maciaszek Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Niki-lidka napisał(a):nie wpuszczajcie juz bazyla tam...to ma byc tylko jej miejsce...:)Nie wpuszczamy. Raz tylko dostał pozwolenie na wejście, żeby sprawdzić co to takiego. Teraz już nie wolno mu tam włazić (a próbuje :evil_lol:). Quote
maciaszek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Na spacerze z Ziutką :) W poszukiwaniu/podglądaniu kotów... Ziuta się przyglądała po czym... ;) Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ślicznie razem wyglądają, a Bazyl sprawia wrażenie, że zupełnie go Ziutka nie obchodzi. Ale widzę, że chłopak uczy ją swoich nawyków (podglądania) :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Czyz oni nie ładnie wyglądają? Maciaszku, nie chciałabyś takiego psiaka na stałe? ;) A tak wogóle, to ile u Ciebie Ziutka jeszcze może zostać, bo ja niedoinformowana :oops: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko Ale peiknie razem wygladaja, chyba juz bialasek ja toleruje? Quote
maciaszek Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Szarik napisał(a):Czyz oni nie ładnie wyglądają? Maciaszku, nie chciałabyś takiego psiaka na stałe? ;) Ładnie wyglądają to prawda :loveu:. Chciałabym tego i wiele innych psiaków na stałe... Ale nie mamy warunków - ani mieszkaniowych, ani finansowych, a jeszcze na dodatek za kilka dni zostanę sama..., TZ wyjeżdża. Szarik napisał(a):A tak wogóle, to ile u Ciebie Ziutka jeszcze może zostać, bo ja niedoinformowana :oops:Wygląda na to, że króciutko... Jak zostanę z nimi sama to nie będzie już tak kolorowo :shake:. Izabela124. napisał(a):Witanko Ale peiknie razem wygladaja, chyba juz bialasek ja toleruje?Odpukać od kilku dni spokój! Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 CZesc Ciesze sie, ze stosunki narazie dobre Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
furciaczek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ten pies jest zdecydownie zbyt bialy:eviltong: Quote
Szarik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 maciaszek napisał(a):Ładnie wyglądają to prawda :loveu:. Chciałabym tego i wiele innych psiaków na stałe... Ale nie mamy warunków - ani mieszkaniowych, ani finansowych, a jeszcze na dodatek za kilka dni zostanę sama..., TZ wyjeżdża. Wygląda na to, że króciutko... Jak zostanę z nimi sama to nie będzie już tak kolorowo :shake:. Szkoda, naprawdę, a sa już jacyś chętni? Dasz sobie radę, trzymam kciuki ;) Quote
maciaszek Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 furciaczek napisał(a):Ten pies jest zdecydownie zbyt bialy:eviltong: Hehe... To co? Mam mu zafundować np. kąpiel błotną? :evil_lol: Szarik napisał(a):Szkoda, naprawdę, a sa już jacyś chętni?Chętnych brak... Kompletnie brak... Kicha...:placz: Quote
Pianka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://images27.fotosik.pl/144/25c9d1f1b71f0797.jpg A ziutka nie spuszczona?:razz: Quote
maciaszek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Pianka']http://images27.fotosik.pl/144/25c9d1f1b71f0797.jpg A ziutka nie spuszczona?:razz: Wcześniej była spuszczona, ale postanowiła mnie olać kompletnie i poleciała sobie gdzieś, przyprawiając mnie o zawał :mad:. Na szczęście niedaleko i na szczęście szukała kota, więc zaaferowana kręciła się w kółko i łatwo dała się złapać. Ale jak pomyślę, że mogła pognać nie wiadomo gdzie... brrr... Bazyl "pomiętol" ;) Quote
VitisVini Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale śpi pięknie morda ta nasza:lol: hej maciaszku a jak twój TZ wyjeżdza to moze ja się do cię wprowadzę:evil_lol: wiesz, żeby ci smutno nie było;) Bo na zjeżdzie to chyab faktycznie się nie spotkamy, ja też marnie widze białą w otoczeniu tylu psów, chyba by oszalała. Z dobrych wieści- u nas wichura właśnie mi z dachu spadła antena(ale net jakoś nie chce przestać działać):p Quote
maciaszek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Vitis, wprowadzaj się - drzwi stoją otworem, czy ja się to tam mówi :). Tylko czy Twoja smoczyca nie zje mojego potwora (albo odwrotnie) :evil_lol:?? No właśnie ze zjazdu raczej nici... (choć jak twierdzi Niki-lidka, nawet nie wiem, że na niego jadę :evil_lol:), a powiem Vitisku, że bardzo chętnie bym Cię poznała! Gdzie Ty mieszkasz kobito, zdradź nam tu szybciutko! Przy okazji będziemy wiedzieli skąd nam wichurę przywieje ;) (trzymajcie się tam czego się da!) :lol:. Quote
Szarik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 maciaszek napisał(a): Chętnych brak... Kompletnie brak... Kicha...:placz: Ja mam sporo znajomych chętnych na psa, ale żaden nie chce bidy, każdy chce psa ładnego, szczeniaka, słodkiego, ale nawet bez rodowodu. Starałam sie kiedyś namówić koleżankę na psa, bo ma dom i dość duży kojec dla psa, jesli nie oni, to ja bym tam przyszła wyprowadzac psa. Ale poprzedniego ONkopodobnego uspili, BO SZCZEKAŁ! więc bałabym się szczerze mówiąc. No i następny tez będzie szczekał... :shake: Mam takie nieczułe towarzystwo :-( Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 VV to Ty gdzies kolo mnie mieszkasz? bo u mnie tak wieje,ze boje sie o dach...:( psy na dwor nie bardzo chca wychodzic:( a co do zjazdu..maciaszek jedzie...VV tez wpadnie na dzien:) Quote
maciaszek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Niki-lidka']a co do zjazdu..maciaszek jedzie...VV tez wpadnie na dzien:)No widzisz Vitis? Obie niedoinformowane jesteśmy :evil_lol:. A te fotki to już były? Bo już się gubię.... Nadchodzi biały potwór, Ziutka udaje, że go nie słyszy: Już nie może udawać, że nie słyszy to udaje, że jej nie ma ;) Quote
Tengusia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 alez niunia slicznie wyglada i Bazyli chlopak dostojny :loveu: Maciaszku co ze spotkankiem znajdziesz chwilke ??? Quote
maciaszek Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Tengusia napisał(a):Maciaszku co ze spotkankiem znajdziesz chwilke ???Przepraszam, ale na razie nic chyba z tego nie będzie...:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 maciaszek...Bazyli sie cieszy juz na sama mysl, ze Ziuta wybedzie?:) Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 On chyba nie wie co go czeka, ale jak zajarzy to będzie radocha :). Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bry Maciaszku i Bazylku :loveu: przyszliśmy z wersja muzealna Bazylka : Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 i kosteczka Rubika :eviltong: w prezencie ! Quote
VitisVini Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No fantastyczny muzealny maciaszek, brawo:multi: Maciaszek i Bazylek to tacy sa fotogeniczni , że aż żal serce ściska, że ich na jakiś zbożny cel nie można spożytkować(czyt. sprzedać:evil_lol:). Pamiętacie ten film o paniach z Yorkshire chyba, co to wyprodukowały rozbierany kalendarz ze sobą w rolach głównych, zbierając pieniadze na wspomożenie jakiej fundacji? Wprawdzie może to przesada, żeby rozebranego maciaszka oraz gołego Bazyla:lol: prezentować publicznie, ale potencjał fotograficzny mają i się marnuje:shake: Maciszaku i Niki- ja mieszkam na" odwrót "od was, czyli pod Gdańskiem, w Zamościu nigdy nie byłam a w Katowicach i owszem- straszliwe miasto które bez ostrzeżenia przechodzi w całkiem inne miasto a potem znowu w inne i tak można po tym molochu jeżdzić w kółko bez nadziei na znalezienie wyjazdu na Gdańsk:evil_lol:.Raz chyba 2 godziny błąkaliśmy się w kółko po Sosnowcu, w którym też nie wiadomo skad się wzieliśmy, a fuj. Wczoraj to chyba w całym kraju wiało, siostra w nocy z Wrocławia dzwoniła przrażona, że zaraz dach jej urwie na domu, no i doczekaliśmy się w końcu tych wykrakiwanych od lat anomalli klimatycznych i dobrze nam tak:p A na zjazd, to kto wie, jak dożyję to może uda mi sie wpaść faktycznie tak gościnnie na chwilę z białą zamknięta w bagażniku. Biała nigdy nie widziała drugiego białego psa swojej rasy, to kto wie , jak bym tak zamieszkała u maciaszka to Bazyl może by się zakochał i vice versa? Ale my z maciaszkiem dzieci nie planujemy no nie, więc odpada:evil_lol: Quote
Recommended Posts