Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Doopa...to ja się tak nie bawie Ale się ciotencja Ziutencja rozkręciła, a to ptaszyna a to doopa :siara: Quote
wiosenka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie było mnie tyle czasu przy kompie, a tu takie wieści :). Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wiosenka']Nie było mnie tyle czasu przy kompie, a tu takie wieści :).[/QUOTE] Masz na mysli doope czy ptaszyne?:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']Masz na mysli doope czy ptaszyne?:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Mattilu']Masz na mysli doope czy ptaszyne?:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']:roflt: :roflt:[/QUOTE] Wariatki...no wariatki jak nic :evil_lol: Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 3 x, relacja boska! :loveu: Choć o jej obiektywności to za dużo jednak nie miałabym do powiedzenia... :diabloti: [quote name='Mattilu']Masz na mysli doope czy ptaszyne?:evil_lol:[/QUOTE] Nie poznaję koleżanki...! :eek2: Cicha woda... :evil_lol: Jutro kontrola Sepkowa po 15-tej. Troszkę sie podrapuje delikwentka, więc skórę musimy obejrzeć dokładnie. Humorek i APETYT dopisują, a koo była dziś reklamowa. :multi: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='inka33']3 x, relacja boska! :loveu: [/QUOTE] Jak zawsze :) powtarzam Gosi, że ma knige napisać...ale ma mnie gdzieś :mad: Twierdzi, że jestem marudna itddd :diabloti: [quote name='inka33']Nie poznaję koleżanki...! :eek2: Cicha woda... :evil_lol: [/QUOTE] Zobaczyła, ze tu same pozytywnie zakręcone...to i sama się rozkręca :evil_lol: [quote name='inka33']Humorek i APETYT dopisują, a koo była dziś reklamowa. :multi:[/QUOTE] I to jest super wiadomość na początek poniedziałku ;) Inus...czy już masz upatrzone/ą ??? :cool3: Byłaś na wątku T ? Quote
Nutusia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No Sepka - jestem pełna podziwu! Niejeden duży miałby pełne gacie na widok takich gigantów, a Ty ich sobie wokół ogonka owinęłaś i stali jako te dwie pierdoły :) Quote
Ziutka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Nutusia']No Sepka - jestem pełna podziwu! Niejeden duży miałby pełne gacie na widok takich gigantów, a Ty ich sobie wokół ogonka owinęłaś i stali jako te dwie pierdoły :) Bo to są pierdoły :evil_lol: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Ziutka'] Zobaczyła, ze tu same pozytywnie zakręcone...to i sama się rozkręca :evil_lol: I to jest super wiadomość na początek poniedziałku ;) Inus...czy już masz upatrzone/ą ??? :cool3: Byłaś na wątku T ?[/QUOTE] To nie ja się rozkręcam, to Wy mnie nakręcacie :eviltong: Dobra koo na dzień dobry, to jest to! Czy ten domek dla Sepki to już pewna sprawa? czy tylko takie tam gadanie na razie? Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Mattilu']To nie ja się rozkręcam, to Wy mnie nakręcacie :eviltong:[/QUOTE] I jeszcze na nas zwala! :obrazic: [quote name='Mattilu']Dobra koo na dzień dobry, to jest to![/QUOTE] Chciałoby się rzec: "Smacznego!", ale się powstrzymam... :diabloti: [quote name='Mattilu']Czy ten domek dla Sepki to już pewna sprawa? czy tylko takie tam gadanie na razie?[/QUOTE] Z tego, co rozmiawiałam z Małgoś, to sprawa jest poważna, ale "pewność" będzie jakoś na dniach. Wg rady Malagos, pani ma się skontaktować po doleczeniu się Sepki - tel. był umawiany na w tym tygodniu. Nawet transport na odwiedziny/zabranie jest już wykombinowany (ze strony Pani). :) BTW - Ziutka, jeżeli niebiesKości dotrą przed wybyciem Sepki, to jaka jest Twoja decyzja w ich sprawie...? Mają jechać jako posag z Sepulindą, czy Pani ma kupić wedle własnego gustu, a te zostan dla innej/go potrzebowskiej/go? No, a jeżeli nie dotrą, to pytanie do Malagos, czy te szelki i smycz od Ciebie mają (na początek) jechać z Sepią, czy wrócić do Ciebie? Przepraszam, że ja o takich "przyziemnościach" materialnych, ale nie chcę ewentualnych nieporozumień... :oops: No i podobno - kto pyta, nie błądzi... :p Quote
3 x Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Ziutka']Bo to są pierdoły :evil_lol:[/QUOTE] phi :obrazic: Quote
Mattilu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 no dobra, to w takim razie zdrowiej Sepka szybciej, bo tam już domek czeka, a tu nowy potrzebowski się szykuje. BTW czyli przy okazji: niczego na nikogo nie zwalam:eviltong: Quote
Ziutka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='inka33'] BTW - Ziutka, jeżeli niebiesKości dotrą przed wybyciem Sepki, to jaka jest Twoja decyzja w ich sprawie...? Mają jechać jako posag z Sepulindą, czy Pani ma kupić wedle własnego gustu, a te zostan dla innej/go potrzebowskiej/go? No, a jeżeli nie dotrą, to pytanie do Malagos, czy te szelki i smycz od Ciebie mają (na początek) jechać z Sepią, czy wrócić do Ciebie? Przepraszam, że ja o takich "przyziemnościach" materialnych, ale nie chcę ewentualnych nieporozumień... :oops: No i podobno - kto pyta, nie błądzi... :p[/QUOTE] A rób co chcesz kochana :) możesz sobie dla kolejnego tymczasowicza zostawić :) możesz dać Sepi, jak uważasz. A może pani kupi wedle swojego uznania, może kolor jej nie będzie pasował i beda leżały gdzieś w szafie itd. [quote name='3 x']phi :obrazic:[/QUOTE] Gośkije !!! Nie fochaj się - KOCHAM WAS PRZECA :loveu: Quote
malagos Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Dziewczynki kochane, ja na momencik...... nie mam już Dalii. Stało się to najgorsze. może jutro, pojutrze jakoś o tym wszystkim będę mogła mówić, ale na razie jestem załamana. Muszę się zaszyć w kącik i jakoś się ogarnąć. Wzięłam na jutro wolny dzień, bo taka zapuchnięta nie pokażę się ludziom. Sprzątam, myję podłogę, wciąż ten zapach w kuchni, pokoju, na ubraniu...... Mam prośbę, muszę na jakiś czas wyłączyć się. Kochana Ineczko, proszę, proszę Cię bardzo, sfinalizuj adopcję Sepci. Wszystko właściwie dograne, tel. do pani Jagody dam na pw. Ona po mojej z nią rozmowie w sobotę czeka na wiadomość. Czy w piątek może przyjechać po Sepię? Zaufajmy losowi, wszystko będzie dobrze, evita. będzie z nami w kontakcie. Zrozumcie mnie, nie mam głowy teraz do niczego. 8 dni walki, nerwów, pielęgnacji, karmienia, zmieniania podkładów z ropą i krwią.... Tak to cholernie boli.... Dziewczynki kochane, pomóżcie myślami i radą, i wsparciem Ince. Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Malagos, odpocznij... :calus: Sepką się nie martw, z nią już dobrze. Quote
konfirm13 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Malagos, Inka ma rację. Potrzebujesz wyciszenia. Byłaś bardzo dzielna. Quote
inka33 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 :( Teraz kolejna smutna sprawa, choć jeszcze do końca nie przesądzona... Dostałam info od Pana, że Frodo ma prawdopodobnie chore serduszko - szmery i za szybkie bicie... :( Niewykluczone, że konieczna będzie operacja... :( Ma mieć jeszcze powtórzone badania... I dwa pytania w związku z tym: - Czy ktoś z Was się orientuje, czy u psów istnieje coś takiego, jak "szmery wzrostowe"? (jak u dzieci - moja córka to miała i wyrosła) - Czy znacie fundację/organizację, która może pomóc psu domnemu w sytuacji konieczności operacji psiego serca? Quote
Mazowszanka13 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A ja mam dla Was zajęcie na wieczór: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241762-JU%C5%BB-OTWARTY-TOTALNY-MISZMASZ-do-16-kwietnia-do-21-00 Quote
konfirm13 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='inka33']:( Teraz kolejna smutna sprawa, choć jeszcze do końca nie przesądzona... Dostałam info od Pana, że Frodo ma prawdopodobnie chore serduszko - szmery i za szybkie bicie... :( Niewykluczone, że konieczna będzie operacja... :( Ma mieć jeszcze powtórzone badania... I dwa pytania w związku z tym: - Czy ktoś z Was się orientuje, czy u psów istnieje coś takiego, jak "szmery wzrostowe"? (jak u dzieci - moja córka to miała i wyrosła) - Czy znacie fundację/organizację, która może pomóc psu domnemu w sytuacji konieczności operacji psiego serca? Frodo, to synek Sepci? Ja miałam sukę z kardiomiopatią rozstrzeniową, ale to była wada nabyta, nie wrodzona. Ale wyglada na to, że u szczeniaka szmery w sercu bywają przejściowe (rozwojowe) http://www.russell-terrier.org/index.php?option=com_kunena&Itemid=0&func=view&catid=30&id=51423 Najlepszy psi kardiolog, to dr Rafał Niziołek http://www.niziolek.com.pl/ Quote
Recommended Posts