Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Słuchajcie mam dziśiaj zabieg Miśka a do tego moja Lilu jest w stanie krytycznym. Muszę się zająć teraz nią ponad wszystkim dlatego nadrobię faktury później.

Zibi dostaje antybiotyki i będzie miał ranę żelowaną. Jest w domu. Miał mnóstwo pcheł.[/QUOTE]

Ojej, trzymaj sie Lilu, sciskam kciuki za sunie.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niefajna wieść. . . :shake: trzymam kciuki !!
na świecie są też ludzie, dla których wygląd zwierzaka nie ma znaczenia. . czy zdeformowana czy nie ..
np. dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia. . wiec miejmy nadzieje, ze psiurek trafi na kogoś takiego...
póki co, najważniejsze jest jego zdrowie. niech to się ładnie zagoi po zszyciu. . .

Posted

Po nocy nie przespanej dziś zdecydowałam się na steryd i powiało trochę optymizmem. Zjadła właśnie całą puszkę 800g animody i mam nadzieje że jeszcze wcisnę jej wieczorem jedną. Płuca przestały wydawać dźwięki starego auta a i ona nie wyciąga głowy o trochę powietrza. Wygrana mała bitwa ale nie wojna.

Czy ktoś ma na zbyciu kombinezon na dużego psa?

A Zibi słoneczny dzień biegał w kojcu a właściwie na wybiegu. Zjadł wielką miskę ryżu z mięskiem i teraz śpi sobie. Jeszcze tylko pielęgnacja paszczęki nam została.

Posted

Od spodu ma polar, z wierzchu coś w rodzaju ortalionu. Narzuca się na grzbiet i zapina pod brzucholem i wokół szyi na rzep. Nie jest to kombinezon taki super przylegający, ale lepszy rydz niż więcej drzew ;)

Posted

[quote name='Poker']Ja mam kubraczek, kiedyś dostałam na bazarek od kikou. Mięciutki, ocieplany na sporego psa.[/QUOTE]

Chętnie przejmę bo blisko, nie trzeba wysyłać. Ona waży teraz 39 kg a ważyła pod 60. Stała jej waga była 55kg. Więc nie taka wielka teraz jest :-(

Posted

[quote name='Czarna Kafka']Czy konto na wpłaty dla Zibiego pozostaje takie samo jak dla Maluszka?[/QUOTE]

Tak, to samo, ale ja go nie znam.

Monika, podeślesz mi PW? i ruttcie też, bo też prosiła. :)

Posted

[quote name='LILUtosi']Chętnie przejmę bo blisko, nie trzeba wysyłać. Ona waży teraz 39 kg a ważyła pod 60. Stała jej waga była 55kg. Więc nie taka wielka teraz jest :-([/QUOTE]

LILU, uzgodnij z kikou czy będziesz za niego płacić czy dostaniesz gratiska.