jola_li Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Przepraszam, wybaczcie... dostałam zaproszenie na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245717-Znaleziona-przy-drodze-suczka-Deklarujemy-pomoc-w-opiece od ludzi początkujących na dogomanii. Zapraszam również z prośbą o rady i sugestie :). Quote
konfirm13 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 wpadam z dopadu, bo normalnie, to jestem na działce. Nutusiu, dzięki za dokładne wskazówki. Wydrukowałam i z pewnością skorzystamy. Mizianko dla małej Al. Pojawię się pewnie jeszcze (też z dopadu) na dogo, bo przyjeżdżamy robić pranie i zakupy, oraz na zabiegi fizjoterapeutyczne - nie wiem, co gorsze. Z tą z biedą z drogi - serce się ściska, ale jeśli za późno na aborcję, to maluchy chyba lepiej zaraz uśpić, niż mnożyć bezdomność. Mogę pomóc tylko finansowo i to też nie za dużo. Wątek zapisałam. Quote
AMIGA Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Hurrraaaaaaaaaaa, udało mi się zalatwić "dog sister" na 10-go sierpnia. Czy moja skromna krakowska osoba z agamiką i pewnie z Nurią się zmiesci jeszcze w Waszym tłumie??:oops: Quote
Gosiapk Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='AMIGA']Hurrraaaaaaaaaaa, udało mi się zalatwić "dog sister" na 10-go sierpnia. Czy moja skromna krakowska osoba z agamiką i pewnie z Nurią się zmiesci jeszcze w Waszym tłumie??:oops:[/QUOTE] Nutusia coś wspominała o dopychaniu kolanem :siara: , więc wszyscy się zmieszczą :) Quote
Nutusia Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 O matko, jaka CUDNA WIADOMOŚĆ!!!! :) Hurrrrraaaaaaaa!!!!! W takim razie nie wysyłam Ci książek - odbierzesz osobiście :) Oluś, może przyjedźcie w piątek wieczorem, skoro w sobotę zaczynamy o 11-tej ;) Albo zostańcie na niedzielę! No normalnie nie będę teraz mogła zasnąć z emocji :) Konfirm - ja właśnie skończyłam rehabilitację... Najęczałam się za wszystkie czasy :( Quote
Gosiapk Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ło :( A co sobie rehabilitujesz? Pewnie nadgarstek po spacerach na smyczy z Lili ;) Quote
AMIGA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Nutusia']O matko, jaka CUDNA WIADOMOŚĆ!!!! :) Hurrrrraaaaaaaa!!!!! W takim razie nie wysyłam Ci książek - odbierzesz osobiście :) Oluś, może przyjedźcie w piątek wieczorem, skoro w sobotę zaczynamy o 11-tej ;) Albo zostańcie na niedzielę! No normalnie nie będę teraz mogła zasnąć z emocji :) Konfirm - ja właśnie skończyłam rehabilitację... Najęczałam się za wszystkie czasy :([/QUOTE] A co ja mam powiedzieć?? Tez nie będę spała z emocji - będę sobie zadawać pytania czy Krechulec mnie jeszcze pozna?? W piątek nie przyjedziemy, bo Agamika pracuje do 16-tej pewnie, a ja nie lubię jeździć"po ćmoku" Ale postaramy się nie spóźnić za dużo, a jak mogłybyśmy rzeczywiście zostac do niedzieli, to byłoby fantastycznie:loveu: A co do rehebilitacji, to weź przykład z mojej Nusi. Ona w czasie rehabilitacji wprawdzie mnie najpierw trochę podgryza, ale potem rozkosznie zasypia:-) Quote
Nutusia Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 (edited) Pewnie, że możecie zostać do niedzieli - nawet do kolejnej! :) Na mojej rehabilitacji zasnąć się nie da. Z bólu jęczę i łzy płyną jak grochy... Kręgosłup na zmianę z biodrem, rehabilituję Gosiu. Nadgarstek też miałam rehabilitować, ale NFZ uznał, że albo jedno, albo drugie, żeby mi się we łbie nie poprzewracało... A tym, czy Cię Krechol pozna czy nie, ani trochę się nie martw, Amigo. Nawet jeśli Cię nie pozna, wcale się nie zorientujesz, zacałowywana na amenus :) Edited July 29, 2013 by Nutusia Quote
Gosiapk Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Kręgosłup i biodro :/ Nie wygląda to dobrze. Do tego ten ból przy rehabilitacji :( Quote
AMIGA Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='Nutusia'] A tym, czy Cię Krechol pozna czy nie, ani trochę się nie martw, Amigo. Nawet jeśli Cię nie pozna, wcale się nie zorientujesz, zacałowywana na amenus :)[/QUOTE] Na to liczę :-) Tylko Nusia-zazdrośnica będzie się między nas wpychać Quote
eloise Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 ja się, ku rozpaczy i ekstazie rodziny jednoczesnie, ćwiczę w czekoladowym cudzie :) Quote
Kejciu Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Poprosiłam o wykonanie awatarka na wątku :) proszę się częstować do woli :):):) Quote
Nutusia Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 O, jaki wytrzeszcz Alusiowy - dzięki! :) Quote
Kejciu Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Podczas obrabiania fotek na kolejny bazarek ksiązkowy natrafiłam o np. na taką : Uploaded with ImageShack.us Quote
AMIGA Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='eloise']ja się, ku rozpaczy i ekstazie rodziny jednoczesnie, ćwiczę w czekoladowym cudzie :)[/QUOTE] Brzmi cudownie, zwłaszcza dla kogoś na ścislej diecie :-) Przynajmniej porozkoszować się nozdrzami można :-) Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Też czytam i się zastanawiam ..... chaupa i okolice z gumy som ?:crazyeye: :) Quote
malagos Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ale się cieszę z tej delegacji krakowskiej! :) Quote
Nutusia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo okolice to jak cię mogę, ale chaupa nie z gumy... ;) Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Nutusia']Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo okolice to jak cię mogę, ale chaupa nie z gumy... ;) wezmę pod uwagę ;) Quote
Nutusia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Ciebie się jakoś upchnie, choćby kolanem... A gdyby była "moja" pogoda - miejsca w cieniu dość, bo drzewa i krzaki baaaardzo wyrosły od Twojej ostatniej u nas wizyty ;) Gdybyście wiedziały co Lili wyprawia, gdy jej mówię "Wiesz, że niedługo Ciotki do Ciebie przyjadą? Duuuużo Ciotek, które będą głaskać i dadzą się wycałować!" Ogon cały poobijany, a bioderka o mało z zawiasów nie wyskoczą. Na pycholu zaś błogi stan nieważkości! :) Quote
Kejciu Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ja też mogę kogoś przenocować więc nie krępujcie się :):):) Quote
Nutusia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 No, u mnie w sumie też więcej miejsc spalniczych niż dwa. Dla ścisłości - w chałupie ;) Quote
Gosiapk Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='eloise']ja się, ku rozpaczy i ekstazie rodziny jednoczesnie, ćwiczę w czekoladowym cudzie :)[/QUOTE] :multi: [quote name='Gusiaczek']Też czytam i się zastanawiam ..... chaupa i okolice z gumy som ?:crazyeye: :)[/QUOTE] sąsiadów wyprosimy z ich ogródków ;) :D [quote name='Nutusia'](...) Gdybyście wiedziały co Lili wyprawia, gdy jej mówię "Wiesz, że niedługo Ciotki do Ciebie przyjadą? Duuuużo Ciotek, które będą głaskać i dadzą się wycałować!" Ogon cały poobijany, a bioderka o mało z zawiasów nie wyskoczą. Na pycholu zaś błogi stan nieważkości! :)[/QUOTE] blady strach na mnie padł. Tylko stanie na szczudłach ochroni przed tymi buziakami. :) Quote
AMIGA Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Upssss ale stanie na szczudłach to wielka sztuka. Odnóza można polamać i co? I się czlek zasiedzi u Nutusi na dłużej jak go w gips wsadzą Quote
Recommended Posts