Jump to content
Dogomania

Szczotka - W nowym domu! Poznaje swiat u Roszpunki. Powodzenia mała!!!

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maia, zamieść wykaz deklaracji stałych w poscie gdzie bedziesz robić rozliczenie.

Deklaracje stałe.

10 zł-ania75
20 zł - zachary
20 zł - bakusiowa
10 zł - rovaniemi
20 zł - Alla Chrzanowska
20 zł - agat21
--------------------------
100 zł

Posted

Rany!!!! Szczoteczka jest nieziemska!!! Prosze napiszcie mi skąd do kąd trzeba dziewczyne przewieźć bo na fonie cieżko mi szukać.Popytam u nas wolontariuszy dojeżdżaja z różnych miejsc nawet z daleka to moze któryś pomoze za mniejsza kwote.

Posted

Białystok to jest jak koniec świata.

W moim zakładzie pracy mamy handlowca który mieszka w Białymstoku. Jak przyjeżdża do Skierniewic to zawsze
pytam co niedźwiedzie porabiają:evil_lol:

Posted

Niestety obecnie żaden z naszych wolontariuszy nie jest w stanie zaspąsorować przewozu Szczoteczki ale już dziś dziewczyna dostała 40 zł na transport.Zaraz przeleję tylko proszę o dane ;)

Posted

bakusiowa napisał(a):
Ktoś na FB zaoferował 100 zł. Tak wczoraj przeczytałam oraz wiewoira 40 zł. Te 176 zł to jest to co jest aktualnie na koncie?

Deklaracji jest na ponad 300zł . Ja podaję kwotę realną, którą mam na koncie. Mam nadzieję,że reszta wpłat wpłynie...

Posted

dexterka napisał(a):
Deklaracji jest na ponad 300zł . Ja podaję kwotę realną, którą mam na koncie. Mam nadzieję,że reszta wpłat wpłynie...

Ja deklarowałam 30 zł i wpłace na pewno zaraz po otrzymaniu wypłaty, pod koniec tygodnia