Ellig Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Majkowska napisał(a):Witamy Cię Szu w naszym powiększonym gronie :) Widzę że się tu też dużo dzieje... Masz potrójny doping, trzymam kciuki bardzo mocno wraz z TŻ i w małych rączkach też bardzo mocno się kciuki zaciskają !:kciuki::kciuki: Serdeczne gratulacje !:) Quote
Buńka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Szu teraz domek masz już jak w banku;) Skoro nawet mała Majeczkowa trzyma kciukasy to pełen luzik:multi: Quote
Mattilu Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Majkowska napisał(a):Witamy Cię Szu w naszym powiększonym gronie :) Widzę że się tu też dużo dzieje... Masz potrójny doping, trzymam kciuki bardzo mocno wraz z TŻ i w małych rączkach też bardzo mocno się kciuki zaciskają !:kciuki::kciuki: Gratulacje dla calej rodziny fanow Szu z okazji powiekszenia! :) Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Majkowska napisał(a):Witamy Cię Szu w naszym powiększonym gronie :) Widzę że się tu też dużo dzieje... Masz potrójny doping, trzymam kciuki bardzo mocno wraz z TŻ i w małych rączkach też bardzo mocno się kciuki zaciskają !:kciuki::kciuki: :multi::multi::loveu: Witamy :multi: Maleńkie kciukasy najsłodsze :) Majeczko, najlepsze dla Was życzenia:) Dobrego, miłego życia, Kochani :) Quote
inka33 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Majkowska, uciekaj do tego mniejszego Okruszka! :mad: Powodzenia! :sleep2: ;) Quote
Ellig Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Wczoraj, Pan o ktorym pisalam porzednio adoptowal psiaka ze schroniska "Promyk". Szu jest bezpieczny u Jamora, wiec trzeba sie cieszyc ,ze jakis biedak zostal zabrany ze schroniska. Dalej szukamy domku dla Szu. Inka dziekuje za informacje, dzisiaj to obgadam;) Quote
Ellig Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Dzisiaj Jamor tak mi napisał o Szu: "Jesli u innego psa miłość do ludzi to dobra cecha to w jego przypadku z czasem moze być potraktowana jako wada. Ja nie mam w tym porblemu bo biega z innymi psami i ma zajęcie, ale jakbym go puszczał samego to ciągle by chciał aby go brać na ręce a zapomina jakie ma gabaryty.":loveu: Quote
Buńka Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Super że schroniskowa bidunia znalazła domek:multi: A Szu z tego co czytam jest bezproblemowym psem... Żadnej agresji, leku czy wycofania więc domek już gdzieś tam pewnie czeka tylko może jeszcze nie wie o Wielkim Szu;) Znam psy które były naprawdę zlęknione czy wręcz agresywne i udało się znajdować im cudowne domy, także o Szu nawet się nie martwię:) Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 "Jesli u innego psa miłość do ludzi to dobra cecha to w jego przypadku z czasem moze być potraktowana jako wada. Ja nie mam w tym porblemu bo biega z innymi psami i ma zajęcie, ale jakbym go puszczał samego to ciągle by chciał aby go brać na ręce a zapomina jakie ma gabaryty.":loveu: Szu, zatem umawiamy się: jesteś Bardzo Dużym Psem i nie zapominasz o tym , pójdziesz do Domku, który będzie po szkoleniu na Psa Który Po Prostu Kocha (proszszszsz o dodanie w umowie adopcyjnej tego paragrafu) Ok? :) Ogromnie się cieszę, że Bidulek ze schroniska znalazł dom. Ale byłoby fajnie cokolwiek wiedzieć Ot takie moje wścibstwo psie ... Quote
Ellig Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Gusiaczek napisał(a):, :) Ogromnie się cieszę, że Bidulek ze schroniska znalazł dom. Ale byłoby fajnie cokolwiek wiedzieć Ot takie moje wścibstwo psie ... [h=5]"Chcialam doniesc, ze adoptowany z Promyka Dago ma sie swietnie! :) Jest szczesliwy, gania, chodzi za czlowiekiem jak przyslowiowy pies, wyjada wszystko, czyli zero problemu :) Bardzo sie ciesze, ze kolejne psisko znalazlo dom i rodzine, ktora o niego bedzie dbala :)"[/h] Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ellig napisał(a):"Chcialam doniesc, ze adoptowany z Promyka Dago ma sie swietnie! :) Jest szczesliwy, gania, chodzi za czlowiekiem jak przyslowiowy pies, wyjada wszystko, czyli zero problemu :) Bardzo sie ciesze, ze kolejne psisko znalazlo dom i rodzine, ktora o niego bedzie dbala :)" dziękuje Ellig, bardzo jestem rada :) Quote
mestudio Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Też się witam po "laptop reaktywacji" i wczorajszej włóczędze po Warszawie - z konieczności. Quote
Majkowska Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Co tu taka cisza? Ciotki, wpadać do Szu! Zostawiamy głaskanko. Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Majkowska']Co tu taka cisza? Ciotki, wpadać do Szu! Zostawiamy głaskanko.[/QUOTE] Ta jeeeees! Młoda Mama ma czas, a Ciotki gdzie? ;) No, ale na dogo tak już jest - często trudno ogarnąć wszystkie wątki, człek chciałby być wszędzie, ale nie da rady. Ja też do wielu Ogonków wpadam, poczytam i spadam bez słowa, bo nie mam czasu ...:oops: Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Ellig']Witaj SZU!:)[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Jestem, żeby nie było że mnie nie ma;-)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']I ja się "odhaczam"! :)[/QUOTE] [quote name='(:Buńka:)']Jestem, jestem;)[/QUOTE] Witamy serdecznie :) Quote
mestudio Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Gusiaczku, jesteś tu prawdziwym gospodarzem:loveu: Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='mestudio']Gusiaczku, jesteś tu prawdziwym gospodarzem:loveu:[/QUOTE] Staram się Was wspomóc - zdecydowanie mam mniej frasunków od Was, a poza tym w moim fachu nie ma strachu, że pogonią od komputera ;) :) Quote
Majkowska Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jesteśmy jesteśmy. Pamiętamy i nie zapomninamy. Mami nie ma wcale tyle czasu (ani sił zbyt wiele) ale ogarnia dwa podstawowe wątki - waldkowy i Szu ;) Bardzo o was pamiętam i nie zapomnę. :loveu: Quote
Recommended Posts