Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted

Rozpieszczony dziad :evil_lol: Zabki ma ladne.Wiedzialam , ze nie w oplakanym stanie ( a do tego nawet nie mizna dopuscic) , ale moj Brusiek w wieku niecalych 6 lat mial sciagany pierwszy raz kamien i teraz niedawno po poltora roku znow, i te z przodu byly ladne, a z tylu zrobilo mu sie zapalenie przez ten kamien, dlatego pytalam,Ale jak zeby ok i Lilu blizne widzi ,to chyba tez nie ma co go meczyc.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Anula!

A ja na dolnośląskie gumtree - zafundowałam mu wyróżnienie na tydzień. Ogłoszenie ma być aktywne za 24 godz., wtedy podeślę link.
Pozostaje czekać na odzew :)

Piękne zdjęcia od Lilu, jak wszystkie się wygrzewają.
Swoją drogą, niezły z niego pieszczoch komputerowiec.

Posted

phase napisał(a):
Zapisuję Zibiego.....

Fajnie, im nas więcej tym lepiej.
Teraz wpadłam na pomysł ,żeby pokazać go DOGline, która pomogła w adopcji Alutki, sportsuni.

Już napisałam PW do DOG Line

Posted

Może być mały problem, bo sunia DOGline jest w zagrożonej ciąży i całe życie Agi teraz tylko na niej się skupia... A potem - mam nadzieję, że będzie się mogło skupić na maluszkach.
Ale pokazać zawsze warto, a nuż... Alutka ;)

Posted

Tak też sobie pomyślałam ,że pokazać nie zaszkodzi.Nigdy nie wiadomo jakie sytuacje życie przyniesie.
Oby było dobrze z sunią Dog Line

Posted

Wczoraj mialam pierwszy tel w sprawie Zibiego:) Bardzo mila pani pytala o niego i bedzie reklamowac go swojemu wujkowi.

Lilutosi, czy Ty widzialas, jak Zibi reaguje na koty??

Posted

rutta napisał(a):
Dzisiaj byl kolejny telefon, zapowiada sie obiecujaco:) w nd pa. Napisze wieczorem wiecej:)

We Wrocku? Chlopak chyba szybciej znajdzie dom , niz sie wydaje, a biedny tyle czasu sie marnowal w schronie,

Posted

Ooo, świetna wiadomość! Trzymamy kciuki. Tak to jest z przytuliskiem w G., psy są tam fantastyczne, bardzo adopcyjne, ale w G. nie mają większych szans na adopcję, a na adopcję dobrą - prawie zerową.