Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brzośka napisał(a):
pięknie umiesz cytować, gratulacje :D

Dziękuję za pomoc, faktycznie nic trudnego:-)

daśka napisał(a):
jestem na zaproszenie Sara2011.....niestety nie jestem w stanie wesprzeć finansowo,zaraz poczytam wątek....

Witamy i dziękujemy za przybycie. Zostań proszę z nami i wspieraj nas duchowo:-)

Posted

markofix1 napisał(a):
jestem z zaproszenia. moge zdeklarować sie tylko na 10zł miesiecznie (od lipca). dajcie proszę nr konta i co wpisywać w tytule. trzymam kciuki

Baaardzo pięknie dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Nr konta podeślę za chwilkę.

Posted

zapisuję watek. Stałej nie dam już rady. Mam tak dużo deklaracji,że już ledwo wyrabiam. Będę pamiętać o suni jak tylko będę mogła- znam ją z wątku Przytuliska.

Posted

mdk8 napisał(a):
zapisuję watek. Stałej nie dam już rady. Mam tak dużo deklaracji,że już ledwo wyrabiam. Będę pamiętać o suni jak tylko będę mogła- znam ją z wątku Przytuliska.

Bardzo dziękujemy. Zostań proszę z nami na wątku:-)

Posted

Maruda666 napisał(a):
10 zł stałej dla suni - proszę o nr konta.

Oooo, jaka wspaniała wiadomość :-). Już wysyłam nr konta, bardzo dziękuję:-)

Posted

Widzę, że Sara prężnie działa. :) Dziękuję Ci za pomoc !!! Ja niestety nie będę mieć teraz czasu na rozsyłanie wątku, choć chętnie bym pomogła. :(

I wszystkim innym za obecność, i za wsparcie.

Posted

Jestem z zaproszenia.
Pomyślę w domu ile mogę dać, ale na pewno coś skapnie. :)
A nie myślałyście, żeby zrobić wydarzenie na fb albo tam bazarek? Widzę, że często się to sprawdza.
Nie mogę teraz sama się tym zająć, bo za parę dni urlop, a nad tym trzeba czuwać jakiś czas.

To piękna psinka. :)

Posted

ulana napisał(a):
Jestem z zaproszenia.
Pomyślę w domu ile mogę dać, ale na pewno coś skapnie. :)
A nie myślałyście, żeby zrobić wydarzenie na fb albo tam bazarek? Widzę, że często się to sprawdza.
Nie mogę teraz sama się tym zająć, bo za parę dni urlop, a nad tym trzeba czuwać jakiś czas.

To piękna psinka. :)

Bardzo dziękuję:-).
O wydarzeniu na FB nawet myślałam ale tu muszę kogoś poprosić o pomoc bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi z tym FB:-). Nawet nie potrafię dodać tam zdjęcia. Może trafią się tu jakieś Cioteczki fejsbukowe co pomogą:-)

Posted

Fakt, sunia jest piękna, więc ludzi nie rozumiem tym bardziej, bo mimo wielokrotnego wyróżniania jej ogłoszeń, nie miałam żadnych telefonów - a tekst też jest całkiem neutralny.

Posted

jotpeg napisał(a):
jestem, poczytam. stalej nie moge, ale jednorazowo zadzialam, tylko oblicze sie - wakacje i wydatki.

Bardzo dziękujemy:-). Wpłaty jednorazowe to też ogromna pomoc:-)

Posted

__Lara napisał(a):

Boskie zdjęcie! Czy próbowaliście szukać jej domu z tymi zdjęciami? Wiem, że teraz jest zastój w adopcjach, ale ona jest naprawdę piękna, ma duże szanse.

Tak, ogłaszamy ją cały czas, w tym ogłoszenia wyróżnione, i nic, zero telefonów. Nawet ostatnio sprawdzałam, czy na pewno dobyr numer telefonu podałam, bo aż nie chce mi się wierzyć, że nikt nie dzwoni.

A z tymi zdjęciami ogłaszamy ją już od pół roku, bo robiłam je jakoś w październiku 2013.

Posted

deklaruję 20 zł. Fakt, sunie, zwłaszcza duże są bardzo trudne do wyadoptowania, sama mam taką w domu...zero odzewu. takie życie dużych suń....

Posted

Kaas1 napisał(a):
deklaruję 20 zł. Fakt, sunie, zwłaszcza duże są bardzo trudne do wyadoptowania, sama mam taką w domu...zero odzewu. takie życie dużych suń....

Kaas, bardzo dziękuję, to ogromna pomoc. Rozumiem że to deklaracja stała , tak?

Posted

Kaas1 napisał(a):

Mika to taki średniak raczej, ok. 20kg. Mam nadzieję że i na taką wagę szybko znajdzie się zapotrzebowanie:-).