Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciaszku drogi pozycz mi Bazylka:loveu:

Chlopak ma szczescie ze mieszkacie tak daleko odemnie:diabloti: nie wiem czy by wytrzymal moje mizianko:evil_lol::evil_lol: chyba bym go zameczyla taki slodki jest:loveu:

Posted

Lenorka napisał(a):
:loveu: Jakie on ma cudowne łapki! Po prostu uwielbiam jego białe cudne łapy! :evil_lol:

Jakby taką łapą umiał kogoś zdzielić to chyba bym pękła ze śmiechu :)
No, chyba że by zdzielił mnie... :roll:

Czasami mu się zdarza coś na kształt "zdzielenia" :evil_lol:. Np. jak przez sen impulsywnie wyprostuje kopytka (np. prosto w twarz śpiącego.... bywało... bywało...:diabloti:). Albo jak się koło niego siada to tak przytrzaskuje kopytem i czasem przy okazji "zdzieli"... A czasami da kopa z tylnego kopytka podczas wycierania łap :evil_lol:.

furciaczek napisał(a):
Maciaszku drogi pozycz mi Bazylka:loveu:

Chlopak ma szczescie ze mieszkacie tak daleko ode mnie:diabloti: nie wiem czy by wytrzymal moje mizianko:evil_lol::evil_lol: chyba bym go zameczyla taki slodki jest:loveu:

Nie pożyczę :eviltong:. Mam na niego wyłączność :diabloti:.
A co do wytrzymywania miziania to jestem pewna, że wytrzymałby. Spokojnie :).

monita napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/20/443039888ce77a03.jpg

Ale bym go wytarmosiła, wycałowała i wygłaskała ;)

Wiedziałam, że ta fotka tak zadziała. Wiedziałam... :evil_lol:

Posted

Uwielbiam go :loveu:

Wczoraj na wieczornym spacerze Dharmy z moim TŻtem, podeszły dwie kobiety i pytają czy to jest dog argentyński.. On na to, że nie to amstaff. A jedna z kobiet: Acha, to nie znam... Ale przepiękna jest :lol:

Ogólnie po pierwsze, pierwszyy raz widze, żeby ktoś nie słuszał o amstaffie ( choć z reguły zazwyczaj słyszał, zę "morrrderrca") a po drugie, żeby ktoś nie znał (na nieszcęście..) słynnego amstaffa a znał DA :lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tylko tyle mam do powiedzenia! Łapki jak u najpiękniejszego słodziaczka!

Posted

Angel_ napisał(a):
Uwielbiam go :loveu:

Wczoraj na wieczornym spacerze Dharmy z moim TŻtem, podeszły dwie kobiety i pytają czy to jest dog argentyński.. On na to, że nie to amstaff. A jedna z kobiet: Acha, to nie znam... Ale przepiękna jest :lol:

Ogólnie po pierwsze, pierwszyy raz widze, żeby ktoś nie słuszał o amstaffie ( choć z reguły zazwyczaj słyszał, zę "morrrderrca") a po drugie, żeby ktoś nie znał (na nieszcęście..) słynnego amstaffa a znał DA :lol:

A to mnie zaskoczyłaś. Nie znać amstaffa a znać DA? Rzeczywiście dziwne...:roll: A że Dharma może niektórym przypominać DA to wcale mnie nie dziwi.

Lenorka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Tylko tyle mam do powiedzenia! Łapki jak u najpiękniejszego słodziaczka!

Niki-lidka napisał(a):
pieeeeeeeeeeeekne fotaski:)

Dziękuję :loveu:.

ewatr napisał(a):
Witam białaska o słodkich oczach i jego Pancie :loveu:
Witamy, witamy :)

Kolejne zdjęcia będą później...

Posted

To już wiem ską d sie wziela legenda o potworze z Loch Ness...tam musiał sobie taki bazylowaty pływać...i jeszcze pospiewywał....matko koszmary bede miala po tych odgłosach!!!

Posted

Puscilam moim psiura tajemnicze odglosy Bazylka, Fazula gapila sie na komputer przekrzywiajac glowke to w prawo to w lewo a Bolus jak to Bolus zaczal szczekac jak oszalaly :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='monita']Też wysłałam :roll:
Dzięki :).

[quote name='Rybka_39']:evil_lol:Maciaszkowa ale Bazyl to jak warchlak wydaje te odgłosy:cool3:
Psyjedź do nas:multi::evil_lol:Bazylek sie z KOrą wylata:loveu::cool1:Nic nie obiecuję na razie, ale kiedyś może do Was podskoczę. Na pewno wcześniej się zapowiem.

[quote name='Betbet']To już wiem skąd sie wziela legenda o potworze z Loch Ness...tam musiał sobie taki bazylowaty pływać...i jeszcze pospiewywał....matko koszmary bede miala po tych odgłosach!!!
A te odgłosy to jeszcze nic! Muszę kiedyś nagrać jego ryki, jakie wydaje podczas "walk" z TZtem. Moja mama jak usłyszała je pierwszy raz (przez telefon) to poważnie się przestraszyła - myślała, że pies pożera mi chłopa :evil_lol:.

[quote name='Tengusia']Puscilam moim psiura tajemnicze odglosy Bazylka, Fazula gapila sie na komputer przekrzywiajac glowke to w prawo to w lewo a Bolus jak to Bolus zaczal szczekac jak oszalaly :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Też puściłam kiedyś Bazylkowi filmik z nim samym w roli głównej. Wykrzywiał łepetynę, podszedł do monitora, zaglądał weń intensywnie, a w końcu się wkurzył i się obszczekał :evil_lol:.

Ostatnia część fotek zabawowych.

Bazyl psuj:

Bazyl zwycięzca:

I Bazyli zamyślony:

Miłego wieczoru :).

Posted

[quote name='maciaszek']Dzięki :loveu:.

Ktoś z Was miał kiedyś wątpliwości czy Bazyl wydaje z siebie jakiekolwiek dźwięki. Oto dowód, że nie jest milczkiem: http://pl.youtube.com/watch?v=J3TMU66UGZg

Ach, to ja byłam ta wątpiąca :)
Maciaszku - Bazyl jest lingwistą, mógłby zostać tłumaczem przysięgłym... w chlewiku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lenorka napisał(a):
Ach, to ja byłam ta wątpiąca :)
Maciaszku - Bazyl jest lingwistą, mógłby zostać tłumaczem przysięgłym... w chlewiku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To teraz już chyba nie wątpisz :).