LILUtosi Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dziś Zibi jeździł ze mną autkiem, byliśmy u Babci, kupić karmę no i u weta. Weterynarz oglądnął i bardzo chwalił postęp gojenia. Dostaliśmy strzykawkę żelu za darmo. Antybiotyku już nie musi brać. Quote
ewakrakow Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 tak myślałam, że ciągnie go do auta żeby go wozić;) ma chody chłopak a poważnie cudownie, że się zaklimatyzował i rana się goi Quote
Poker Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Całe szczęście ,ze dizobal się goi. A kiedy kastracja? Quote
LILUtosi Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Nie wiem. Moze uda mi się go wcisnąć do programu darmowych sterylizacji. Ale na razie priorytet to suczki. Quote
Nutusia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ho, ho - ma chody chłopaczek u Lilu ;) Baaaaaaardzo się cieszę, że pynio się pięknie goi :) Quote
LILUtosi Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Dziś byliśmy w lesie z 3 innymi psami i było spokojnie pomijając że chciał biegać luzem jak inne. Ale na razie szlaban bo się nie słucha pod domem to i w lesie pewnie też by mnie olał. Zwabić go z ogrodu do domu to istna zabawa w berka. Quote
Anula Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Jak się biedaczek nasiedział w kojcu to teraz nadrabia to co jest stracone.Niech wybiega się do syta,tyle jego. Quote
Marycha35 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Brykaj dziarsko smoku:) I zdrowiej!!!! Quote
Bonsai Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 A to cwaniak. :) Miło czytać, że teraz ma takie luksusy. Łóżko, spacery po lesie... Pewnie myśli, że śni. ;) Albo pluje sobie w brodę, że nie uszkodził sobie czegoś wcześniej - w końcu to była jego "przepustka" do tych dobrodziejstw. ;) Quote
irysek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 cały czas obserwuję losy mojego faworyta. może mieszkać w mieszkaniu czy dom wolnostojący jest dla niego lepszy? jak on do dzieci i kotów? Quote
LILUtosi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Koty goni na ogrodzie ale który nie goni? Jego charakter się dopiero ujawnia. Wczoraj chciał mnie pogryźć i to nie była jednorazowe zaznaczenie. Jak już pisałam mam problem z przywołaniem go do domu. Wtedy otwieram drzwi auta i go tam wpuszczam. Później go biorę na ręce i odnoszę do jego pomieszczenia. Wczoraj dziadyga kąsał jak tylko chciałam go wziąć na ręce. I to nie była jednorazowa akcja. Udało mi się go zapiąć na smycz i powędrowaliśmy do domu. W domu już dał się wziąć na ręce i przenieś do łazienki. Za wszelką cenę kocha wolność. Myślę że jak najszybciej trzeba go ciachnąć! Jest czysty w mieszkaniu, także może mieszkać jeśli dostanie odpowiednią dawkę ruchu. Quote
Bonsai Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 No Zibi, nie wygłupiaj się z tym gryzieniem. :mad: Na wszelki wypadek szukałabym mu jednak domu bez dzieci. I wykastrowała jak najszybciej. Czy ta jego warga nie jest przeszkodą do szybkiego ciachnięcia? To chyba już bez znaczenia? Quote
Doda_ Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 zapraszam na bazarek z porcelaną, dla Leili na sterylkę :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/251248-SERWISIKI-FILI%C5%BBANKI-CZAPKI-RALPH-LAUREN-TORBA-SZALIK%21-na-sterylk%C4%99%21-do-09-03 Quote
Havanka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Cudne zdjęcia ! Mogłabym tak godzinami patrzeć na takie zabawy ! Quote
Bonsai Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Cudowne zdjęcia. :) Widać, że mu dobrze. :) Lilutosi, a jaki byłby koszty jego kastracji? Quote
LILUtosi Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bonsai napisał(a):Cudowne zdjęcia. :) Widać, że mu dobrze. :) Lilutosi, a jaki byłby koszty jego kastracji? Tak jak pisałam, staram się o darmową kastrację. A tak to chyba 150zł Quote
yolanovi Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 A co to za przystojniak z Zibuniem rozrabia? Quote
Bonsai Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 LILUtosi napisał(a):Tak jak pisałam, staram się o darmową kastrację. A tak to chyba 150zł A kiedy będzie wiadomo czy uda się darmową kastrację załatwić dla niego? Może w międzyczasie zacznijmy zbierać na jego kastrację? A jak się uda załatwić darmową, to Zibi będzie do przodu na inne potrzeby. ;) Quote
Nutusia Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Zbigniew, normalnie wstyd mi za Ciebie!!! Ciocia Lilu Cię przyjęła, od tej nieszczęsnej klatki wybawiła, a Ty się tak odpłacasz?!?!? Precz z jajkami!!!!! ;) Quote
Marycha35 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Hi, hi, cosik smoki z G. pokazują zębiszcza!!!!! Neska też się wygłupia z warczeniem i kłapaniem paszczęką! Quote
Recommended Posts