TZmestudio Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 zdjęcie na ochłodę: A tak Szu wychodzi z wody: Quote
Majkowska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Na tym pierwszym wygląda jak foczka:loveu: A na drugim mina pewna siebie "no holuj mnie holuj, bo inaczej utoniemy razem " :D Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Witaj piękny. My to juz po obiedzie nawet. A ty? Pływałeś dzisiaj? Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Zaglądam i popołudniu Wielki Szu do ciebie. Czemu ciotki cię nie odwiedzają?! A cóż to?! Nieładnie tak... Quote
mestudio Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Ech upał i komary w ogrodzie nie dają żyć.............dziś jest koszmarnie. Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ano jest. Tym koszmarniej że do Szu nikt nie zagląda. A ogłoszenia jakieś on ma? Pyta kto o niego? Quote
mestudio Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Szu ma cały czas ogłoszenia. Jest na mojej tablicy i zmieniam przy każdym odnowieniu ogłoszenia zdjęcia i trochę opis, Ellig też go ogłasza. Ma plakaty rozwieszone w Warszawie -Inka33 zrobiła plakacik. Niestety nie jest jakimś szczególnym pieskiem dla większości ludzi więc czeka, sam właściciel hotelu uprzedził mnie jak go zawiozłam, że szału nie ma z jego wyglądem. Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jak szału nie ma jak myśmy z TŻtem oszaleli na widok takiego misia. Młody, miły, duży, ładny, doskonały kompan ... czy ludzie naprawdę nie szukają takich psów?! Ten swiat jest naprawdę dziwny... Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 To jeszcze przed nocą zaglądamy. A tu dalej cisza... Głaskamy po łebku. Spij spokojnie wielki psie i śnij o swoim domku... Quote
Gusiaczek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Witaj Szu Kochany, dzień masakrycznie upalny, a dopiero się zaczyna .... :( Quote
Gusiaczek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):Jak szału nie ma jak myśmy z TŻtem oszaleli na widok takiego misia. Młody, miły, duży, ładny, doskonały kompan ... czy ludzie naprawdę nie szukają takich psów?! Ten swiat jest naprawdę dziwny... Szu jest rzeczywiście "trudny" do adopcji ... niestety, niewiele osób spojrzy na niego sercem, nie każdy zauważy to "coś", co w sobie ma, ogrom miłości, serdeczności, oddania. Nas zauroczył, zatem niechaj nie opuszcza nas nadzieja, że jest jeszcze gdzieś ktoś, kto pokocha Okruszka i będzie wdzięczny Losowi, że wskazał mu właśnie Jego Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Trzymam za to mocno kciuki. Choć tyle mogę dla was zrobić. I zaglądać tu i na bazarek i podnosić w nieskończoność... A że zapytam, bo ja mało oświecona jstem... jak sobie wstawić bannerek żeby działał? Bo umiem tylko sam obrazek, bez podlinkowania :( Quote
Gusiaczek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):Trzymam za to mocno kciuki. Choć tyle mogę dla was zrobić. I zaglądać tu i na bazarek i podnosić w nieskończoność... A że zapytam, bo ja mało oświecona jstem... jak sobie wstawić bannerek żeby działał? Bo umiem tylko sam obrazek, bez podlinkowania :( Oj też mam z tym kłopoty, ale ostatnio udało mi się: zaznaczyłam zdjęcie, skopiowałam link do wątku i wkleiłam w ikonkę "dodaj link" i zapisz Quote
Gusiaczek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ufffffffffff, trzeba znów się ochłodzić widokiem szczęśliwego Szu :) Wpłata od Jagody w drodze Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 nas ochłodził ulewny deszcz... Ale dobrze że u Szu pogodnie. Fajnie się ten chłopak ma w hoteliku, prawie jak na wczasach. Ale lepiej kończ wczasy chłopaki i jedź do domu. Do pana, do rodziny kochającej... Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Gusiaczek napisał(a):Oj też mam z tym kłopoty, ale ostatnio udało mi się: zaznaczyłam zdjęcie, skopiowałam link do wątku i wkleiłam w ikonkę "dodaj link" i zapisz Kopiuję, wklejam i guzik z tego... Jakaś całkiem nieudolna jestem dzisiaj. Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Siup do góry psiaku. Nikt do ciebie nie zagląda :( Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 no to doberek wielki Szu:)Pojawiam się żeby Waldusiowa mnie potem po dogo nie ścigała . . .:DFajny psiak . . . Majeczka nie zastanawiaj się tylko bież chłopaka, Walduś będzie miał z kim płwać:D:D;) Quote
Mattilu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):Siup do góry psiaku. Nikt do ciebie nie zagląda :( Zaglada, tylko nie zawsze pisze ;) Quote
azalia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Zdjęcia z 'ochładzającym" się Szu powinny zostać wykorzytane do ogłoszeń,robią wrażenie. Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (:Buńka:) napisał(a):no to doberek wielki Szu:)Pojawiam się żeby Waldusiowa mnie potem po dogo nie ścigała . . .:DFajny psiak . . . Majeczka nie zastanawiaj się tylko bież chłopaka, Walduś będzie miał z kim płwać:D:D;) Witaj Buńka u Szu :multi: bądź z nami bez względu na "ściganie" ;) Majeczka .... ukochana Siostra osobista ma tak na imię - znak ? ;) Mattilu napisał(a):Zaglada, tylko nie zawsze pisze ;) Wiem, ale Szu potrzebne "podnoszenia" , dawaj hau!, co jakiś czas, co? Jestem Ci ogromnie wdzięczna za pomoc. Skarpeta Szu spędza mi sen z powiek. Staram się, jak mogę, ale boję się, że mogę nie dać rady któregoś dnia .... azalia napisał(a):Zdjęcia z 'ochładzającym" się Szu powinny zostać wykorzytane do ogłoszeń,robią wrażenie. Witaj Azalio :) Zastanawiałam się, jak ogarnąć graficznie ogłoszenia Szu, by wszystkie zdjęcia się zmieściły :) Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 bardzo Ci dziękuję za serdeczną obecność u Szu, za to że dzięki Tobie Twoje "Towarzycho" tu zagląda :buzi: Przekopałam przedwczoraj Waldkowy wątek i chyba czas coś skrobnąć :oops: Quote
mestudio Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 azalia napisał(a):Zdjęcia z 'ochładzającym" się Szu powinny zostać wykorzytane do ogłoszeń,robią wrażenie. Są wykorzystywane, bez skutku. Wczoraj napisałam ładnego posta dziękczynnego do nowych zaglądających i do starych wiernych odwiedzających i nic się nie dało wysłać bo komputer mi się zawiesił. Nie cierpię takich sytuacji, strasznie się wkurzyłam. Przyłączam się do Gusiaczka z podziękowaniami do nowych osób na wątku:-). Quote
Recommended Posts