Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

off,
Pomozmy Policji w zbieraniu swiadkow w sprawie prowadzonej przeciwko Wojciechwi L. z Zabrza. Idzie o to by znaleźć osoby które oddawały mu koty do adopcji. Rozsylajcie prosze gdzie sie da, jesli zglosza sie takie osoby prosimy ich o kontakt mailowy [email protected] a my podamy tym osobom bezposredni kontakt na Policje.

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez nie moge teraz zrobic bazarku, bo wchodze w najgorszy etap remontu a poza tym za póltorekj tygodnia tez wyjezdzam na urlop..najwyzej pod koniec miesiaca bo jeszcze sie odsprzątac musze poremontowo po powrocie (remont spóźniony 2 miesiace wrrrrrr)..to wtedy nie ma sprawy moge sie podjać..sama miałam w planie cos stworzyc nowego bazarkowego...

jak sie nikt do tej pory inny nie znajdzie to ja moge zrobic...

Posted

[quote name='zozola77']tez nie moge teraz zrobic bazarku, bo wchodze w najgorszy etap remontu a poza tym za póltorekj tygodnia tez wyjezdzam na urlop..najwyzej pod koniec miesiaca bo jeszcze sie odsprzątac musze poremontowo po powrocie (remont spóźniony 2 miesiace wrrrrrr)..to wtedy nie ma sprawy moge sie podjać..sama miałam w planie cos stworzyc nowego bazarkowego...

jak sie nikt do tej pory inny nie znajdzie to ja moge zrobic...[/QUOTE]

Dziękuję! A zatem poczekamy z bazarkiem dla Messiego na koniec miesiąca!

Posted

Nie mam nowych informacji o Messim.

Ja tylko prowadzę wątek i trzymam kasę :cool3:

Więcej pewnie wie Till, ale teraz jest bez dostępu do netu, i Angelika, u której jest pies.

Posted

[quote name='yolanovi']Zaglądam do Messiego... żadnych wieści - cisza. Gdzie Twój domek psinko? Taki jesteś śliczny i wesoły...[/QUOTE]

Może coś wiecej na ten temat wie Till, ale ona wyjechała na kilka dni i nic nie wiem.

[quote name='gluchypies']Moja wpłata z końca lipca to deklaracja na sierpień, mam nadz. że już doszła.[/QUOTE]

Oczywiście, dotarła 31.07. Jest to donotowane w poście nr 2 - rozliczenie.

Posted

u Messiego bez zmian, dalej jest wesoły, bawi się z kamieniami jak mu się nudzi, a w te przeklęte upały zarówno on jak i pozostałe psy w hoteliku śpią..nikt nie dzwoni i nie pyta o niego. Zaczynam się martwić....

Posted

Mma kilka wpłat na koncie dla Messiego, i chyba Azira, ale rozlicze kiedy znajdę ciut czasu,.

Teraz jestem w trakcie pakowania, jutro wyruszma nad morze.

Wracam 24.08. moge przez ten czas nie mieć dostępu do netu.................

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-N5u5kvDLcFQ/UgagirMUReI/AAAAAAAAPxo/zHwl0iB9XEg/s512/flipcia%2521.jpg[/IMG]

[COLOR=#000000]Ukradli nam z podwórka Flipkę... [/COLOR]:-([COLOR=#000000] Szukamy, ale zapadła się pod ziemię [/COLOR]:-(

Posted

[quote name='missiaa'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-N5u5kvDLcFQ/UgagirMUReI/AAAAAAAAPxo/zHwl0iB9XEg/s512/flipcia%21.jpg[/IMG]

[COLOR=#000000]Ukradli nam z podwórka Flipkę... [/COLOR]:-([COLOR=#000000] Szukamy, ale zapadła się pod ziemię [/COLOR]:-([/QUOTE]

Nie bardzo rozumiem, w jaki sposób można ukraść komus z podwórka psa?

Moze podwórko było nieogrodzone lub brama otwarta...............

I co teraz z psem ?

Posted

MALWA napisał(a):
Nie bardzo rozumiem, w jaki sposób można ukraść komus z podwórka psa?

Moze podwórko było nieogrodzone lub brama otwarta...............

I co teraz z psem ?

to było podwórko missiaa , na innym wątku pisała ze ogrodzenie dobre, podkopu nie było, brama zamknieta (nie wiem czy na klucz, skobel bo moze nie0 a po psie ani śladu to chyba ktos wszedł czy przeskoczył..i ufnego ładnego psiaka zabrał..albo wypuscił...nie ma na razie świezych wiesci wiec nie wiem czy pies sie odnalazł, czy maja jakis ślad..oby to nie jakis hmmm chory człowiek za tym stał....

missiaaa pisała ze w tym dniu przez jje miasto przechodziła pielgrzymka..ale chyba nikt z tych ludzi by sie nie posunął do czegos takiego..chyba ze przypadkiem....moze chcieli zapytac o wodę, czy mzoliwosc skorzystania z ubikacji i przez przypadek ona uciekła skoro bała sie obcych...

tez mi sie to nie meici w głowei ze ktos ja ukradł z ogródka...ale wiem ze takie sytuacje sie zdarzają niestety..

oby sie odnalazła

Posted

Till napisał(a):
u Messiego bez zmian, dobrze, że nie zrobił się z czasem bardziej pewny siebie. Ale dalej nikt nie dzwoni i nie pyta o niego, szkoda...

Dziękuję za informację.

Czy Messi ma ogłoszenia, takie aktualne?

Mam nowe wpłaty, i zaraz uzupełnię w rozliczeniu.

15.08. - Dulska - 20 zł,
16.08. - moca35 - 15 zł.

Za wpłaty pięknie dziękuję!