Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Till napisał(a):

ale dlaczgo light, przeciez Messi nie ma nadwagi, duzy wybor fimy Bosch i dosc korzystne ceny ma telekarma
http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=108&start=0&rodzaj=warunek1
lub Brit, tez srednia polka.
http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?prod=159&start=0&rodzaj=warunek1
zwroccie uwage ze opakowanie 2x15 kg wychodzi taniej

Posted

Till napisał(a):

Jesli chodzi o karmę dla psów z problemami nerkowymi to ta może być - tu nie chodzi o odchudzenie psa, a o poziom białka i tłuszczu w karmie - dla psów z problemami nerkowymi białka powinno być jak najmniej, wszystkie inne karmy mają zazwyczaj pow. 20 % białka w składzie. Ale na allegro tą karmę można kupić taniej - ja taką daję swojej suni.

Posted

linka wstawiłam ze względu na rodzaj karmy, a nie miejsce zakupu, mozna kupić gdziekolwiek byle cena była korzystna. Te, która Pani poleca ostatnio wklejałam, ale jest nacisk na nerki więc wybrałam tą, która chroni nerki i dodatkowo wątrobę

Posted

Till napisał(a):
linka wstawiłam ze względu na rodzaj karmy, a nie miejsce zakupu, mozna kupić gdziekolwiek byle cena była korzystna. Te, która Pani poleca ostatnio wklejałam, ale jest nacisk na nerki więc wybrałam tą, która chroni nerki i dodatkowo wątrobę

jednak kiepska moja wiedza na temat karm i ich skladu.

Posted

Witam!

Wklejam e-maila, do Angeliki, niestety nie wstawiłam wcześniej:

09.07.

"Messiemu jutro jego karma się skończy

jeśli ja miałabym wybrać coś z tych trzech firm to pewnie wybrałabym z tych dwóch karm
14 kg Purina Pro Plan http://allegro.pl/purina-pro-plan-adult-digestion-lamb-rice-14kg-i3351682788.html
12 kg Brit Care http://allegro.pl/brit-care-adult-large-lamb-rice-12kg-gratisy-i3368101670.html

wszystkie 3 wpłaty od Ciebie dotarły, dziękuję"

Posted

ewu napisał(a):
Dziewczyny posłałam deklarację ale się pomyliłam i napisałam w tytule czerwiec a ma być lipiec:)

Dziekuje, nie ma problemu.

Wieczorem i tak musze wpisac deklaracje, które do mnie wpłynęły w tym tygodniu.

Posted

Malwa weź tą nerkową, a następna weźmiemy już jakąś bardziej odżywczą, np. którąś z tych co wcześniej wklejałam. Może lepiej narazie jeszcze wesprzeć te nerki żeby później nie musiał do końca życia dostawać leków

Posted

Till napisał(a):
Malwa weź tą nerkową, a następna weźmiemy już jakąś bardziej odżywczą, np. którąś z tych co wcześniej wklejałam. Może lepiej narazie jeszcze wesprzeć te nerki żeby później nie musiał do końca życia dostawać leków

Ok, zaraz zamawiam.

Mam kolejne wpłaty dla Messiego:

[FONT=Calibri]10/07/13 zozola77 - 20 zł [/FONT]
[FONT=Calibri]12/07/13 ewu za lipiec - 10 zł [/FONT]
[FONT=Calibri] jucca - 10 zł [/FONT]
[FONT=Calibri] moca35 - 15 zł [/FONT]

Pięknie dziękuję!

Posted

szkoda, że nie wzięłaś tej co wysłałam Ci linka, była trochę tańsza i jakościowo pewnie trochę "gorsza" ,ale mieliśmy go przyzwyczajać do tańszej karmy. Może doznać szoku jak przejdzie z Hillsa na Josere Economy :)

Posted

Till napisał(a):
szkoda, że nie wzięłaś tej co wysłałam Ci linka, była trochę tańsza i jakościowo pewnie trochę "gorsza" ,ale mieliśmy go przyzwyczajać do tańszej karmy. Może doznać szoku jak przejdzie z Hillsa na Josere Economy :)

A to się zrozumiałyśmy...............pisałaś "weź nerkową", i byłam przekonana, ze chodzi o te co była kupiona w czerwcu. Trudno, już zamówiłam, przelew poszedł.

Z mojego bazarku biżuteryjnego powinno być około 360 zł, to 180 zł dodatkowo mamy dla Messiego.

Posted

MALWA napisał(a):
A to się zrozumiałyśmy...............pisałaś "weź nerkową", i byłam przekonana, ze chodzi o te co była kupiona w czerwcu. Trudno, już zamówiłam, przelew poszedł.

Z mojego bazarku biżuteryjnego powinno być około 360 zł, to 180 zł dodatkowo mamy dla Messiego.

ok, nie ma problemu :)

Posted

Witam! Proszę o dane do wpłat na Messiego na PW, bo złożyłam deklarację, ale nie wiem gdzie mam wpłacać pieniążki i czy dalej wpłacać na Amora czy zamiast tego na Messiego, już się pogubiłam:-)

Posted

mparsley napisał(a):
Witam! Proszę o dane do wpłat na Messiego na PW, bo złożyłam deklarację, ale nie wiem gdzie mam wpłacać pieniążki i czy dalej wpłacać na Amora czy zamiast tego na Messiego, już się pogubiłam:-)

jesli wpłacałas na Amora to konto jest takie samo i dla Messiego bo Malwa też i tutaj jest skarbnikiem

na Amora już nie trzeba... wiec zamiast niego na Messiego :)