Anula Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Jestem na zaproszenie Sara2011 u Miki.Zaglądam na ogólny wątek psiaków z Przytuliska i wiem jakie mają ciężkie warunki.W tej chwili nie mogę pomóc finansowo. Quote
kamos Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Ja również z zaproszenia, wątek suni przejrzę później, stałej niestety nie mogę zadeklarować. Quote
ana666 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 dziękuję za zaproszenie,na razie nie mogę pomóc ale będe zaglądać do biedulki:( Quote
edek Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Zapiszcie mnie na 10 zł stałej, ale od przyszłego m-ca :(. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='Gabi79']Oto skromniutki bazarek dla Miki, zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/254313-TV-14-oraz-cegiełki-słoneczka-dla-Miki-by-zaznała-lepszego-życia-do-20-07-21-00 Gabi, cudownie:loveu::loveu::loveu::loveu:. Bardzo dziękuję za śliczny bazarek dla Mikusi:multi::multi::multi:. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Mela Jakimiuk napisał(a):Nie mogę na razie zobowiązać się do wpłacania na cały rok, ale wpłacę chociaż jednorazowo 100 zł, proszę o dane do przelewu Melu:loveu::loveu::loveu::loveu:. To bardzo dużo pieniążków, bardzo dziękuję. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 edek napisał(a):Zapiszcie mnie na 10 zł stałej, ale od przyszłego m-ca :(. Serdecznie dziękuję, cudownie:loveu::loveu::loveu:. Ileż dzisiaj zrobiliśmy kroków naprzód i jesteśmy coraz bliżej mety, która będzie dla Miki początkiem nowego, lepszego życia:loveu:. Quote
Gabi79 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Ale tu się dużo dzieje, wspaniale. Saro ile już jest stałych deklaracji? Quote
__Lara Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Jestem i ja, ale nie mogę się zadeklarować:( Ale sunia jest piękna! Boskie zdjęcie! Czy próbowaliście szukać jej domu z tymi zdjęciami? Wiem, że teraz jest zastój w adopcjach, ale ona jest naprawdę piękna, ma duże szanse. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Jo37 napisał(a):Czy macie wybrane miejsce dla suni ? Ile jeszcze trzeba uzbierać ? Miejsce mamy zaklepane u Lilutosi. W tej chwili mamy ok.150 zł stałych deklaracji a potrzeba 360zł. Mamy też kilka jednorazowych wpłat. Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Gabi79 napisał(a):Ale tu się dużo dzieje, wspaniale. Saro ile już jest stałych deklaracji? Stałych na razie mamy ok.150 zł a potrzeba 360zł. Niektóre deklracje są czasowe ale mam nadzieję ze Mika nie będzie długo w hoteliku dupci grzała bo jest śliczna:-). Quote
Nadziejka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Saro dziekuje za zaproszenie Mikuni cudna :calus: sciskam ogromnie abys jak najprędzej pojechala do LILU :thumbs: :thumbs: dziś mialalm caly dzień meczacy ,,ulotkowy,, wiec polowa pieniazkow jutro poleci dla Mikuni Saro slij mi num konta Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Bardzo proszę mnie oświecić jak się cytuje kilka różnych postów od różnych osób w jeden wiadomości (poście)??? Quote
brzośka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Sara2011 napisał(a):Bardzo proszę mnie oświecić jak się cytuje kilka różnych postów od różnych osób w jeden wiadomości (poście)??? musisz wciskać przy postach, które chcesz zacytować taki znaczek "+ (znajduje się po "odpowiedz" i "odpowiedz z cytatem"), a przy ostatnim cytowanym poście "odpowiedz z cytatem" i już :) Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 ewa gonzales napisał(a):Saro dziekuje za zaproszenie Mikuni cudna :calus: sciskam ogromnie abys jak najprędzej pojechala do LILU :thumbs: :thumbs: dziś mialalm caly dzień meczacy ,,ulotkowy,, wiec polowa pieniazkow jutro poleci dla Mikuni Saro slij mi num konta Ewciu, bardzo dziękuję ale pieniążki na które tak ciężko pracowałaś zatrzymaj może dla siebie. Pomyślałam , że może mogłabyś zorganizować jakiś mały bazarek cegiełkowy, ludzie Cię kochają i wiele osób przyciągasz na swoje bazarki swoim wielkim serduchem. Chociaż w międzyczasie już nasza Gabi stworzyła piękny bazarek dla Miki, więc nie wiem czy dwa bazarki w jednym czasie to dobry pomysł? Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 brzośka napisał(a):musisz wciskać przy postach, które chcesz zacytować taki znaczek "+ (znajduje się po "odpowiedz" i "odpowiedz z cytatem"), a przy ostatnim cytowanym poście "odpowiedz z cytatem" i już :) Heheh, zaraz przetestuję:-) .Dziękuje za pomoc! Quote
Nadziejka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Saruniu ale już tak postanowilo serce moje :multi::multi: slij mi slij proszę na baz u Gabi weszlm tez. mam kramiczek bazarus dla Mileczki wyrwanej z koszmaru:-( Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='Jo37']Czy macie wybrane miejsce dla suni ? Ile jeszcze trzeba uzbierać ? [quote name='docha']jestem na przywołanie sary, nie mam jak teraz wspomóc stałą deklaracją, będę zagladać regularnie do psiny. [quote name='Maryna']Bardzo mi przykro,ale w tym m-cu nie jestem w stanie pomóc finansowo Być może w sierpniu [quote name='Tianku']jestem z zaproszenia niestety w tej chwili nie mogę pomóc :shake: ale zapisuję wątek [quote name='Olena84']podrzucę:((( [quote name='Agata69']Bardzo ladna sunia, poczytam później. [quote name='phase']Zapisuję..... [quote name='Anula']Jestem na zaproszenie Sara2011 u Miki.Zaglądam na ogólny wątek psiaków z Przytuliska i wiem jakie mają ciężkie warunki.W tej chwili nie mogę pomóc finansowo. [quote name='kamos']Ja również z zaproszenia, wątek suni przejrzę później, stałej niestety nie mogę zadeklarować. [quote name='ana666']dziękuję za zaproszenie,na razie nie mogę pomóc ale będe zaglądać do biedulki:( [quote name='__Lara']Jestem i ja, ale nie mogę się zadeklarować:( Ale sunia jest piękna! Boskie zdjęcie! Czy próbowaliście szukać jej domu z tymi zdjęciami? Wiem, że teraz jest zastój w adopcjach, ale ona jest naprawdę piękna, ma duże szanse. Bardzo wszystkim dziękuję za "przybycie" na wątek suni. To bardzo ważne i bardzo budujące:loveu::loveu::loveu:. Quote
daśka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 jestem na zaproszenie Sara2011.....niestety nie jestem w stanie wesprzeć finansowo,zaraz poczytam wątek.... Quote
Sara2011 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 WIGA napisał(a):Deklaruję stałą dyszkę. Bardzo pięknie dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Co za cudowny wieczór, tyle Cioteczek u Miki:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts