Jump to content
Dogomania

Szczotka - W nowym domu! Poznaje swiat u Roszpunki. Powodzenia mała!!!

Recommended Posts

Posted

50kg....pewnie nie....ale porządna smycz, szelki i obroża musi być, o adresatce nie wspomnę. Szczocia musi być porządnie pilnowana a z obroży może głowę wyciagnąć i w przerażeniu uciec, stąd to podwójne zabezpieczenie:szelki i obroża.

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Jestem doskonale tego świadoma, raz w życiu szukałam psa i wolałabym tej "atrakcji" nie przeżywać nigdy więcej.[/QUOTE]
To dokładnie tak jak ja - raz w życiu szukałam mojej Tary, przez 3 tygodnie, i nie chciałabym nigdy w życiu tego powtarzać...

Już zaczynam trzymać kciuki!

Posted

Juz wszystko ustalone, mam obrożę, adresatkę i szelki (oby pasowały), jutro o 11 będę w schronie po Szczotkę, a o 12 wyjazd :D bardzo się cieszę i jednocześnie trochę się boję. Oby wszystko poszło dobrze. Jutro o tej porze Szczotka będzie już u Roszpunki :-)

Posted

Czyli Szczocia ma ostatnią noc w schronisku. I super! Jutro będzie bezpieczna w kochającym domku... Roszpunko masz stresa???? Nowy członek rodziny przybywa :lol:.

Za bezpieczną podróż mocno zaciskam palce!

Posted

Szczotka jest już w drodze do Roszpunki. Pewnie minęła Warszawę. :-) Szczotka jest cudna. I taka przestraszona, ale powiem Wam myślałam, że będzie z nią gorzej. Wolontariuszka robiła fotki i filmik z wyjścia Szczoci ze schroniska, jak tylko będę je miała wstawię. Powiem Wam że się bardzo boję, zwłaszcza o to aby Szczotka nie nawiała, ale będzie dobrze prawda?!?!?! :-)

Posted

maia dobrze ,że już coś napisałaś bo ja siedzę jak na szpilkach przez cały dzisiejszy dzień. Teraz muszę czekać spokojnie na relację Roszpunki:) jak ja to wytrzymam... :)

Posted

To ja idę zameldowac na fb,że Szczotka dojechała :) (założyłam wydarzenie jako bazarek transportowy...później je przedłużyłam i zostawiłam-żeby dexterka mogła pisać co u małej...a teraz...hm...zastanawiam się,czy Roszpunka nie chciała by go przejąć ;) )

Posted

[quote name='Maia']SZCZOTKA JUZ U ROSZPUNKI!!!! Baaaaardzo się cieszę :loveu: bądz szczesliwa!!!![/QUOTE]
Szczocia już dojechała i obie z Roszpunką przepadły... A my tu czekamy na relację, czekamy :cool3:.