monika083 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='LILUtosi']Słuchajcie mam dziśiaj zabieg Miśka a do tego moja Lilu jest w stanie krytycznym. Muszę się zająć teraz nią ponad wszystkim dlatego nadrobię faktury później. Zibi dostaje antybiotyki i będzie miał ranę żelowaną. Jest w domu. Miał mnóstwo pcheł.[/QUOTE] Ojej, trzymaj sie Lilu, sciskam kciuki za sunie. Quote
ewakrakow Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 cały czas czuwam i podczytuję, znów ciężki czas dla Lilu:( Quote
Marycha35 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 I ja kciukam, żeby wszystko ok było!!! Quote
Bonsai Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Ojej, trzymaj się LILU. Trzymamy kciuki za Was. Utworzyłam wydarzenie na fb dla malucha: https://www.facebook.com/events/1397953960463883/?fref=tck Quote
Marycha35 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Supero wydarzenie!!! Biedny Zibiaczek.... Quote
Doda_ Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 niefajna wieść. . . :shake: trzymam kciuki !! na świecie są też ludzie, dla których wygląd zwierzaka nie ma znaczenia. . czy zdeformowana czy nie .. np. dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia. . wiec miejmy nadzieje, ze psiurek trafi na kogoś takiego... póki co, najważniejsze jest jego zdrowie. niech to się ładnie zagoi po zszyciu. . . Quote
LILUtosi Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Po nocy nie przespanej dziś zdecydowałam się na steryd i powiało trochę optymizmem. Zjadła właśnie całą puszkę 800g animody i mam nadzieje że jeszcze wcisnę jej wieczorem jedną. Płuca przestały wydawać dźwięki starego auta a i ona nie wyciąga głowy o trochę powietrza. Wygrana mała bitwa ale nie wojna. Czy ktoś ma na zbyciu kombinezon na dużego psa? A Zibi słoneczny dzień biegał w kojcu a właściwie na wybiegu. Zjadł wielką miskę ryżu z mięskiem i teraz śpi sobie. Jeszcze tylko pielęgnacja paszczęki nam została. Quote
Nutusia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Kombinezonu nie mam, ale płaszczyk taki na sporą ONkę (made in taks) mogę pożyczyć... Quote
LILUtosi Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A masz zdjęcie ? On ocieplany jest? Jak to wygląda? Quote
Nutusia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Od spodu ma polar, z wierzchu coś w rodzaju ortalionu. Narzuca się na grzbiet i zapina pod brzucholem i wokół szyi na rzep. Nie jest to kombinezon taki super przylegający, ale lepszy rydz niż więcej drzew ;) Quote
LILUtosi Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A dałabyś radę zrobić fotkę ? Bo może ja bym jej uszyła takowy? Quote
Anula Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='LILUtosi']A dałabyś radę zrobić fotkę ? Bo może ja bym jej uszyła takowy? Prawdopodobnie Nutusia ma taki: Quote
Doda_ Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 kombinezon nie mam ale cieply sweterek tak . . tyle ze dla sredniego psa.. Quote
Poker Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ja mam kubraczek, kiedyś dostałam na bazarek od kikou. Mięciutki, ocieplany na sporego psa. Quote
LILUtosi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Poker']Ja mam kubraczek, kiedyś dostałam na bazarek od kikou. Mięciutki, ocieplany na sporego psa.[/QUOTE] Chętnie przejmę bo blisko, nie trzeba wysyłać. Ona waży teraz 39 kg a ważyła pod 60. Stała jej waga była 55kg. Więc nie taka wielka teraz jest :-( Quote
Czarna Kafka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Czy konto na wpłaty dla Zibiego pozostaje takie samo jak dla Maluszka? Quote
LILUtosi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Czarna Kafka']Czy konto na wpłaty dla Zibiego pozostaje takie samo jak dla Maluszka?[/QUOTE] Z tego co wiem to tak. Jak masz Moniki konto to to samo. Quote
Bonsai Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Czarna Kafka']Czy konto na wpłaty dla Zibiego pozostaje takie samo jak dla Maluszka?[/QUOTE] Tak, to samo, ale ja go nie znam. Monika, podeślesz mi PW? i ruttcie też, bo też prosiła. :) Quote
Marycha35 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Trzymam kciuki za waleczną sunieczkę, zdrowiej!!:) I Zibiego w boczek miziam);) Quote
Poker Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='LILUtosi']Chętnie przejmę bo blisko, nie trzeba wysyłać. Ona waży teraz 39 kg a ważyła pod 60. Stała jej waga była 55kg. Więc nie taka wielka teraz jest :-([/QUOTE] LILU, uzgodnij z kikou czy będziesz za niego płacić czy dostaniesz gratiska. Quote
LILUtosi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Zibulowa paszczęka https://lh5.googleusercontent.com/-h0SItiu80y0/UvKga26Jb7I/AAAAAAAAYJE/gFrE9rQYRJg/w889-h594-no/IMG_2739.JPG Quote
milagros19853201 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 i hoooooooooooooop watwek wysoko Quote
ewakrakow Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 biedna paszczęka, ale teraz już musi być lepiej tyle osób pomaga Quote
Recommended Posts