Gosiapk Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Może od razu tak z 5kg gipsu przywieźć? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Oj tam, oj tam... Nas Lili całuje codziennie i jakoś dajemy radę! Nie róbcie jej tego, dajcie się wycałować, a nie się będziecie... "uchylać" i sterczeć na szczudłach, ryzykując zdrowie, a może nawet życie :razz:... A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3: Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu: Quote
jola_li Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3: Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu:[/QUOTE] Nutusiu, mój podziw dla Ciebie przekroczył wszelkie granice... Trzymam kciuki za całych sił! Quote
malagos Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ale jestem ciekawska, co to za stwór? Mam nadzieję tylko, ze nie krajowe dzikie stworzenie ....... Co to, papuga? Gekon? Boa? Kameleon? Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 O nie, nie, nie... żadnych takich "wynalazków". Polski zwierzaczek - i choć pod ochroną - urzędową, a i do osobistej przygotowany niezgorzej - to jednak bywa całkiem bezbronny... Quote
AMIGA Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia'] A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), Nie -wiczka tym razem??? A co na to Lechosław Wspaniały? Quote
Mattilu Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Wiem! Jez :) Bedzie tupal i sapal w nocy :) Quote
Marysia R. Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Mattilu']Wiem! Jez :) Bedzie tupal i sapal w nocy :)[/QUOTE] Też pomyślałam o jeżu:) Quote
Nutusia Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Cicho!!!!! Na razie czytam o opiece, warunkach, karmieniu i jeży (!) to mi się włos na głowie!... Quote
Mattilu Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Chcialam tylko powiedziec, ze jesli ktos chce sie zabrac do Nutusi 6 sierpnia na 11.00 z Warszawy, a nie ma czym, to my mamy 2 miejsca w samochodzie. Quote
malagos Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']Cicho!!!!! Na razie czytam o opiece, warunkach, karmieniu i jeży (!) to mi się włos na głowie!...[/QUOTE] To ja! Ja! Opowiem o jeżach, bo należałam przez 1,5 roku do Stowarzyszenia Nasze Jeże! Tylko to stowarzyszenie ma pozwolenia na przetrzymywanie jeży w celach leczenia lub socjalizacji, z Min. Ochrony Środowiska. Quote
inka33 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Jesssu, 4 strony mam do nadrobienia...! :huh: Może ja bym się 6-go z Matti...? :hmmmm: Bo mam gratisiątko zaległe dla niej... A, Mazowszanka, i mam Twojego fanta bazarkowego! :splat: Quote
Gusiaczek Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Myślałam, że bocian ..... Miejscówkę u Mattilu zwolniłam ;) bawcie się wyśmienicie:) Quote
Gosiapk Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Nutusia']Oj tam, oj tam... Nas Lili całuje codziennie i jakoś dajemy radę! Nie róbcie jej tego, dajcie się wycałować, a nie się będziecie... "uchylać" i sterczeć na szczudłach, ryzykując zdrowie, a może nawet życie :razz:... A do nas jutro zawita zupełnie wyjątkowy tymczasowicz (?), w dodatku rekonwalescent (przy czym nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek odzyska sprawność...). Tremę mamy jak stąd do Krakowa (co najmniej...), bo choć dobrych chęci nam nie brakuje, nie mamy pewności, czy podołamy... Ma szansę się spełnić jedno z trzech zwierzęcych marzeń mojego Małża, więc będziemy się bardzo starać ;) Mamy nadzieję, że nasze dotychczasowe zwierza nie dadzą plamy i wesprą swojego Pańcia :cool3: Na razie nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszyć, ale kciuki za powodzenie akcji z pewnością się przydadzą :loveu:[/QUOTE] koń? :hmmmm: [quote name='Nutusia']O nie, nie, nie... żadnych takich "wynalazków". Polski zwierzaczek - i choć pod ochroną - urzędową, a i do osobistej przygotowany niezgorzej - to jednak bywa całkiem bezbronny...[/QUOTE] bocian? :hmmmm: [quote name='Nutusia']Cicho!!!!! Na razie czytam o opiece, warunkach, karmieniu i jeży (!) to mi się włos na głowie!...[/QUOTE] Miałam 2 jeże :) mogę wspomóc słowem i moralnie ;) [quote name='Gusiaczek']Myślałam, że bocian ..... Miejscówkę u Mattilu zwolniłam ;) bawcie się wyśmienicie:)[/QUOTE] Gusiaczka nie będzie?! :( Quote
Nutusia Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Konia bardzo bym chciała, ale pole ciut za małe ;) A ja bardzo, bardzo proszę o kciuki, żeby wczorajszy telefon zadzwonił dziś ponownie, i to z TĄ informacją, a potem o dalsze trzymanie, żeby ciąg dalszy był taki, jak trzeba, a kto wie - może nie będzie Wam dane... poznać Alutki... Za to moja teoria o tym, że nic nie jest niemożliwe, jeśli jest zapisane w górze ma szanse się potwierdzić :) Quote
malagos Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 A to wiadomość! Alutkę i tak zawsze poznać mozemy wykonując za miesiac wizytę poadopcyjną, WSZYSTKIE! Quote
Nutusia Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Dokładnie tak! Ruszymy wtedy... na Śląsk! :) Quote
Mattilu Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Alutka, chcialabym Cie poznac, ale jesli wczesniej zabierze Cie TEN domek to super!!! Trzymam kciuki! Inka! Zabieraj sie z nami! Przyslij mi Twoj tel na priv to sie umowimy! Quote
jola_li Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ORANY!!! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AMIGA Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='jola_li']ORANY!!! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] I jeszcze więcej :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Mazowszanka13 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='inka33'] A, Mazowszanka, i mam Twojego fanta bazarkowego! :splat:[/QUOTE] Ło matko ! A co to ? Quote
Ellig Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='AMIGA']I jeszcze więcej :kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Trzymamy kciuki!!:) Quote
Nutusia Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Powoli mój entuzjazm opada, patrząc na godzinę, ale jeszcze się nie poddaję ;) Quote
Recommended Posts