Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Czary mary czary mary... A cooo? Czyżby się cosik kroiło? Nie wprowadzajcie mnie w taką niebezpieczną ekscytację, bo mi serce wysiądzie :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Majkowska napisał(a):Czary mary czary mary... A cooo? Czyżby się cosik kroiło? Nie wprowadzajcie mnie w taką niebezpieczną ekscytację, bo mi serce wysiądzie :evil_lol: Czaruj we własnym zakresie, ja tu tylko przelotem... Quote
Gusiaczek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Zeżarło mi neta, dzisiaj serwer padł, totalny bajłagan .... :mad: Witaj Szu :) Quote
TZmestudio Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Majkowska napisał(a):To dobrze że ma taką opiekę :) A Szu był u was? Z tego co podczytywałam to tak zrozumiałam, że jakiś czas był..? Powiedzmy, że był bardzo krótko. I niech taka wersja pozostanie. TZmestudio Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Doberek Szu:) Chłopie musisz szybko znaleźć domek bo Majkowska się załamie i biedna będzie płakać po nocach . . .:evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dobrze Szuszoto, że nie masz pojęcia ilu ciotkom sen z oczu spędzasz... Quote
Poker Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 inka33 napisał(a):Czaruj, Majkowska, czaruj... ;) niech już przestanie czarować tylko ujawni swoją miłość do Szuszu i go zabiera do siebie :evil_lol: (moje skromne życzenie) Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ja to się dziwie że jeszcze tego nie zrobiła:evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Ja to się dziwie że jeszcze tego nie zrobiła:evil_lol: a może nic nie wiemy, a Szu szuleje w DS? ;) Quote
Gusiaczek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mestudio, bardzo nie lubię takich pytań, ale poszły przelewy dla Szu. Dotarły? Quote
mestudio Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Gusiaczku, pisałam na początku miesiąca, że dotarły przelewy, bardzo dziękuję. Rozliczenie zjadł mi bezprzewodowy internet, ale może dziś się uda, chociaż działa nijak. Jest sygnał, nie ma i tak w kółko. Pięknie dziękuję Pani Małgosi Sz. Przelała dla Szu aż 200 zł. Gusiaczku jest też 60 zł od Ciebie i 20 od Pani Jagody. Wszystkim bardzo dziękujemy bo mamy znowu na opłacenie kolejnego miesiąca. Nie wiem jakie zdjęcie wstawić jako pierwsze aby zachęcić ludzi do poczytania o Szu, ma obecnie bardzo mało wejść. Quote
mestudio Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Jeszcze jakby ktoś czasami policzył czy gdzieś się nie pomyliłam bo ja humanistka jestem. Gusiaczku, nie wiem czy odpisywałam, książka bazarkowa jest u mnie. Naprawdę nie pamiętam czy potwierdziłam. Quote
Mattilu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 TZmestudio napisał(a):zdjęcie na ochłodę: Moze to zdjecie dac do ogloszen plus jedno z tych ze szkolnymi dziecmi? Gusiaczku, jestescie razem z Twoimi przyjaciolkami Wielkie :) Quote
Gusiaczek Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 mestudio napisał(a):Gusiaczku, pisałam na początku miesiąca, że dotarły przelewy, bardzo dziękuję. Rozliczenie zjadł mi bezprzewodowy internet, ale może dziś się uda, chociaż działa nijak. Jest sygnał, nie ma i tak w kółko. Pięknie dziękuję Pani Małgosi Sz. Przelała dla Szu aż 200 zł. Gusiaczku jest też 60 zł od Ciebie i 20 od Pani Jagody. Wszystkim bardzo dziękujemy bo mamy znowu na opłacenie kolejnego miesiąca. Nie wiem jakie zdjęcie wstawić jako pierwsze aby zachęcić ludzi do poczytania o Szu, ma obecnie bardzo mało wejść. Dziękuję, pytam, bo zdarzyło mi się, że gdzieś tam forsa utknęła w drodze i miałam kłopot. Cieszę się,że i książka dotarła :) Quote
Gusiaczek Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) Mattilu napisał(a):Moze to zdjecie dac do ogloszen plus jedno z tych ze szkolnymi dziecmi? Gusiaczku, jestescie razem z Twoimi przyjaciolkami Wielkie :) Tak, zdjęcia z dzieciakami są super! Niestety, wakacje = zastopowane adopcje .... Mattilu, mam szczęście do Dobrych Ludzi po prostu ..... Małgosia pomaga Szu, ale przede wszystkim mnie, mojej miłości do Okruszka. Robi to z własnej woli w imię tak pojętej przez Nią przyjaźni. Edited July 10, 2013 by Gusiaczek Quote
Buńka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Doberek Szu;) Zaglądam do ciebie pod nieobecność twojej wielkiej fanki Majeczki i życzę wspaniałego domku:) Quote
Gusiaczek Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Doberek Szu;) Zaglądam do ciebie pod nieobecność twojej wielkiej fanki Majeczki i życzę wspaniałego domku:) Dziękujemy bardzo :) Quote
mestudio Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Witam wszystkich, Pana Szu i Wielbicieli jego mordeczki szczególnie:-). Quote
Recommended Posts