Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Miałabym prośbę, aby osoba prowadząca finanse Zibiego uzupełniała je na bieżąco, sprawdzam, czy moja wpłata lutowa dotarła, a tam ciągle nic:(

Edited by agusiazet
Posted

agusiazet napisał(a):
łabym prośbę, aby osoba prowadząca finanse Zibiego uzupełniała je na bieżąco, sprawdzam, czy moja wpłata lutowa dotarła, a tam ciągle nic:(

przeciez juz zapisalam, wczoraj wszystko uzupelnilam, sprawdz jeszcze raz:)

Posted

Zibiczek już swobodnie porusza się między ogrodem a domem. Nie muszę używać forteli żeby go ściągnąć do domu. Otwieram drzwi a on sam wbiega radośnie i kieruje się do kuchni. Zawsze dostaje wtedy mnóstwo pochwał. Lubi dobrze i dużo zjeść co wiele ułatwia. Ogólnie to bardzo mądry pies i spokojnie nadawał by się do pracy, tyle że uparty i trzeba z nim współpracować a nie wymuszać. Wadą jest to że jest zazdrosny ale myślę że to jest do wypracowania jeszcze.

Posted

Mądra główka z Zibcia naszego:):):)

Przyda się???

[quote name='sleepingbyday']Hej uwaga! znów mam możliwość załatwienia darmowych usg narządów wewnętrznych dla psów i kotów w ramach warsztatów specjalistycznych dla weterynarzy. odbędą się w tę niedzielę - 9 marca w w Hotelu Groman, Al. Krakowska 76 w Starym Sękocinie (Warszawa). Chętnych proszę o PW.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zibiczek już swobodnie porusza się między ogrodem a domem. Nie muszę używać forteli żeby go ściągnąć do domu. Otwieram drzwi a on sam wbiega radośnie i kieruje się do kuchni. Zawsze dostaje wtedy mnóstwo pochwał. Lubi dobrze i dużo zjeść co wiele ułatwia. Ogólnie to bardzo mądry pies i spokojnie nadawał by się do pracy, tyle że uparty i trzeba z nim współpracować a nie wymuszać. Wadą jest to że jest zazdrosny ale myślę że to jest do wypracowania jeszcze.

Jest zazdrosny o Ciebie? Fika do innych psów?
Jak bawisz się z nim piłką, oddaje zabawkę?

Nutusia napisał(a):
No, to pora iść na swoje, Zbyniu...

Zibi ma ogłoszenia od halszki? :oops: Pogubiłam się już we wszystkim.

Posted

Zibi jest zazdrosny o człowieka generalnie. Przez ostatnie dni było trochę gości tutaj w celach adopcyjnych i Zibi pakuje sie na kolanka i każe się głaskać. I jak już opanuje te kolanka odgania intruzów wystawiając zęby. Widzę że inne psy nie traktują tego aż tak poważnie i nie ma na razie spięć. Z piłką różnie, raz zostawia a raz nie.

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
hej Cioteczki, ja chyba do dzisiaj nie dostałem konta na które mam wpłacać :(

nie wiem czy ktoś już posłał, więc ja przesłałam
jak tam u Zibiego?

Posted

Umówiłam chłopaka na kastrację w poniedziałek godz. 15, niestety płatną. Koszt 150zł, proszę w razie czego wyrazić sprzeciw lub powiedzieć czy potrzebny osobny rachunek, bo będę kastrować 3 psy i rachunek będzie zbiorczy.
Po za tym cieszy się życiem. Z psami nie ma problemu dopóki nie chodzi o dobra, szczególnie o kolanka człowieka.