Gusiaczek Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 mestudio napisał(a):Zajrzałam dziś na konto, a tu niespodzianka. Mattilu wysłała dla Szu ponad 80 zł. Pięknie dziękujemy - znowu dzięki Darczyńcom mamy uzbieraną sumę na dwa miesiące hotelowania. Szu-----zmykaj do domku. Niech ten właściwy domek w końcu się odezwie. Super! bo mam ból głowy - remont przed nami i nie mam kiedy pokupczyć dla Szu, a fantów i książek już sporo nazbierałam ... Mam nadzieję, że bazzaro nie będzie potrzeby, tzn zawsze będzie, ale nie opuszcza mnie nadzieja, że nie dla Szu:) Quote
Mattilu Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Gusiaczek, wystaw nos Szu na nochalowym konkursie :) Quote
Nutusia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Czyli co, Gusiaczku - zgłosiłaś kandydaturę Szu jako odzew na wstawione przeze mnie ogłoszenie?... Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Mattilu napisał(a):Gusiaczek, wystaw nos Szu na nochalowym konkursie :) Poszukam :) Nutusia napisał(a):Czyli co, Gusiaczku - zgłosiłaś kandydaturę Szu jako odzew na wstawione przeze mnie ogłoszenie?... Tak, wysłałam wiadomość. Quote
Gusiaczek Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nutusia napisał(a):Super, dzięki. To ja dziękuję :) Tak jak pisałaś - jeśli nie Szu, to inny olbrzym znajdzie dom, chociaż nie ukrywam, że serce mocniej mi zabiło ;) Quote
inka33 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Szu, SZUraj do domu... :kciuki: inka33 napisał(a):"A tu Szu, Szu, Szu, idzie po buSzu wieść o tym, iż będzie odwilż! Szu, Szu..." :siara: Mattilu napisał(a):Inke wena NAPADLA ;-) :shake: To tylko skleroza chwilowo odpuściła i zacytować (bodajże kabaret OT-TO :hmmmm: ) pozwoliła... Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Wiesz Szu, coraz mniej optymizmu we mnie .... :shake: a może dzisiaj mam smutny dzień i jutro będzie lepiej .... ? myślę o tobie każdego dnia, tylko że z serdecznego myślenia nie zbuduję ci domku i nie dam kochającego człowieka jesteś bezpieczny, w dobrym miejscu, ale przecież nie tylko o to chodzi! cisza,smutna cisza Quote
Nutusia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Precz ze smutkami! Wczoraj byłam na wizycie PA dla psiaczka, który 2 lata czekał w przytulisku na dom. Młody, mały, piękny, w typie rasy, z cudnym charakterem, ogłaszany gdzie się dało... Trafi do takiego domu, że nawet pomarzyć trudno. Na ten właśnie dom czekał aż 2 lata. Ale warto było, jak nie wiem co! Szu też czeka na taki dom. I też się DOCZEKA! Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Tak, mam kiepski dzień chyba .... Muszę się zmobilizować, może przed urlopem remontowym sklecę jakiś bazarek, bo skarpeta Szu spędza mi sen z powiek ... czuję się za niego odpowiedzialna, mimo że nie jest moim podopiecznym Quote
mestudio Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ja od początku wiedziałam, że będzie ciężko bo Szu jest zwykły, tak go widzą inni. Lady czekała u Jamora dwa lata chyba i się doczekała. Szu ma ciągle odnawianą tablicę, zmieniam zdjęcia za każdym razem, ale na weekend wrzucę go na bazarek natie bo ogłoszenia na innych portalach pewnie wygasły. My możemy tylko czekać i ogłaszać, no nie tracić nadziei. Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 mestudio napisał(a):Ja od początku wiedziałam, że będzie ciężko bo Szu jest zwykły, tak go widzą inni. Lady czekała u Jamora dwa lata chyba i się doczekała. Szu ma ciągle odnawianą tablicę, zmieniam zdjęcia za każdym razem, ale na weekend wrzucę go na bazarek natie bo ogłoszenia na innych portalach pewnie wygasły. My możemy tylko czekać i ogłaszać, no nie tracić nadziei. Trzeba wierzyć, masz rację:) W skarbonce w pracy jest prawie 30.00 zł, czy taka suma cokolwiek może pomóc? - ja zupełnie nie kumam niczego,co dotyczy ogłoszeń :oops: tak czy siak do przelewu lipcowego na hotel dorzucę te 3 dychy na ogłoszenia, ok? Quote
mestudio Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Gusiaczek napisał(a):Trzeba wierzyć, masz rację:) W skarbonce w pracy jest prawie 30.00 zł, czy taka suma cokolwiek może pomóc? - ja zupełnie nie kumam niczego,co dotyczy ogłoszeń :oops: tak czy siak do przelewu lipcowego na hotel dorzucę te 3 dychy na ogłoszenia, ok? Gusiaczku, dobrze wiesz, że i 5 zł to dobra suma, więc 6x5 tym bardziej. Nie wiemy ile czasu Szu jeszcze pomieszka w SPA Jamora. No i wierzymy, że znajdzie domek, nie czarujemy czarnymi myślami. Quote
Mattilu Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Wierzymy, sciskamy kciuki, pomagamy jak mozemy i gitara, jak mawia pewna znajoma dogomaniaczka ;) Bedzie dobrze. Quote
Ellig Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Witaj Szu!!:) Poniewaz Jamor wyjezdza na urlop, zmieniam w ogloszeniach namiar tel. Quote
mestudio Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Ellig napisał(a):Witaj Szu!!:) Poniewaz Jamor wyjezdza na urlop, zmieniam w ogloszeniach namiar tel. Czytałam i też w swoim zmieniłam:-). Quote
Gusiaczek Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Witaj Przytulaku:) Tyle dobrych Dusz czuwa nad Tobą :multi: Będzie dobrze Quote
Recommended Posts