Till Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Messi trochę już przybrał na wadze :), ma apetyt. Jak się bawi to lubi sam do siebie poszczekać, chyba bardzo brakuje mu towarzystwa i kogoś kto mógłby mu poświęcić więcej czasu. Charakter mu się nie zmienił, dalej jest towarzyski i energiczny. Narazie nikt o niego nie dzwoni, może to przez okres wakacyjny... Quote
Panna Marple Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Tyle psiaków czeka na adopcje...Wspaniałych, pięknych....Dobija mnie to Quote
Till Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 zapomniałam dodać, że w poniedziałek Messi będzie miał kastracje Quote
Panna Marple Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 No i bardzo dobrze. Lepiej bez jajek:evil_lol: Quote
gluchypies Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 no to Messi zostanie pozbawiony jajców :D pięknie.. będzie do wzięcia chłopak! ps. Till - masz zapchaną skrzynkę. Quote
zozola77 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 w pasie mu sie przybrało to gdzie indziej mu ubędzie...równowaga musi byc :diabloti: Quote
Till Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 gluchypies napisał(a):no to Messi zostanie pozbawiony jajców :D pięknie.. będzie do wzięcia chłopak! ps. Till - masz zapchaną skrzynkę. jestem jeszcze mało obeznana na dogo i nie wiem jak skasowac wiadomości w skrzynce:oops: Quote
gluchypies Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Till napisał(a):jestem jeszcze mało obeznana na dogo i nie wiem jak skasowac wiadomości w skrzynce:oops: W skrzynce odbiorczej/ nadawczej masz obok listy wiadomości takie kwadraciki-pozaznaczaj te wiadomości, które chcesz usunąć i na dole po prawej stronie jest ramka z napisem "wybrane wiadomości". Jak na nią klikniesz to możesz wybrać "usuń" :) Quote
zozola77 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 nooo włąsnie miałam Till napisać instrukcje - musisz przyjsc do mnie na kilka lekcji z tego co czytam ;) dzis sie nauczyłam dodawac znajomych.... Quote
Till Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 witamy u Messiego w ten piękny, w końcu słoneczny dzień :) Quote
Till Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='gluchypies']W skrzynce odbiorczej/ nadawczej masz obok listy wiadomości takie kwadraciki-pozaznaczaj te wiadomości, które chcesz usunąć i na dole po prawej stronie jest ramka z napisem "wybrane wiadomości". Jak na nią klikniesz to możesz wybrać "usuń" :)[/QUOTE] dziękuję za instrukcję, wee łatwizna;) Quote
gluchypies Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Till']witamy u Messiego w ten piękny, w końcu słoneczny dzień :)[/QUOTE] :) ja też witam się u Messiego. Mam nadzieję, że po operacji czuje się dobrze! [quote name='Till']dziękuję za instrukcję, wee łatwizna;)[/QUOTE] No widzisz! :) Quote
Panna Marple Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Czyżby już Messi dołączył do dynastii Bezjajcewów?:evil_lol: Quote
MALWA Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='zozola77']nooo włąsnie miałam Till napisać instrukcje - musisz przyjsc do mnie na kilka lekcji z tego co czytam ;) dzis sie nauczyłam dodawac znajomych.... Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad: [quote name='Panna Marple']Czyżby już Messi dołączył do dynastii Bezjajcewów?:evil_lol: Till pisała, że w poniedziałek, czyli 22.07. będzie ciach - jajka w piach! :evil_lol: Mam kolejne wpłaty dla Messiego: farmerka63 - 30 zł (16.07.), thinkplando - 10 zł (15.07.), Dulska - 20 zł (15.07.). Pięknie dziękuję! Quote
zozola77 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='MALWA']Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad:[QUOTE] noooo nie ma, bo to ja dostałam zaproszenie i sie troche pogłowiłam jak je dodac.. ja nikomu nie wysyłaam oprócz Till..ale ona nie umie zaakceptowac..;) ale zaraz to nadrobimy Quote
RudyKas Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Hej,hej. Dawno mnie tu nie było, mój komputer postanowił mi zrobić psikusa i umarł kompletnie, całkowicie, że tak powiem na śmierć, więc nie mam za bardzo możliwości ogarniania dogo. Postaram się zrobić przelew deklaracji stałej komputera w pracy, ale on jest strasznie stary i może nie ogarnąć...w związku z czym gdyby jednak mi się nie udało ogarnąć tego teraz, to zobowiązuję się wyrównać to w sierpniu. (Wolę to napisać teraz jak mam możliwość, żeby później nie było problemów ;) ) Quote
MALWA Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='zozola77'][quote name='MALWA']Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad: noooo nie ma, bo to ja dostałam zaproszenie i sie troche pogłowiłam jak je dodac.. ja nikomu nie wysyłaam oprócz Till..ale ona nie umie zaakceptowac..;) ale zaraz to nadrobimy Dziękuję! [quote name='RudyKas']Hej,hej. Dawno mnie tu nie było, mój komputer postanowił mi zrobić psikusa i umarł kompletnie, całkowicie, że tak powiem na śmierć, więc nie mam za bardzo możliwości ogarniania dogo. Postaram się zrobić przelew deklaracji stałej komputera w pracy, ale on jest strasznie stary i może nie ogarnąć...w związku z czym gdyby jednak mi się nie udało ogarnąć tego teraz, to zobowiązuję się wyrównać to w sierpniu. (Wolę to napisać teraz jak mam możliwość, żeby później nie było problemów ;) ) Zaglądaj czasami do Messiego ! Ma wpłaty od: - basiek8 - 20 zł - mdk8 - 10 zł. Pięknie dziękuję! Quote
zozola77 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 :loveu: a takl wogóle to zagladam do Mesiego Quote
Panna Marple Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Dopiero w poniedziałek Messi będzie lżejszy o jajca Quote
denta Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 To czekamy na dobre wieści w poniedziałek,po ciachnięciu jajeczek Quote
zozola77 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 a ja pozwole sobie zaprosic na bazarek w połowie dla Olkuszaka BArrego....moze ktos cos ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245455-Kosmetyki-dziewczynka-1-4-ciuchy-damskie-38-40-buty-torebka-do-01-08-do-22 Quote
Recommended Posts