Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted (edited)

pw wyslane, fakt , nic jeszcze nie odnotowalam, postaram sie to zrobic jutro po pracy, mialam ciezki tydzien ,a i wczoraj pracowalam :shake:.
Czekam na rachunek od Lilu, trzeba bedzie przelac za weta,zaraz wejde na konto czy sa wplaty.
wplaty:

10 zl czarna kafka (6.02)
10 zl gluchypies (6.02)
30 zl ewakrakow (7.02)
10 zl Bonsai (9.02)

Edited by monika083
  • Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bogusik']Pw nie otrzymałam,sprawdź swoją wysyłkową skrzynkę,czy nie jest zapchana...[/QUOTE]

nie jest, sprawdz swoja? Ale gdyby byla, wyskoczylaby wiadomosc, poslalam jeszcze raz

[quote name='Bonsai']Plus jeszcze chyba te wpłaty "w spadku" po maluszku?[/QUOTE]

[quote name='mdk8']no właśnie, między innymi moje 20,-;)[/QUOTE]tak, zanotowalam w rozliczeniu w 2# "spadek po maluchu" i wkleilam link,

Posted

[quote name='Bonsai']Monika, a nie mylisz Bogusik z Bonsai? Bo ja już dostałam łącznie trzy maile z numerem konta, dziś kolejny. ;)[/QUOTE]

mozliwe :lol: glowa przepracowana, zaraz sprawdzam.

Posted

[quote name='Bonsai']Monika, a nie mylisz Bogusik z Bonsai? Bo ja już dostałam łącznie trzy maile z numerem konta, dziś kolejny. ;)[/QUOTE]
Ha,ha,ha!Prawdopodobnie,to tak jest,bo ja nadal nie mam konta na pw...

Posted

Koszty wet:
[url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZIBI#5978895802917106962[/url]
[url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZIBI#5978897010565613298[/url]

90+48zł

Po za tym jeszcze Rutta coś płaciła pierwszego dnia.

Posted

[quote name='LILUtosi']Koszty wet:
[URL]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZIBI#5978895802917106962[/URL]
[URL]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/ZIBI#5978897010565613298[/URL]

90+48zł

Po za tym jeszcze Rutta coś płaciła pierwszego dnia.[/QUOTE]

polecialy pieniazki za weta,
zaktualizowalam wplaty w 2 poscie , prosze sprawdzcie czy sie zgadza, czy nikogo nie pominelam.

Fajnie, ze Zibusiowi humor dopusuje :loveu: Lilu, czekam na piekne fotki i wykupie mu pakiecik.

Posted

[quote name='Bonsai']A ile trzeba będzie zapłacić za hotelik? Bo chyba nam brakuje?[/QUOTE]

300 zl hotelik , a jest 302 na koncie, sa w tym wprawdzie wplaty jednorazowe i deklaravje juz na przyszle miesiace (od ewykrakow) , ale na pierwszy miesiac mamy, pewnie jeszcze znajda sie dobre dusze , ktore wspomoga Zibunia grosikiem, poza tym, jak na przyszly miesiac braknie to ja doplace.

Posted

[quote name='monika083']300 zl hotelik , a jest 302 na koncie, sa w tym wprawdzie wplaty jednorazowe i deklaravje juz na przyszle miesiace (od ewykrakow) , ale na pierwszy miesiac mamy, pewnie jeszcze znajda sie dobre dusze , ktore wspomoga Zibunia grosikiem, poza tym, jak na przydzly miesiac braknie to ja doplace.[/QUOTE]

Ciągle trwa mój bazarek w części na Zibiego, zawsze to jakiś grosz wpadnie :)

Posted

[quote name='ewakrakow']Roland_De napisał mi pw, że zgadza się na przeniesienie deklaracji na Zibiego.
Z tego co pamiętam deklarował 50zł/mc[/QUOTE]

niestety nic mi nie wplacil jeszcze, a numer zna.

Posted

[quote name='ewakrakow']Roland_De napisał mi pw, że zgadza się na przeniesienie deklaracji na Zibiego.
Z tego co pamiętam deklarował 50zł/mc[/QUOTE]

ooo , super!!!

[quote name='monika083']niestety nic mi nie wplacil jeszcze, a numer zna.[/QUOTE]

a wie, że numer konta jest ten sam? Może lepiej podesłać mu jeszcze raz?

Posted

[quote name='Bonsai']ooo , super!!!

a wie, że numer konta jest ten sam? Może lepiej podesłać mu jeszcze raz?[/QUOTE]

wie, wie, bo wczesniej wplacal mi na inne pieski, ktore juz w ds:)
Dotarlo wlasnie 50 zl od wuja Rolanda, wielkie dzieki!