Jump to content
Dogomania

Szczotka - W nowym domu! Poznaje swiat u Roszpunki. Powodzenia mała!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']u mnie w domu to ja jestem tym złym człowiekiem od dyscypliny, TZ rozpuszcza wszystkie psy do nieprzytomności. Potem się dziwi, że wszystkie się mnie słuchają, a kiedy wyjdą z nim na spacer, to jest "róbta, co chceta" ;)[/QUOTE]

Ojej, to podobnie jak u mnie w domu:evil_lol:

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli od stycznia Lara-Szczotka nie potrzebuje deklaracji, poczekajmy na Maię. Może znajdzie się inna bida. Szkoda aby deklaracje rozwiały się. Ciężko jest cokolwiek uzbierać.
Wszyscy na pewno chętnie obejrzą zdjęcia Lary z ogonkiem w górze.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Jeżeli od stycznia Lara-Szczotka nie potrzebuje deklaracji, poczekajmy na Maię. Może znajdzie się inna bida. Szkoda aby deklaracje rozwiały się. Ciężko jest cokolwiek uzbierać.
Wszyscy na pewno chętnie obejrzą zdjęcia Lary z ogonkiem w górze.

super więści na Nowy Rok

myslę, że Maia coś nam wynajdzie ....

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie ma powodu do zbierania deklaracji - umowę adopcyjną poproszę :)

Powodzenia dla Ciebie i psiska:) Nie ma to jak dobre wieści.

Posted

Piękna, co ona czuje?, dla niej jeszcze niedawno całym światem był kojec, bała się wyjść ze schroniska, a teraz taka przestrzeń, wolność, przyjaźni ludzie, szokkkk
Roszpunko, a czy Larka wie już do czego służy ogonek i że można nim pomerdać, nie tylko chować pod siebie???

Posted

Maia napisał(a):
Piękna, co ona czuje?, dla niej jeszcze niedawno całym światem był kojec, bała się wyjść ze schroniska, a teraz taka przestrzeń, wolność, przyjaźni ludzie, szokkkk
Roszpunko, a czy Larka wie już do czego służy ogonek i że można nim pomerdać, nie tylko chować pod siebie???

Ona niezbyt często ma ogonek w górze - taka jej maniera i tyle ;) Normalnie nosi ogonek nisko, ale nie podkulony. Muszę kiedyś strzelić jej fotkę ze sceny powitania, ma wtedy uszka płasko położone na głowie i wygląda jak uosobienie niewinności :)