Kejciu Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Trudno - dziś nie robię - trzymam kciuki !!!! :):):) Quote
from_wonderland Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 oczywiście, kciuki wciąż zaciśnięte :) Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 malagos napisał(a):a ja, co ja mam przywieźć, może coś na grilla, może ciasto, może sałatkę? Z płatkami migdałów na wierzchu!!!!!!!! :facelick: :loveu::loveu::loveu: Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Nutusia napisał(a):Ciotki - kciuki za Alusiowy domek czymata?!?!?! To czymajta dalej, bo.... bo.... No, w każdym razie czymajta, bo baaaardzo mogą się przydać ;) Jak mata, to czymata! :kciuki: Quote
Mattilu Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ziutka napisał(a):I My z Olciem trzymamy :) To chcem zbaczyc! Fotasia Olusiowego kciuka poprosze! Ja tez czymam! Mocno! Quote
jola_li Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Nutusia napisał(a):Ciotki - kciuki za Alusiowy domek czymata?!?!?! To czymajta dalej, bo.... bo.... No, w każdym razie czymajta, bo baaaardzo mogą się przydać ;) Jeszcze się załapałam na trzymanko, więc trzymam bardzo bardzo mocno ;). A Lili, pies-guma, jest po prostu rewelacyjna :)! Powinnaś kolekcjonować zdjęcia jej kanapowych pozycji! Quote
Ziutka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Mattilu napisał(a):To chcem zbaczyc! Fotasia Olusiowego kciuka poprosze! Jutro zrobie i pokaże :) Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ziutka napisał(a):Jutro zrobie i pokaże :) Palcem się nie pokazuje! :mad: Quote
eloise Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 inka33 napisał(a):Z płatkami migdałów na wierzchu!!!!!!!! :facelick: :loveu::loveu::loveu: czekoladowe cudo będzie mieć płatki migdałowe :) planujemy przybyć 6 sierpnia :) Quote
inka33 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 eloise napisał(a):czekoladowe cudo będzie mieć płatki migdałowe :) planujemy przybyć 6 sierpnia :) Malagos już dobrze wie, co powinno być pod płatkami, bo nie w platkach się rzecz macała... :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Jeszcze nie wiadomo, decyzji wciąż brak... Quote
malagos Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 inka33 napisał(a):Malagos już dobrze wie, co powinno być pod płatkami, bo nie w platkach się rzecz macała... :evil_lol: Sie zrobi :) A te kciuki, to ja tez trzymiem, robiąc dżemy i dżemiki........ Quote
Mattilu Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 malagos napisał(a):Sie zrobi :) A te kciuki, to ja tez trzymiem, robiąc dżemy i dżemiki........ Moze dobrze, ze tej decyzji jeszcze nie ma, sprawa jest powazna, trzeba przemyslec. A zadnego z tych dzemikow sie nie da wyekspediowac do Nutusi 6.08? :( Bo ja bym kupila, ale jak potem je odebrac...Do Luksa w calosci nie dojda, nie ma mowy :( Quote
Ellig Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Nutusia napisał(a):Jeszcze nie wiadomo, decyzji wciąż brak... W takim razie czekamy:) Quote
Gosiapk Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Lili: "Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało, dla mnie to... mało" :) Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Mattilu napisał(a):Moze dobrze, ze tej decyzji jeszcze nie ma, sprawa jest powazna, trzeba przemyslec. A zadnego z tych dzemikow sie nie da wyekspediowac do Nutusi 6.08? :( Bo ja bym kupila, ale jak potem je odebrac...Do Luksa w calosci nie dojda, nie ma mowy :( Może trzeba zajrzeć na wątek transportowy...? :eviltong: Quote
malagos Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Mattilu napisał(a):Moze dobrze, ze tej decyzji jeszcze nie ma, sprawa jest powazna, trzeba przemyslec. A zadnego z tych dzemikow sie nie da wyekspediowac do Nutusi 6.08? :( Bo ja bym kupila, ale jak potem je odebrac...Do Luksa w calosci nie dojda, nie ma mowy :( Cholerka, same nie dojdą do tego Nowego Dworu....... Quote
Mattilu Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 malagos napisał(a):Cholerka, same nie dojdą do tego Nowego Dworu....... No wiem ... To bylo takie mrznie na glos...:eviltong: Quote
Ryjonek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 malagos napisał(a):Cholerka, same nie dojdą do tego Nowego Dworu....... To my zawieziemy:) razem z Ciocią Malagos ma się rozumieć i jak trzeba to z Ciocią Mazowszanką pod warunkiem, że u Cioci Nutusi nie trzeba będzie się stawic na 9 rano... i potem ma się rozumieć odwieziemy - znaczy odwieziemy juz same Ciotki, bez dżemików:megagrin: Quote
Ellig Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 malagos napisał(a):Cholerka, same nie dojdą do tego Nowego Dworu....... Mozna zostawic u mnie na Żoliborzu, jezeli to jest jakies rozwiazanie. Quote
malagos Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ryjonek, jak fajnie, że jesteś! Planujemy z Mazowszanką dotrzeć na to drugie spotkanie w sobotę 10 sierpnia, bo 6 sierpnia ja pracuję.......A Ty, abstrahując od dżemików, będziesz z nami na Zlocie Czarownic? Jakos tak za kilkanaście dni moją być u mnie moi synkowie zabrać Kenię do Warszawy, i może im bym spakowała słoiczki dla Mattilu, zawsze to blizej niz ode mnie?..... Quote
Recommended Posts