Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szu ma cały czas ogłoszenia. Jest na mojej tablicy i zmieniam przy każdym odnowieniu ogłoszenia zdjęcia i trochę opis, Ellig też go ogłasza. Ma plakaty rozwieszone w Warszawie -Inka33 zrobiła plakacik.
Niestety nie jest jakimś szczególnym pieskiem dla większości ludzi więc czeka, sam właściciel hotelu uprzedził mnie jak go zawiozłam, że szału nie ma z jego wyglądem.

Posted

Jak szału nie ma jak myśmy z TŻtem oszaleli na widok takiego misia.
Młody, miły, duży, ładny, doskonały kompan ... czy ludzie naprawdę nie szukają takich psów?!
Ten swiat jest naprawdę dziwny...

Posted

Majkowska napisał(a):
Jak szału nie ma jak myśmy z TŻtem oszaleli na widok takiego misia.
Młody, miły, duży, ładny, doskonały kompan ... czy ludzie naprawdę nie szukają takich psów?!
Ten swiat jest naprawdę dziwny...

Szu jest rzeczywiście "trudny" do adopcji ... niestety, niewiele osób spojrzy na niego sercem, nie każdy zauważy to "coś", co w sobie ma, ogrom miłości, serdeczności, oddania.
Nas zauroczył, zatem niechaj nie opuszcza nas nadzieja, że jest jeszcze gdzieś ktoś,
kto pokocha Okruszka i będzie wdzięczny Losowi, że wskazał mu właśnie Jego

Posted

Trzymam za to mocno kciuki.
Choć tyle mogę dla was zrobić. I zaglądać tu i na bazarek i podnosić w nieskończoność...

A że zapytam, bo ja mało oświecona jstem... jak sobie wstawić bannerek żeby działał? Bo umiem tylko sam obrazek, bez podlinkowania :(

Posted

Majkowska napisał(a):
Trzymam za to mocno kciuki.
Choć tyle mogę dla was zrobić. I zaglądać tu i na bazarek i podnosić w nieskończoność...

A że zapytam, bo ja mało oświecona jstem... jak sobie wstawić bannerek żeby działał? Bo umiem tylko sam obrazek, bez podlinkowania :(

Oj też mam z tym kłopoty, ale ostatnio udało mi się:
zaznaczyłam zdjęcie, skopiowałam link do wątku i wkleiłam w ikonkę "dodaj link" i zapisz

Posted

nas ochłodził ulewny deszcz...
Ale dobrze że u Szu pogodnie.
Fajnie się ten chłopak ma w hoteliku, prawie jak na wczasach. Ale lepiej kończ wczasy chłopaki i jedź do domu. Do pana, do rodziny kochającej...

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Oj też mam z tym kłopoty, ale ostatnio udało mi się:
zaznaczyłam zdjęcie, skopiowałam link do wątku i wkleiłam w ikonkę "dodaj link" i zapisz

Kopiuję, wklejam i guzik z tego...
Jakaś całkiem nieudolna jestem dzisiaj.

Posted

no to doberek wielki Szu:)Pojawiam się żeby Waldusiowa mnie potem po dogo nie ścigała . . .:DFajny psiak . . . Majeczka nie zastanawiaj się tylko bież chłopaka, Walduś będzie miał z kim płwać:D:D;)

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
no to doberek wielki Szu:)Pojawiam się żeby Waldusiowa mnie potem po dogo nie ścigała . . .:DFajny psiak . . . Majeczka nie zastanawiaj się tylko bież chłopaka, Walduś będzie miał z kim płwać:D:D;)

Witaj Buńka u Szu :multi: bądź z nami bez względu na "ściganie" ;)
Majeczka .... ukochana Siostra osobista ma tak na imię - znak ? ;)

Mattilu napisał(a):
Zaglada, tylko nie zawsze pisze ;)

Wiem, ale Szu potrzebne "podnoszenia" , dawaj hau!, co jakiś czas, co?
Jestem Ci ogromnie wdzięczna za pomoc. Skarpeta Szu spędza mi sen z powiek.
Staram się, jak mogę, ale boję się, że mogę nie dać rady któregoś dnia ....

azalia napisał(a):
Zdjęcia z 'ochładzającym" się Szu powinny zostać wykorzytane do ogłoszeń,robią wrażenie.

Witaj Azalio :)
Zastanawiałam się, jak ogarnąć graficznie ogłoszenia Szu, by wszystkie zdjęcia się zmieściły :)

Posted

bardzo Ci dziękuję za serdeczną obecność u Szu, za to że dzięki Tobie Twoje "Towarzycho"
tu zagląda :buzi:
Przekopałam przedwczoraj Waldkowy wątek i chyba czas coś skrobnąć :oops:

Posted

azalia napisał(a):
Zdjęcia z 'ochładzającym" się Szu powinny zostać wykorzytane do ogłoszeń,robią wrażenie.

Są wykorzystywane, bez skutku.

Wczoraj napisałam ładnego posta dziękczynnego do nowych zaglądających i do starych wiernych odwiedzających i nic się nie dało wysłać bo komputer mi się zawiesił. Nie cierpię takich sytuacji, strasznie się wkurzyłam.

Przyłączam się do Gusiaczka z podziękowaniami do nowych osób na wątku:-).