Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ka$ka9141868']Piękne fotki :loveu:

[quote name='furciaczek']Ostatnia fota wymiata:loveu:
Dziękujemy :).

[quote name='ewatr']spiacy Bazylek na podusi najsliczniejszy :loveu:Też tak myślę :).

[quote name='Szarik']http://images24.fotosik.pl/140/e9e542565f0ce66b.jpg
Dręczą go wyrzuty sumienia: 'Co ja zrobiłem tek pszczółce...' Wątpię by tak było...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Hej
Jaki slodki spioszekHej :). A słodki, słodki :loveu:. Żeby jeszcze tak słodko obchodził się z Ziutką tymczasowiczką...:roll:

[quote name='Aarionne']Tu jest posępny niczym grecki posąg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szarik napisał(a):
Lepiej, żeby się udało. :mad:
Skoro pałą straszysz to musiało się udać :eviltong:.

W tle, w łazience, Ziutka, której nie widać :roll:.

Jeden w jednym pokoju, drugi w drugim. I tak jest przez większość czasu:

Czasami zdarza się tak, ale to rzadkość...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Zobaczysz, polubia sie, trza tylko czasu

Mam nadzieję, że zanim ten czas nadejdzie to Ziutka znajdzie dom!

Aarionne napisał(a):
A szkoda, że rzadkość - tak ładnie się razem komponują :)
Prawda? Ech, ten Bazyl :-(.
Postaram się zrobić ładniejsze wspólne zdjęcia, w plenerze może ;).

Posted

Czy ten Bazyl ma naprawde taka wielka głowę czy tylko jakoś mu tak na fotografii wychodzi??? Normalnie łeb jak sklep:eviltong:, on strasznie duży musi być, może on jest dog marsjański a nie argentyński?

Posted

VitisVini napisał(a):
Czy ten Bazyl ma naprawde taka wielka głowę czy tylko jakoś mu tak na fotografii wychodzi??? Normalnie łeb jak sklep:eviltong:, on strasznie duży musi być, może on jest dog marsjański a nie argentyński?
Tak, ma wielki łeb :). I owszem jest dość duży, wdał się w tatusia...:eviltong:
A poważnie to rzeczywiście jest spory, to jeden z największych argentynów jakie znam (a troszkę ich już widziałam). Ma ponad 70 cm w kłębie (nie pamiętam ile dokładnie, ale może pomierzyć). Taka mała krówka :evil_lol:.

Posted

Ponad 70 to pieknie.Ja lubię te przerośnięte bestie. Moja krófka jest niższa, chyba z 60 kilka ma ale za to trzydrzwiowa:evil_lol:.hej marzy mi się do kompletu dog niemiecki arlekin, cudne są i co za parke bym miała niamuśną.Tylko już chyba za stara jestem i jak ja bym je dwa na smyczy dała rade utrzymać, przy moim wzroście to w ogóle byłby zabawny widok, krasnal wyprowadzany na spacer przez potffory.

Kochani założyłam wątek informacyjny o tej fundacji co wam wspominałam kiedyś.Jak by kto miał czas i ochote niech zajrzy a i w pamięci zachowa bo fundacja zamierza ostro brać się za zmianę prawa a przy okazji zaskarżać kogo się da i jak popadnie:diabloti:- w kwestii znęcania się nad zwierzętami oczywiście.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9312659#post9312659

Posted

VitisVini napisał(a):

Kochani założyłam wątek informacyjny o tej fundacji co wam wspominałam kiedyś.Jak by kto miał czas i ochote niech zajrzy a i w pamięci zachowa bo fundacja zamierza ostro brać się za zmianę prawa a przy okazji zaskarżać kogo się da i jak popadnie:diabloti:- w kwestii znęcania się nad zwierzętami oczywiście.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9312659#post9312659

No no podoba mi sie taka organizacja:loveu:

Posted

VitisVini napisał(a):
Dzięki dziewczyny za wpisy. Jak zwykle zawsze można na was liczyć.
Jedziecie na zlot co to ponoć ma w sierpniu być?

Jeśli bym się wybierała to bez białego potwora... Przecież on by tam wszystkie psy pomordował :roll:.

Posted

Niki-lidka napisał(a):
furciaczek jedzie,maciaszek tez ...tylko jeszcze o tym nie wie hihih
i sie wydalo:)
Jeśli nie będę również wiedziała, że zapłaciłam, że dostałam wtedy urlop i że białas złagodniał to mogę jechać :eviltong:.

Fotki z Bazylem w tle :).