Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, cosik smoki z G. pokazują zębiszcza!!!!! Neska też się wygłupia z warczeniem i kłapaniem paszczęką!

Nie mów tak, bo wykraczesz i Ozi jeszcze coś zmajstruje. :eviltong: Na razie jego największym przestępstwem tak słodkie wtulanie się w nas rano, że aż spóźniłam się do pracy. ;)

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, cosik smoki z G. pokazują zębiszcza!!!!! Neska też się wygłupia z warczeniem i kłapaniem paszczęką!

Zibi to słodki łobuz , ja takie istoty nazywam słodkimi cholerami.
A Neska nie warczała tylko stuknęła parę razy zębolami z rękę .Na szczęście bezśladowo. Zdusiałam w zarodku :evil_lol:

Posted

Dzis byłam w szoku bo z czystego sumienia zeszłam na dół zeby go sprobować wpuścic do domu, sama nie wierzac ze sie uda. Kucnęłam a on wskoczył mi na kolana gotowy do transportu na góre. Dostał wiele ciepłych słów i głasków a w łazience puszkę mięsa. Bardzo byłam z niego dumna!

Posted

Dzisiaj bidulek złączył się ze stadem i wybrał kuchnię. Na razie nie zaobserwowałam agresji a raczej wesołe, intensywne machanie ogonkiem. Może teraz będzie chętnie wracał ze spaceru wiedząc że nie będzie zamykany sam w łazience czy też sypialni.

Posted

Widziałam już wczoraj. ;) Husse ufundowało nagrody specjalne dla bezdomniaków, które wzięły udział w konkursie. :) Miło z ich strony. Gratulacje!