Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Messi trochę już przybrał na wadze :), ma apetyt. Jak się bawi to lubi sam do siebie poszczekać, chyba bardzo brakuje mu towarzystwa i kogoś kto mógłby mu poświęcić więcej czasu. Charakter mu się nie zmienił, dalej jest towarzyski i energiczny. Narazie nikt o niego nie dzwoni, może to przez okres wakacyjny...

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gluchypies napisał(a):
no to Messi zostanie pozbawiony jajców :D pięknie.. będzie do wzięcia chłopak!

ps. Till - masz zapchaną skrzynkę.

jestem jeszcze mało obeznana na dogo i nie wiem jak skasowac wiadomości w skrzynce:oops:

Posted

Till napisał(a):
jestem jeszcze mało obeznana na dogo i nie wiem jak skasowac wiadomości w skrzynce:oops:

W skrzynce odbiorczej/ nadawczej masz obok listy wiadomości takie kwadraciki-pozaznaczaj te wiadomości, które chcesz usunąć i na dole po prawej stronie jest ramka z napisem "wybrane wiadomości". Jak na nią klikniesz to możesz wybrać "usuń" :)

Posted

[quote name='gluchypies']W skrzynce odbiorczej/ nadawczej masz obok listy wiadomości takie kwadraciki-pozaznaczaj te wiadomości, które chcesz usunąć i na dole po prawej stronie jest ramka z napisem "wybrane wiadomości". Jak na nią klikniesz to możesz wybrać "usuń" :)[/QUOTE]

dziękuję za instrukcję, wee łatwizna;)

Posted

[quote name='Till']witamy u Messiego w ten piękny, w końcu słoneczny dzień :)[/QUOTE]

:) ja też witam się u Messiego. Mam nadzieję, że po operacji czuje się dobrze!

[quote name='Till']dziękuję za instrukcję, wee łatwizna;)[/QUOTE]

No widzisz! :)

Posted

[quote name='zozola77']nooo włąsnie miałam Till napisać instrukcje - musisz przyjsc do mnie na kilka lekcji z tego co czytam ;)

dzis sie nauczyłam dodawac znajomych....

Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad:

[quote name='Panna Marple']Czyżby już Messi dołączył do dynastii Bezjajcewów?:evil_lol:

Till pisała, że w poniedziałek, czyli 22.07. będzie ciach - jajka w piach! :evil_lol:

Mam kolejne wpłaty dla Messiego:

farmerka63 - 30 zł (16.07.),
thinkplando - 10 zł (15.07.),
Dulska - 20 zł (15.07.).

Pięknie dziękuję!

Posted

[quote name='MALWA']Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad:[QUOTE]

noooo nie ma, bo to ja dostałam zaproszenie i sie troche pogłowiłam jak je dodac.. ja nikomu nie wysyłaam oprócz Till..ale ona nie umie zaakceptowac..;)

ale zaraz to nadrobimy

Posted

Hej,hej. Dawno mnie tu nie było, mój komputer postanowił mi zrobić psikusa i umarł kompletnie, całkowicie, że tak powiem na śmierć, więc nie mam za bardzo możliwości ogarniania dogo. Postaram się zrobić przelew deklaracji stałej komputera w pracy, ale on jest strasznie stary i może nie ogarnąć...w związku z czym gdyby jednak mi się nie udało ogarnąć tego teraz, to zobowiązuję się wyrównać to w sierpniu. (Wolę to napisać teraz jak mam możliwość, żeby później nie było problemów ;) )

Posted

[quote name='zozola77'][quote name='MALWA']Ciekawe, bo mnie na tej liście nie ma ..............:mad:

noooo nie ma, bo to ja dostałam zaproszenie i sie troche pogłowiłam jak je dodac.. ja nikomu nie wysyłaam oprócz Till..ale ona nie umie zaakceptowac..;)

ale zaraz to nadrobimy

Dziękuję!

[quote name='RudyKas']Hej,hej. Dawno mnie tu nie było, mój komputer postanowił mi zrobić psikusa i umarł kompletnie, całkowicie, że tak powiem na śmierć, więc nie mam za bardzo możliwości ogarniania dogo. Postaram się zrobić przelew deklaracji stałej komputera w pracy, ale on jest strasznie stary i może nie ogarnąć...w związku z czym gdyby jednak mi się nie udało ogarnąć tego teraz, to zobowiązuję się wyrównać to w sierpniu. (Wolę to napisać teraz jak mam możliwość, żeby później nie było problemów ;) )

Zaglądaj czasami do Messiego !

Ma wpłaty od:

- basiek8 - 20 zł
- mdk8 - 10 zł.

Pięknie dziękuję!