Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyznam szczerze, ze ja chętnie dojechałabym 6-go w godzinach dopołudniowych- wtedy moje dzieci jeszcze zachowują się jak ludzie, są wyspane i uśmiechnięte ( zazwyczaj) ;)

Posted (edited)

Ja jestem na urlopie - przyjmuję cały dzień (i noc ;))

Wstępna lista gości "szóstkowych":
- Mattilu
- Gusiaczek
- Ziutka
- Eloise
- Marysia O.
- Ryjonek
- Gosiapk
- Kejciu
- Isadora
-
-
-

Wstępna lista gości "dziesiątkowych":
- Malagos
- Mazowszanka
- Konfirm13
- Ziutka
- Marysia O.
- Ryjonek
- Kejciu
- Gosiapk
- kcd
- Isadora
-
-
-

Kto jeszcze? Komu dać znać? Kto się przyłączy?...

Edited by Nutusia
Posted

[quote name='malagos']No nie!! Nie zrobisz nam tego, Isadora, żeby obejść urodziny we wtorek, podczas gdy część gości może przyjechać w niedzielę!! Veto stawiam!![/QUOTE]

To ja tak dla pewności zapytam - bo według mojego kalendarza 10 to jest sobota?

Posted

[quote name='Ryjonek']To ja tak dla pewności zapytam - bo według mojego kalendarza 10 to jest sobota?[/QUOTE]

Oj tam, już nawet pomylić się nie można - jestem w końcu babką, czy nie jestem???

Posted

Nutusiu, może ustal jakąś godzinę, tak żeby wszystkim pasowała - w sensie, żebyśmy się spotkały wszystkie, w jednym miejscu i czasie, a kto przyjedzie wcześniej albo zostanie później to indywidualna sprawa:)

Posted

Tak - 10 to sobota :)
Załóżmy, że imprezujemy powiedzmy od... 11-tej? Może być? ;) Mattilu, główna "sprawczyni" terminu 6 sierpnia obiecała przyjechać na cały dzień! :) 10-go też niech będzie od 11-tej, to się przynajmniej nie pomyli ;)
Dr Marcie powiem o sabacie, może, może... Zresztą panowie Doktorzy też zostaną zaproszeni, żeby nie było ;) Tylko, że oni w soboty pracują. TEORETYCZNIE krócej...
To komu jeszcze dać znać? Malagos, może Jo37?... Auraa, a Ty?

Posted

[quote name='malagos']Oj tam, już nawet pomylić się nie można - jestem w końcu babką, czy nie jestem???[/QUOTE]

ale ja tak tylko dla uściślenia:) bo jakbyś Malagosiu dotarła w niedziele to byłoby nam przykro w sobotę:placz:

Posted

my możemy 6 o dowolnej porze, cały dzień mamy wolny
10 natomiast możemy wyjechać około 13.30 z warszawy więc przybedziemy jak dojedziemy
aaa i poprosimy o adresik, żebysmy wiedziały gdzie jechać

Posted

Zaprosiłam więc Asię Jo37 - bardzo chętnie się przyłączy do nas w sobotę :)
A pewnie będzie miała wolne miejsce w autku, to moze Inka33?.........

Posted

To ja tylko napiszę, że dwa razy raczej nie dam rady (akurat w tym czasie wraca na jakiś czas do domu moja rodzina) ale reflektuję na sobotę:) A dokładny adres na pw to i ja poproszę co bym za długo nie łaziła po okolicy:eviltong:
A przy okazji przesyłam głaski dla małej Al:)

Posted

[quote name='Mattilu']Gusiaczku ja Cie przywioze i odwioze, daj sie namowic...[/QUOTE]

Przecież umawiałyśmy się właśnie tak jakiś czas temu, ale skoro "?" ...
Nie trzeba mnie namawiać, po prostu nie wiem jak potoczą się sprawy remontowe
i czy będę mogła przyjechać na cały dzień z Tobą.

Posted

Ten "?" to zarzut do mnie? Z największą przyjemnością go skasuję! Tak dawno się nie odzywałaś na tym wątku, że powstał jakoś tak sam z siebie...
A że wreszcie do nas przyjedziesz... uwierzę, jak Cię zobaczę ;) :)