Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MALWA']Rozmawiałam wieczorem z Angeliką, i wiem, z e Messi dzielnie zniósł zabieg. Wszystko jest ok.[/QUOTE]
To uffff, dobrze, że to już za nim i jest w porządku :)

Posted

Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził.
Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie....

Posted

[quote name='Till']Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził.
Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie....[/QUOTE]

Till, gdyby coś miało z tego być i szukalibyśmy kogoś na wizytę przedadopcyjną to Sarunia-Niunia jest z Tarnowa i z pewnością chętnie pomoże :)

Posted

[quote name='Till']Messi czuje się bardzo dobrze po zabiegu, jeszcze tego samego dnia chciał jeść, miał apetyt, szybko się wybudził.
Dziś miałam pierwszy telefon o Messiego, pan dzwonił z Tarnowa, chce podjechać go poznać. Pan z rodziną mieszkają w domu, mają ogródek i fajną okolicę na spacery. Może coś z tego będzie....[/QUOTE]

Super! A Pan umawiał się jakoś konkretnie?

[quote name='yolanovi']Till, gdyby coś miało z tego być i szukalibyśmy kogoś na wizytę przedadopcyjną to Sarunia-Niunia jest z Tarnowa i z pewnością chętnie pomoże :)[/QUOTE]

Dobrze wiedzieć!