Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Cudne zdjecia Gusiaczku :loveu:[/QUOTE]

Jamor robi fantastyczne zdjęcia - nie wiedziałam które wybrać :)
na Jego stronie jest wspaniała galeria - nie trzeba być zalogowanym, by móc obejrzeć.
Polecam:)

Posted

Ależ Szu ma atrakcji, rewelacja. No trzeba nowe ogłoszenia zrobić i wrzucić jamorową z Szu na plecach.

Na konto naszych psiaków wpłynęły pieniążki z bazarku Gusiaczka. Dla Szu przypada 241 zł więc tyle dopiszemy do rozliczenia.
Gusiaczku, bardzo Ci dziękuję za pomoc:-)

Posted

[quote name='mestudio']Ależ Szu ma atrakcji, rewelacja. No trzeba nowe ogłoszenia zrobić i wrzucić jamorową z Szu na plecach.

Na konto naszych psiaków wpłynęły pieniążki z bazarku Gusiaczka. Dla Szu przypada 241 zł więc tyle dopiszemy do rozliczenia.
Gusiaczku, bardzo Ci dziękuję za pomoc:-)

Zastanawiam się, gdzie Szu bedzie miał tak dobrze;)
A z ogłoszeniem ostrożnie - wyadoptujecie Jamorową i dopiero zacznie się polka :evil_lol:
Mestudio, cieszę się ogromnie, że mogłam Was wspomóc za sprawą bazarku,
na którym gościliśmy Szczodrych Ogonolubnych :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Tak bardzo czekam na Domek dla Szu ...
Wywinął się z wywózki do R.
Człeka, Dobrego człeka potrzeba![/QUOTE]

W koncu sie znajdzie, zobaczysz!

Posted

[quote name='Mattilu']W koncu sie znajdzie, zobaczysz![/QUOTE]

Bardzo w to wierzę, tego się trzymam ....
Zasługuje na dobre i godne życie
Kocham ogoniate, ale Szu serce skradł moje serce na amen ...

Posted

Odwiedzam przytulasne bydlę! ;)

[quote name='mestudio']Śniadanie super:-).

Ani piękny plakacik, ani ogłoszenia chwilowo nic nie dają. Pozostaje nam czekać i płacić niestety. Ale z tym się liczyłam bo pomimo tego, że dla nas Szu jest fajnym psem to inni nie bardzo widzą tę fajność w nim. Widzą za to duuuużego psa.[/QUOTE]
E tam, piękny, nie piękny, skuteczność ważniejsza... :(
Może jakieś sugestie, co w nim pozmieniać...?
Może wtedy, jak ktoś by mógł kolejne, trochę zmienione podrukować o porozwieszać, to by coś dało? :hmmmm:

[quote name='Mattilu']Teraz ludzie sa bardziej mobilni, a z duzym psem trudniej podrozowac :([/QUOTE]
Może go reklamować, jako pies pociągowy do sanek, wózków itp. - no, że robiłby sam za transport. ;)

Posted

Cześć Szu :)

Pozwolisz .. ?

,,KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE!

......................

.................................................Sunia- Olusia

Zaginęła 18 czerwca 2013 r. w Warszawie,

w okolicy ul. Paluch i Ogrodników

Rudo-brązowa sunia. Jest przyjazna wobec ludzi.
Ma na sobie kolorową obrożę w rybki z adresatką.
I obrożę przeciwpchelną.
Jeżeli ktoś ją widział lub przygarnął bardzo prosimy o kontakt pod nr tel .

[FONT=Arial]..................................[/FONT][FONT=Arial]501249804 [/FONT][FONT=Arial],505099579[/FONT]

Posted

Zajrzałam dziś na konto, a tu niespodzianka. Mattilu wysłała dla Szu ponad 80 zł. Pięknie dziękujemy - znowu dzięki Darczyńcom mamy uzbieraną sumę na dwa miesiące hotelowania.

Szu-----zmykaj do domku. Niech ten właściwy domek w końcu się odezwie.

Posted

[quote name='Nutusia']W jakim wieku jest Szu, bo nie mogę znaleźć tej informacji?...

Bo:
Kochani, dom doświadczony z dużymi psiakami, szuka nowego członka rodziny. Wiek szczenięcy, duuuuży. Okolice Żywiec. Kandydatów na szczęśliwe życie można podesłać tu: [email protected]

Ręce mi się trzęsą - Szu byłby idealnym psem! Co z tego, że nie szczeniak - ma tylko ok. 2 lat.

Posted

O, i fajnie!
Przecie serce nie sługa i nie zawsze w metrykę zagląda ;)
Trzeba napisać przemyślanego maila z informacjami o tym, czego na fotkach nie widać, dołączyć fotki, na których widać najwięcej i słać w te pędasy!!! Mam jeszcze jednego kandydata - też ogromniasty, nie ma roku. Bez względu na to, kto wygra casting, jakieś dużopsie życie będzie wygrane...