Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yolanovi']Till, gdyby coś miało z tego być i szukalibyśmy kogoś na wizytę przedadopcyjną to Sarunia-Niunia jest z Tarnowa i z pewnością chętnie pomoże :)[/QUOTE]

o fajnie, że ktoś tam jest kto mógłby zrobić wizytę :)

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wpłatę 20 zł od basiek8 ! Pięknie dziękuję.

Poszedł przelew za kastrację Mesiiego - 120 zł.

Po południu postaram się rozliczyć do końca bazrek biżuteryjny i zrobię przelew do Angeliki za hotel.

Posted

[quote name='teresaa118']Moja stala poszla juz na sierpien. Glaski dla fajnego psiaka[/QUOTE]

Dziękuję! JUtro sprawdzę konta i uzupełnię rozliczenie.

Posted

Trudno. Szukamy nadal. Skoro domek już sie nie odezwał widać nie bardzo był zainteresowany, a my poszukujemy tego najlepszego, który pokocha naszego Messiego

Posted

[quote name='teresaa118']Moja stala poszla juz na sierpien. Glaski dla fajnego psiaka[/QUOTE]

I juz jest - 50 zł wpłynłeo dzisiaj.

[quote name='Till']Pan z Tarnowa już się nie odezwał, czyli nie byli sobie pisani.....[/QUOTE]

Szkoda...........................

Posted

[quote name='RudyKas']udało mi się wysłać przelew ! :):[/QUOTE]

Juz mam 40 zł - weszło na konto 31,07.

[quote name='gluchypies']Ja też zrobiłam przelew na sierpień. Uściski dla Messiego![/QUOTE]

Na razie nie mam.

Posted

Wczoraj przelałam Angelice za:

- hotel 351 zł (13 zł x 31 dni= 403 zł - 52 zł nadpłaty z czerwca),
- odpchlenie 20 zł,
- dowóż na kastrację 45 zł,

łącznie 416 zł.

Messiemu zostało obecnie 165,52 zł.

[SUB][/SUB]

Posted

[quote name='yolanovi']ja zaglądam, ale nic nie pisałam. Messi tak fajny psiak, a domku nie widać.....[/QUOTE]

[quote name='ajw']Ja też zaglądam, tylko nie piszę;)[/QUOTE]

[quote name='ania68']Ja też zaglądam i to codziennie, tylko nic nie piszę. W tym samym czasie co Messi zabrałam suczkę, która jest u mnie na tymczasie.[/QUOTE]

Dziękuję, że jesteście.

Pamietajcie o Messim. On taki ładny, kochany psiak, a domu nie wiadać, i kasy tez mu specjalnie nie przybywa............a to co ostatnio przybyło (bazarek ok. 194 zł), to już wydane na hotel........buuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

A ja nawet zaglądać regularnie nie mogę, a nie stać mnie teraz na nowy komputer...
Może zrobimy chłopakowi jeszcze jakiś bazarek? Ja jestem teraz na etapie remontowo-przeprowadzkowym, w związku z czym miałabym trochę fantów - książek, ciuszków... Tylko niestety nie mogę go założyć, bo nie będę w stanie w ogóle nad tym panować bez stałego dostępu do internetu...

Posted

dziękujemy za wpłaty. U chłopaka wszystko dobrze, rana po kastracji wygoiła sie ekspresowo. W tajemnicy zdradze tu w babskim gronie, że jajeczka miał malutkie więc moze dlatego tak szybko sie wygoił;)

Posted

[quote name='Till']dziękujemy za wpłaty. U chłopaka wszystko dobrze, rana po kastracji wygoiła sie ekspresowo. W tajemnicy zdradze tu w babskim gronie, że jajeczka miał malutkie więc moze dlatego tak szybko sie wygoił;)[/QUOTE]

:evil_lol: dpbrze ze on tego nie czyta bo By Cie jeszcze ugryzł z obrazy ...

Posted

[quote name='RudyKas']A ja nawet zaglądać regularnie nie mogę, a nie stać mnie teraz na nowy komputer...
Może zrobimy chłopakowi jeszcze jakiś bazarek? Ja jestem teraz na etapie remontowo-przeprowadzkowym, w związku z czym miałabym trochę fantów - książek, ciuszków... Tylko niestety nie mogę go założyć, bo nie będę w stanie w ogóle nad tym panować bez stałego dostępu do internetu...[/QUOTE]

Pięknie dziękuję za ofertę fantów. Messiemu bardzo przydałyby sie pieniążki, bo jak tak sobie szybko policzyłam, to po zebraniu deklaracji za sierpień miałabym łącznie około 400 zł i top starczy na hotel. Niestety nie będzie juz na karmę, i Messi niestety będzie musił przejść na Josere, która jest w cenie hoteliku.

Ale juz na wrzesień będzie miał tylko 255 zł, i nie starczy nam na zapłacenie za hotel............

Ja niestety nie podejmę się kolejnego bazarku fantowego, bo w przysżłym tygodniu wyjeżdżam na urlop i wracam do domu pod koniec sierpnia.

Może zozozla77 zrobiłaby bazarek z Twoich fantów? Dogadacie się Dziewczyny ?

[quote name='Till']dziękujemy za wpłaty. U chłopaka wszystko dobrze, rana po kastracji wygoiła sie ekspresowo. W tajemnicy zdradze tu w babskim gronie, że jajeczka miał malutkie więc moze dlatego tak szybko sie wygoił;)[/QUOTE]

Dobrze, że sie wyugoiło, bo tak ciepło, to z ranami róznie moze być........

[quote name='zozola77']:evil_lol: dpbrze ze on tego nie czyta bo By Cie jeszcze ugryzł z obrazy ...[/QUOTE]

Oj tam, oj tam, od razu ugryzł.

[quote name='farmerka63']Bardzo smutna wiadomość z wątku Amora... :([/QUOTE]

Niestety, ludzie i zwierzęta za szybko odchodzą................