Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam, oj tam... Nas Lili całuje codziennie i jakoś dajemy radę! Nie róbcie jej tego, dajcie się wycałować, a nie się będziecie... "uchylać" i sterczeć na szczudłach, ryzykując zdrowie, a może nawet życie :razz:...

A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3:
Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu:

Posted

[quote name='Nutusia']A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3:
Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu:[/QUOTE]
Nutusiu, mój podziw dla Ciebie przekroczył wszelkie granice...
Trzymam kciuki za całych sił!

Posted

O nie, nie, nie... żadnych takich "wynalazków". Polski zwierzaczek - i choć pod ochroną - urzędową, a i do osobistej przygotowany niezgorzej - to jednak bywa całkiem bezbronny...

Posted

[quote name='Nutusia']Cicho!!!!! Na razie czytam o opiece, warunkach, karmieniu i jeży (!) to mi się włos na głowie!...[/QUOTE]

To ja! Ja! Opowiem o jeżach, bo należałam przez 1,5 roku do Stowarzyszenia Nasze Jeże! Tylko to stowarzyszenie ma pozwolenia na przetrzymywanie jeży w celach leczenia lub socjalizacji, z Min. Ochrony Środowiska.

Posted

Jesssu, 4 strony mam do nadrobienia...! :huh:

Może ja bym się 6-go z Matti...? :hmmmm:
Bo mam gratisiątko zaległe dla niej...

A, Mazowszanka, i mam Twojego fanta bazarkowego! :splat:

Posted

[quote name='Nutusia']Oj tam, oj tam... Nas Lili całuje codziennie i jakoś dajemy radę! Nie róbcie jej tego, dajcie się wycałować, a nie się będziecie... "uchylać" i sterczeć na szczudłach, ryzykując zdrowie, a może nawet życie :razz:...

A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3:
Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu:[/QUOTE] koń? :hmmmm:

[quote name='Nutusia']O nie, nie, nie... żadnych takich "wynalazków". Polski zwierzaczek - i choć pod ochroną - urzędową, a i do osobistej przygotowany niezgorzej - to jednak bywa całkiem bezbronny...[/QUOTE] bocian? :hmmmm:

[quote name='Nutusia']Cicho!!!!! Na razie czytam o opiece, warunkach, karmieniu i jeży (!) to mi się włos na głowie!...[/QUOTE] Miałam 2 jeże :) mogę wspomóc słowem i moralnie ;)

[quote name='Gusiaczek']Myślałam, że bocian .....

Miejscówkę u Mattilu zwolniłam ;)
bawcie się wyśmienicie:)[/QUOTE] Gusiaczka nie będzie?! :(

Posted

Konia bardzo bym chciała, ale pole ciut za małe ;)

A ja bardzo, bardzo proszę o kciuki, żeby wczorajszy telefon zadzwonił dziś ponownie, i to z TĄ informacją, a potem o dalsze trzymanie, żeby ciąg dalszy był taki, jak trzeba, a kto wie - może nie będzie Wam dane... poznać Alutki... Za to moja teoria o tym, że nic nie jest niemożliwe, jeśli jest zapisane w górze ma szanse się potwierdzić :)

Posted

Alutka, chcialabym Cie poznac, ale jesli wczesniej zabierze Cie TEN domek to super!!! Trzymam kciuki!

Inka! Zabieraj sie z nami! Przyslij mi Twoj tel na priv to sie umowimy!

Posted

[quote name='jola_li']ORANY!!!
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

I jeszcze więcej :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='AMIGA']I jeszcze więcej :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Trzymamy kciuki!!:)