Gusiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Majkowska']Jesteśmy jesteśmy. Pamiętamy i nie zapomninamy. Mami nie ma wcale tyle czasu (ani sił zbyt wiele) ale ogarnia dwa podstawowe wątki - waldkowy i Szu ;) Bardzo o was pamiętam i nie zapomnę. :loveu:[/QUOTE] Witam Imienniczkę i Jej Mamusię:) Quote
Majkowska Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 A zdjęć jakichś nowych by nie było? Może wtedy ciotki przyjdą pooglądać. Bo ciotki leniwe, czytać to nie chcą, ale na zdjęcia zaraz się zlatują ;D Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Majkowska']A zdjęć jakichś nowych by nie było? Może wtedy ciotki przyjdą pooglądać. Bo ciotki leniwe, czytać to nie chcą, ale na zdjęcia zaraz się zlatują ;D [quote name='(:Buńka:)']O tak foteczki zawsze mile widziane;) Szu jest bardzo fotogeniczny, aż za bardzo .... Właśnie rozmawiałam z przyjaciółką, która miała za zadanie szukać DS w Bieszczadach ..... "takie 40 kg u nas poszłoby tylko na łańcuch :( nie ma mowy!!!" Zatem, Szu, Szukamy miejsca, w którym i pogadasz i poSzu(a)lejesz Nie wiem, na ile to ważne i cokolwiek stanowi, ale kocham Cię ogromnie! Quote
Majkowska Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Szu, nie daj się na łańcuch! Tylko kanapa wchodzi w grę ;) ! Quote
Majkowska Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Dobry wieczór Szu. Cały dzień tu cisza... ahh lecą w kulki te cioteczki:mad: Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Myślę, że spokojnie można wysłać kandydaturę Szu tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245473-Przygarnę-psa-sukę-w-typie-ON-rottweiler-małopolska-śląsk Co wy na to? Nie udało się na Pomorzu, może w Małopolsce wypali ;) Quote
Majkowska Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 o miisiakuuuu:loveu: A co on, coś ciągnie na tych pierwszych fotach? Siła zaprzęgowa w sumie jest. Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Nutusia']Myślę, że spokojnie można wysłać kandydaturę Szu tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245473-Przygarnę-psa-sukę-w-typie-ON-rottweiler-małopolska-śląsk Co wy na to? Nie udało się na Pomorzu, może w Małopolsce wypali ;) Wszędzie trzeba próbować, dziękuje Nutusiu:) Szu jest Ogonkiem, którego sercem trzeba zauważyć ... Tak bardzo, ale to baaaaaaaaaaardzo zależy mi na dobrym domku dla Niego - gabaryty i miłość do Człowieka są wyjątkowe u Niego :loveu: Od czasów Oskara mam słabość do Onków. Dodam jeszcze, po raz kolejny, że Oskar wyleczył u Filipa sobą niesamowity lęk przed psami. Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Majkowska']o miisiakuuuu:loveu: A co on, coś ciągnie na tych pierwszych fotach? Siła zaprzęgowa w sumie jest.[/QUOTE] Tak, tak - Szu jest psem zarabiającym na siebie - orze, jak może ;) Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 No go to zgłoś pod podany link, Gusiaczku, skoro dajesz swoje przyzwolenie ;) Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Nutusia']No go to zgłoś pod podany link, Gusiaczku, skoro dajesz swoje przyzwolenie ;)[/QUOTE] Napisałam że łomatko! przyzwolenie to ja se mogę... , ale nie ma co ukrywać - panoszę się tutaj :oops: Quote
Mattilu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Gusiaczek']Napisałam że łomatko! przyzwolenie to ja se mogę... , ale nie ma co ukrywać - panoszę się tutaj :oops:[/QUOTE] I bardzo dobrze, ktos musi, a mestudio maja pelne rece roboty. Trzymam kciukasy z Malopolske. Quote
Majkowska Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Wpadamy jeszcze do Szu, powiedzieć dobranoc. Kolorowych snów misiaku... Quote
Gusiaczek Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Mattilu']I bardzo dobrze, ktos musi, a mestudio maja pelne rece roboty. Trzymam kciukasy z Malopolske.[/QUOTE] Fakt, mają co robić i o czym myśleć .... [quote name='Majkowska']Wpadamy jeszcze do Szu, powiedzieć dobranoc. Kolorowych snów misiaku...[/QUOTE] A my życzymy dobrego dnia:) Quote
Majkowska Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Misiu znów u ciebie ciotek nie ma. Ale się im nie dziwię, pewnie śpią. Senny dzień coś dzisiaj... A u Ciebie jak tam? Pyta kto, dzwoni kto? Quote
Gusiaczek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Majkowska']Misiu znów u ciebie ciotek nie ma. Ale się im nie dziwię, pewnie śpią. Senny dzień coś dzisiaj... A u Ciebie jak tam? Pyta kto, dzwoni kto?[/QUOTE] Myślę, że Szu aż tak bardzo nie zależy - jest w "Spa Jamor" .... co się będzie wyrywał ;) Quote
Buńka Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Hej Szu wystarczy ci tego Spa u Jamora, rób miejsce innej bidzie a ty zmykaj do domku!:) Quote
Gusiaczek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Hej Szu wystarczy ci tego Spa u Jamora, rób miejsce innej bidzie a ty zmykaj do domku!:)[/QUOTE] Prawdę rzekłaś Quote
Majkowska Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Cześć Szu :* Co tam, jak tam dzisiaj? U nas bardzo senny dzień... Quote
Mattilu Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Gusiaczku, czy udalo Ci sie wyslac kandydature Szu pod link podany przez Nutusie? Quote
Recommended Posts