Nutusia Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Godzina obojętna, jeśli o mnie chodzi. Konfirm - CUDNIE! Baaaaaaaardzo się cieszę :) Quote
eloise Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 przyznam szczerze, ze ja chętnie dojechałabym 6-go w godzinach dopołudniowych- wtedy moje dzieci jeszcze zachowują się jak ludzie, są wyspane i uśmiechnięte ( zazwyczaj) ;) Quote
Nutusia Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 (edited) Ja jestem na urlopie - przyjmuję cały dzień (i noc ;)) Wstępna lista gości "szóstkowych": - Mattilu - Gusiaczek - Ziutka - Eloise - Marysia O. - Ryjonek - Gosiapk - Kejciu - Isadora - - - Wstępna lista gości "dziesiątkowych": - Malagos - Mazowszanka - Konfirm13 - Ziutka - Marysia O. - Ryjonek - Kejciu - Gosiapk - kcd - Isadora - - - Kto jeszcze? Komu dać znać? Kto się przyłączy?... Edited July 24, 2013 by Nutusia Quote
Mazowszanka13 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zapowiada się interesująco :) Ekipa północna przyjedzie razem. Quote
Gosiapk Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Może by dr Martę zaprosić? :razz: Super z niej babka, a jaki wspaniały weterynarz! :Rose: Quote
Ryjonek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='malagos']No nie!! Nie zrobisz nam tego, Isadora, żeby obejść urodziny we wtorek, podczas gdy część gości może przyjechać w niedzielę!! Veto stawiam!![/QUOTE] To ja tak dla pewności zapytam - bo według mojego kalendarza 10 to jest sobota? Quote
malagos Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Ryjonek']To ja tak dla pewności zapytam - bo według mojego kalendarza 10 to jest sobota?[/QUOTE] Oj tam, już nawet pomylić się nie można - jestem w końcu babką, czy nie jestem??? Quote
Ryjonek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nutusiu, może ustal jakąś godzinę, tak żeby wszystkim pasowała - w sensie, żebyśmy się spotkały wszystkie, w jednym miejscu i czasie, a kto przyjedzie wcześniej albo zostanie później to indywidualna sprawa:) Quote
Nutusia Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Tak - 10 to sobota :) Załóżmy, że imprezujemy powiedzmy od... 11-tej? Może być? ;) Mattilu, główna "sprawczyni" terminu 6 sierpnia obiecała przyjechać na cały dzień! :) 10-go też niech będzie od 11-tej, to się przynajmniej nie pomyli ;) Dr Marcie powiem o sabacie, może, może... Zresztą panowie Doktorzy też zostaną zaproszeni, żeby nie było ;) Tylko, że oni w soboty pracują. TEORETYCZNIE krócej... To komu jeszcze dać znać? Malagos, może Jo37?... Auraa, a Ty? Quote
Ryjonek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='malagos']Oj tam, już nawet pomylić się nie można - jestem w końcu babką, czy nie jestem???[/QUOTE] ale ja tak tylko dla uściślenia:) bo jakbyś Malagosiu dotarła w niedziele to byłoby nam przykro w sobotę:placz: Quote
Ryjonek Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 my możemy 6 o dowolnej porze, cały dzień mamy wolny 10 natomiast możemy wyjechać około 13.30 z warszawy więc przybedziemy jak dojedziemy aaa i poprosimy o adresik, żebysmy wiedziały gdzie jechać Quote
Nutusia Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 No i fajnie! Z Warszawy jedzie się teraz do nas ok. 40 minut (z centrum). Marszrutę wyślę na PW - i z Wwy i z północy ;) Quote
malagos Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zaprosiłam więc Asię Jo37 - bardzo chętnie się przyłączy do nas w sobotę :) A pewnie będzie miała wolne miejsce w autku, to moze Inka33?......... Quote
Marysia R. Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 To ja tylko napiszę, że dwa razy raczej nie dam rady (akurat w tym czasie wraca na jakiś czas do domu moja rodzina) ale reflektuję na sobotę:) A dokładny adres na pw to i ja poproszę co bym za długo nie łaziła po okolicy:eviltong: A przy okazji przesyłam głaski dla małej Al:) Quote
Gosiapk Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 To może dr Martę na 6-go, a doktorów na 10-go :eviltong: (bo ja 6-go się wybieram :) ). Quote
Mattilu Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Tak, ja z dużym znakiem zapytania[/QUOTE] Gusiaczku ja Cie przywioze i odwioze, daj sie namowic... Quote
eloise Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 przypominam, że na 6-go szykują się ciasta :) i ciastka :) 11.00- idealnie :) Quote
konfirm13 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Podzielam upodobanie do godziny 11. 10 sierpnia nadjedzie ekipa północnomazowiecka(z przyległościami). Przyjedziemy o 11, lub troszkę później :) Quote
Gusiaczek Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Mattilu']Gusiaczku ja Cie przywioze i odwioze, daj sie namowic...[/QUOTE] Przecież umawiałyśmy się właśnie tak jakiś czas temu, ale skoro "?" ... Nie trzeba mnie namawiać, po prostu nie wiem jak potoczą się sprawy remontowe i czy będę mogła przyjechać na cały dzień z Tobą. Quote
Nutusia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Ten "?" to zarzut do mnie? Z największą przyjemnością go skasuję! Tak dawno się nie odzywałaś na tym wątku, że powstał jakoś tak sam z siebie... A że wreszcie do nas przyjedziesz... uwierzę, jak Cię zobaczę ;) :) Quote
Recommended Posts