MALWA Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 A śmiejcie sie z Messiegoi, śmiejcie, on biedak nawet jeszcze nie wie co go czeka............. Quote
MALWA Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Witam z rana i trzymama kciukasy za Messiego i stratę jajek! Quote
yolanovi Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Dołączam się z kciukaniem. Musi byc dobrze:thumbs: Quote
zozola77 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 kciuki zacisniete..Messi dzielny bądź i czekamy na wieści Quote
Till Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 no to Messi od dziś będzie prawdziwym mężczyzną- będzie myślał głową, a nie hormony będą za niego myślały ;) Quote
zozola77 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 i jak tam chlopak po kastracji??? to ze lzejszy to sie wie...a jak samopoczucie?? Quote
MALWA Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Rozmawiałam wieczorem z Angeliką, i wiem, z e Messi dzielnie zniósł zabieg. Wszystko jest ok. Quote
yolanovi Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='MALWA']Rozmawiałam wieczorem z Angeliką, i wiem, z e Messi dzielnie zniósł zabieg. Wszystko jest ok.[/QUOTE] To uffff, dobrze, że to już za nim i jest w porządku :) Quote
zozola77 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 :diabloti: ciekawe czy poczul roznice :evil_lol: Quote
MALWA Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='zozola77']:diabloti: ciekawe czy poczul roznice :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze pewnie nie........... Quote
MALWA Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Till']pewnie mu tylko troszkę lżej na tyłach :)[/QUOTE] albo boli, to juz nie czuje róznicy............. Quote
Till Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził. Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie.... Quote
yolanovi Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Till']Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził. Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie....[/QUOTE] Till, gdyby coś miało z tego być i szukalibyśmy kogoś na wizytę przedadopcyjną to Sarunia-Niunia jest z Tarnowa i z pewnością chętnie pomoże :) Quote
zozola77 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 nooo to kciukamy..mzoe cos z tego bedzie...oby :) Quote
MALWA Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Till']Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził. Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie....[/QUOTE] Super! A Pan umawiał się jakoś konkretnie? [quote name='yolanovi']Till, gdyby coś miało z tego być i szukalibyśmy kogoś na wizytę przedadopcyjną to Sarunia-Niunia jest z Tarnowa i z pewnością chętnie pomoże :)[/QUOTE] Dobrze wiedzieć! Quote
Recommended Posts