Mam tak dużo deklaracji,że już ledwo wyrabiam. Będę pamiętać o suni jak tylko będę mogła- znam ją z wątku Przytuliska. Bardzo dziękujemy. Zostań proszę z nami na wątku:-) Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Maruda666 napisał(a):10 zł stałej dla suni - proszę o nr konta. Oooo, jaka wspaniała wiadomość :-). Już wysyłam nr konta, bardzo dziękuję:-) Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 auraa napisał(a):Zapisuję sobie. Później poczytam........... Dziękujemy:-) Quote
Bonsai Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Widzę, że Sara prężnie działa. :) Dziękuję Ci za pomoc !!! Ja niestety nie będę mieć teraz czasu na rozsyłanie wątku, choć chętnie bym pomogła. :( I wszystkim innym za obecność, i za wsparcie. Quote
ulana Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Jestem z zaproszenia. Pomyślę w domu ile mogę dać, ale na pewno coś skapnie. :) A nie myślałyście, żeby zrobić wydarzenie na fb albo tam bazarek? Widzę, że często się to sprawdza. Nie mogę teraz sama się tym zająć, bo za parę dni urlop, a nad tym trzeba czuwać jakiś czas. To piękna psinka. :) Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ulana napisał(a):Jestem z zaproszenia. Pomyślę w domu ile mogę dać, ale na pewno coś skapnie. :) A nie myślałyście, żeby zrobić wydarzenie na fb albo tam bazarek? Widzę, że często się to sprawdza. Nie mogę teraz sama się tym zająć, bo za parę dni urlop, a nad tym trzeba czuwać jakiś czas. To piękna psinka. :) Bardzo dziękuję:-). O wydarzeniu na FB nawet myślałam ale tu muszę kogoś poprosić o pomoc bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi z tym FB:-). Nawet nie potrafię dodać tam zdjęcia. Może trafią się tu jakieś Cioteczki fejsbukowe co pomogą:-) Quote
Isiak Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Trafiłam tu z bazarku, na razie zapisuję, poczytam później, bo w pracy jestem. Sunia jest piękna! Quote
Bonsai Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Fakt, sunia jest piękna, więc ludzi nie rozumiem tym bardziej, bo mimo wielokrotnego wyróżniania jej ogłoszeń, nie miałam żadnych telefonów - a tekst też jest całkiem neutralny. Quote
jotpeg Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 jestem, poczytam. stalej nie moge, ale jednorazowo zadzialam, tylko oblicze sie - wakacje i wydatki. Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 jotpeg napisał(a):jestem, poczytam. stalej nie moge, ale jednorazowo zadzialam, tylko oblicze sie - wakacje i wydatki. Bardzo dziękujemy:-). Wpłaty jednorazowe to też ogromna pomoc:-) Quote
Bonsai Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 __Lara napisał(a): Boskie zdjęcie! Czy próbowaliście szukać jej domu z tymi zdjęciami? Wiem, że teraz jest zastój w adopcjach, ale ona jest naprawdę piękna, ma duże szanse. Tak, ogłaszamy ją cały czas, w tym ogłoszenia wyróżnione, i nic, zero telefonów. Nawet ostatnio sprawdzałam, czy na pewno dobyr numer telefonu podałam, bo aż nie chce mi się wierzyć, że nikt nie dzwoni. A z tymi zdjęciami ogłaszamy ją już od pół roku, bo robiłam je jakoś w październiku 2013. Quote
Kaas1 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 deklaruję 20 zł. Fakt, sunie, zwłaszcza duże są bardzo trudne do wyadoptowania, sama mam taką w domu...zero odzewu. takie życie dużych suń.... Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Kaas1 napisał(a):deklaruję 20 zł. Fakt, sunie, zwłaszcza duże są bardzo trudne do wyadoptowania, sama mam taką w domu...zero odzewu. takie życie dużych suń.... Kaas, bardzo dziękuję, to ogromna pomoc. Rozumiem że to deklaracja stała , tak? Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Kaas1 napisał(a):deklaruję 20 zł. Fakt, sunie, zwłaszcza duże są bardzo trudne do wyadoptowania, sama mam taką w domu...zero odzewu. takie życie dużych suń.... Mika to taki średniak raczej, ok. 20kg. Mam nadzieję że i na taką wagę szybko znajdzie się zapotrzebowanie:-). Quote
Recommended Posts