rudakacha Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Moja stała też poszła tylko nieco później niż zwykle. Głaski dla psiaka! Oby po wakacjach (aczkolwiek jeśli ktoś naprawdę chce adoptować psa to wakacje nie powinny być przeszkodą, bo przecież wakacje są co roku...) Tak mnie naszło "za bezdurno";) Quote
MALWA Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 rudakacha napisał(a):Moja stała też poszła tylko nieco później niż zwykle. Głaski dla psiaka! Oby po wakacjach (aczkolwiek jeśli ktoś naprawdę chce adoptować psa to wakacje nie powinny być przeszkodą, bo przecież wakacje są co roku...) Tak mnie naszło "za bezdurno";) Mam juz wpłatę 20 zł (21.08.). Pięknie dziekuję ! Ponadto mam wpłatę 10 zł od mparsley (12.08.), oraz 30 zł od Thinkplando - 10 zł przelane 14.08. i dwa rzy po 10 zł w dniu 16.08. z dopiskiem "dla Amora". Amor trafił do DS, a obecnie juz za TM (*), i jemu te pieniązki juz nie potrzebne. Z uwagi na to, że Thinkplando płaciła dla Amora stałą deklarację, i pytałam czy przekazuje dla Messiego, odpowiedzi nie ma, a wpłaty nadal przychodzą, to zapisuję tę kwotę na rzecz Messiego. Quote
Till Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 nie mam narazie nowych wieści o Messim. Tyle potrzebujących psów, a tak mało domów tymczasowych Quote
MALWA Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Wczoraj zapłaciłam 30 zł za szczepienie przeciwko wściekliźnie. Messiemu zostało nieco ponad 320 zł................za sierpień brakuje 80 zł, by zapłacić pełną kwotę za hotel.............czy może nam ktoś pomóc? Czy na dniach mogę spodziewać się jeszcze jakiś wpłat za siepień ? Quote
MALWA Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Czy jest tu ktoś? Czy ktoś może nam pomóc w opłacie za sierpień ? Quote
farmerka63 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Malwo droga - ja 6-go sierpnia zapłaciłam już za sierpień, ale nie odnotowałaś tego w poście rozliczeniowym. Jest tylko informacja na wątku 7-go sierpnia. Niemniej, jesli jest taka nagła potrzeba, to ja mogę jutro przelać moją deklarację za wrzesień . Niestety - nie stać mnie teraz na najmniejszy datek "extra" :( Quote
baster i lusi Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 MALWA napisał(a):Czy jest tu ktoś? Czy ktoś może nam pomóc w opłacie za sierpień ? Kurde ale nie dam rady pomóc.Bart oszukany i porzucony znów w hotelu. Quote
MALWA Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 farmerka63 napisał(a):Malwo droga - ja 6-go sierpnia zapłaciłam już za sierpień, ale nie odnotowałaś tego w poście rozliczeniowym. Jest tylko informacja na wątku 7-go sierpnia. Niemniej, jesli jest taka nagła potrzeba, to ja mogę jutro przelać moją deklarację za wrzesień . Niestety - nie stać mnie teraz na najmniejszy datek "extra" :( baster i lusi napisał(a):Kurde ale nie dam rady pomóc.Bart oszukany i porzucony znów w hotelu. Panna Marple napisał(a):Przeleję brakującą kasę:lol: Dziękuję, ze przyszłyście na mój apel! Na wątku Grysia, który trafił do BDT napisałam, by 50 zł, kóre na niego wpłaciłam przelać z powrotem na moje konto, to będzie już na hotel Messiego. Czy dostanę te pieniądze, nie wiem..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-już-nie-biedne-psie-istnienie-opuścił-schron-i-socjalizuje-się-w-cudnym-BDT?p=21235744#post21235744 Quote
yolanovi Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 MALWA napisał(a):Dziękuję, ze przyszłyście na mój apel! Na wątku Grysia, który trafił do BDT napisałam, by 50 zł, kóre na niego wpłaciłam przelać z powrotem na moje konto, to będzie już na hotel Messiego. Czy dostanę te pieniądze, nie wiem..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-już-nie-biedne-psie-istnienie-opuścił-schron-i-socjalizuje-się-w-cudnym-BDT?p=21235744#post21235744 Malwa, przelałam na Twoje konto wpłatę 50 zł od Gryśka :) Quote
malawaszka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Dziewczyny nie ogłaszajcie go jako bokserowatego - to mix pita albo ASTa zdecydowanie, jest duży, wysoki jak pitbull, Quote
yolanovi Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Fantastyczne fotki, a Messi jest prześliczny. Taki skoczny, rewelacyjny pies dla ludzi z zacięciem sportowym. Quote
Till Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 fotki piękne!!! takie powinny być w ogłoszeniach. Na tych zdjecia najbardziej przypomina pitbulla, no jest rewelacyjny! Quote
MALWA Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Super zdjęcia, Messi na nich taki zadowolony i "uśmiechnięty". Wpłynęły dzisiaj pieniążki od Panna Marple - 100 zł ! Pięknie dziękuję ! Otrzymałam zwrot 50 zł z wątku Grysia, które przeznaczam dla Messiego. Quote
rudakacha Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 On rzeczywiście jest mało bokserowaty... Może po prostu ogłaszać go jako mieszańca, zdjęcia i tak mówią same za siebie... Mixy astów czy pitów kojarzą się jednoznacznie. Quote
Recommended Posts