Aarionne Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Tu jest posępny niczym grecki posąg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']Piękne fotki :loveu: [quote name='furciaczek']Ostatnia fota wymiata:loveu: Dziękujemy :). [quote name='ewatr']spiacy Bazylek na podusi najsliczniejszy :loveu:Też tak myślę :). [quote name='Szarik']http://images24.fotosik.pl/140/e9e542565f0ce66b.jpg Dręczą go wyrzuty sumienia: 'Co ja zrobiłem tek pszczółce...' Wątpię by tak było...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hej Jaki slodki spioszekHej :). A słodki, słodki :loveu:. Żeby jeszcze tak słodko obchodził się z Ziutką tymczasowiczką...:roll: [quote name='Aarionne']Tu jest posępny niczym grecki posąg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Hej, hej :). Zjadłaś "a" :eviltong:. Jak się uda to po południu będą nowe fotki! Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Szarik napisał(a):Lepiej, żeby się udało. :mad:Skoro pałą straszysz to musiało się udać :eviltong:. W tle, w łazience, Ziutka, której nie widać :roll:. Jeden w jednym pokoju, drugi w drugim. I tak jest przez większość czasu: Czasami zdarza się tak, ale to rzadkość... Quote
Izabela124. Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zobaczysz, polubia sie, trza tylko czasu Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 maciaszek napisał(a): Czasami zdarza się tak, ale to rzadkość... http://images32.fotosik.pl/108/dae8ce1bd4ac8560.jpg A szkoda, że rzadkość - tak ładnie się razem komponują :) Quote
Tengusia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 niunia wyglada coraz lepiej :) a Bazyli jak to Bazyli potezny i dostojny :grins: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Zobaczysz, polubia sie, trza tylko czasu Mam nadzieję, że zanim ten czas nadejdzie to Ziutka znajdzie dom! Aarionne napisał(a):A szkoda, że rzadkość - tak ładnie się razem komponują :)Prawda? Ech, ten Bazyl :-(. Postaram się zrobić ładniejsze wspólne zdjęcia, w plenerze może ;). Quote
VitisVini Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Czy ten Bazyl ma naprawde taka wielka głowę czy tylko jakoś mu tak na fotografii wychodzi??? Normalnie łeb jak sklep:eviltong:, on strasznie duży musi być, może on jest dog marsjański a nie argentyński? Quote
maciaszek Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 VitisVini napisał(a):Czy ten Bazyl ma naprawde taka wielka głowę czy tylko jakoś mu tak na fotografii wychodzi??? Normalnie łeb jak sklep:eviltong:, on strasznie duży musi być, może on jest dog marsjański a nie argentyński?Tak, ma wielki łeb :). I owszem jest dość duży, wdał się w tatusia...:eviltong: A poważnie to rzeczywiście jest spory, to jeden z największych argentynów jakie znam (a troszkę ich już widziałam). Ma ponad 70 cm w kłębie (nie pamiętam ile dokładnie, ale może pomierzyć). Taka mała krówka :evil_lol:. Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ach ten bazylek... piekny pikeny piekny:) Quote
VitisVini Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ponad 70 to pieknie.Ja lubię te przerośnięte bestie. Moja krófka jest niższa, chyba z 60 kilka ma ale za to trzydrzwiowa:evil_lol:.hej marzy mi się do kompletu dog niemiecki arlekin, cudne są i co za parke bym miała niamuśną.Tylko już chyba za stara jestem i jak ja bym je dwa na smyczy dała rade utrzymać, przy moim wzroście to w ogóle byłby zabawny widok, krasnal wyprowadzany na spacer przez potffory. Kochani założyłam wątek informacyjny o tej fundacji co wam wspominałam kiedyś.Jak by kto miał czas i ochote niech zajrzy a i w pamięci zachowa bo fundacja zamierza ostro brać się za zmianę prawa a przy okazji zaskarżać kogo się da i jak popadnie:diabloti:- w kwestii znęcania się nad zwierzętami oczywiście. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9312659#post9312659 Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 VitisVini napisał(a): Kochani założyłam wątek informacyjny o tej fundacji co wam wspominałam kiedyś.Jak by kto miał czas i ochote niech zajrzy a i w pamięci zachowa bo fundacja zamierza ostro brać się za zmianę prawa a przy okazji zaskarżać kogo się da i jak popadnie:diabloti:- w kwestii znęcania się nad zwierzętami oczywiście. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9312659#post9312659 No no podoba mi sie taka organizacja:loveu: Quote
VitisVini Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzięki dziewczyny za wpisy. Jak zwykle zawsze można na was liczyć. Jedziecie na zlot co to ponoć ma w sierpniu być? Quote
maciaszek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 VitisVini napisał(a):Dzięki dziewczyny za wpisy. Jak zwykle zawsze można na was liczyć. Jedziecie na zlot co to ponoć ma w sierpniu być? Jeśli bym się wybierała to bez białego potwora... Przecież on by tam wszystkie psy pomordował :roll:. Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 furciaczek jedzie,maciaszek tez ...tylko jeszcze o tym nie wie hihih i sie wydalo:) Quote
maciaszek Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Niki-lidka napisał(a):furciaczek jedzie,maciaszek tez ...tylko jeszcze o tym nie wie hihih i sie wydalo:)Jeśli nie będę również wiedziała, że zapłaciłam, że dostałam wtedy urlop i że białas złagodniał to mogę jechać :eviltong:. Fotki z Bazylem w tle :). Quote
maciaszek Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 furciaczek napisał(a):Czesc maciszku:loveu:Cześć, cześć :) :loveu:. Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam! ;) http://images32.fotosik.pl/108/d05189ea11e4bdee.jpg przeciąg-przeciąg :loveu: Quote
maciaszek Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dzisiaj odebrałam kennel. Dla Ziutki. Ale Bazyli też oczywiście się zainteresował i musiał skontrolować co i jak! Na tym zdjęciu widać jak Bazyli próbuje się zamienić w białego rhodesiana :evil_lol: Po powierzchownej kontroli przyszedł czas na dogłębną: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=bfc2cdbf0e1bd4ec :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 kennel sie spodobal...i dobrze:) ziutka ma swoje miejsce:) nie wpuszczajcie juz bazyla tam...to ma byc tylko jej miejsce...:) Quote
Recommended Posts