inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Ale Wam zazdraszam spotkania :placz: Freda znam - wiadomo - nie można go nie kochać :loveu: Gnoja jesio poznać musze :mad: tylko zanim się spotkam z 3 x i Gremem to pewnie Gnój, już Gnojem nie bedzie :evil_lol: Cenzure Gosia musi zrobić...normalka :diabloti:[/QUOTE] No to już się spóźniłaś! :eviltong: On jest teraz Gamoń. :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='inka33']No to już się spóźniłaś! :eviltong: On jest teraz Gamoń. :evil_lol: Doopa...to ja się tak nie bawie Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Uuuuaaaaa... socjalizacja z OLBRZYMAMI! No, no, jaka Ty dzielna jesteś, Sepolino! :) Groszek jest cudo ;) Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Nutusia']Uuuuaaaaa... socjalizacja z OLBRZYMAMI! No, no, jaka Ty dzielna jesteś, Sepolino! :)[/QUOTE] To raczej Sepia próbowała socjalizować Gnojka... ;) [quote name='Nutusia']Groszek jest cudo ;)[/QUOTE] Spadaj! :eviltong: ...już do tej mikrej Duszki! :diabloti: Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Doopa...to ja się tak nie bawie Ziutka!! Bój się Boga!!! A teraz bomba - dom pani Jagody został polecony - przez naszą dogomaniaczkę Evitę!! (evita.) . Pani Jagada mówiła wczoraj, ze ma w rodzinię "też taką wolontariuszkę, co sie zajmuje psami", a tu rano dzwoni evita, ze to jej ciocia i że dom ok :). będzie miała w razie czego oko na Sepcię :) Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 nie na temat, ale zobaczcie, jak mój żółw ciągnie do kotów- tu na podusi rudego kotka Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Miałam coś napisać, ale mnie bezceremonialnie... wyproszono!!!! Więc spadam do... Duszki ;) Quote
inka33 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']Ziutka!! Bój się Boga!!! Przez tą Ziutki doopę nie da się tu czytać! :mad: [quote name='malagos'] A teraz bomba - dom pani Jagody został polecony - przez naszą dogomaniaczkę Evitę!! (evita.) . Pani Jagada mówiła wczoraj, ze ma w rodzinię "też taką wolontariuszkę, co sie zajmuje psami", a tu rano dzwoni evita, ze to jej ciocia i że dom ok . będzie miała w razie czego oko na Sepcię Czyli tak bez oficjalnej p/a by było...? Tak jakoś szybko...? Ojojoj... i chlip. :sad: Nie znam evity, ale za to znałam jakiegoś radnego (czy cuś) z Mińska Maz.... ;) Aha, chyba zapomniałam napisać, że w pt pytałam dr Gugały i powiedział, że te wirusówki to dopiero pod koniec kwietnia mogą być. No, i przypomnij mi Małgoś, jak to z tym antypchelaniem i antykleszczaniem miało być...? :oops: I co z niebiesKościami od Ziuty, które jeszcze nie dotarły...? No, i w ogóle, jak to tak... :bigcry: Chociaż w sumie... :multi: Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']nie na temat, ale zobaczcie, jak mój żółw ciągnie do kotów- tu na podusi rudego kotka Eee tam, zaraz nie na temat...wszystkie zwierzeta nasze:) cudna fotka! Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='inka33'] Czyli tak bez oficjalnej p/a by było...? Tak jakoś szybko... No, i w ogóle, jak to tak... :bigcry: Chociaż w sumie... :multi:[/QUOTE] W sumie to :multi::multi::multi::multi: Quote
Nutusia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie chcę Cię martwić, Inka, ale Groszek już "zajęty" ;) Quote
3 x Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='inka33']Sepulinda była dziś na półtoragodzinnym spacerze z Fredem i Gnojkiem...! :multi: Po powrocie zjadła antybiotyk i poranną michę, strudzona padła i śpi. :sleeping: O wrażeniach może najpierw 3 x opowie - będzie obiektywniej. :grins: No i są foty i filmiki!, ale przez cenzurę muszą przejść. :siara: byliśmy Sepia jest bardzo uroczą spokojną i zrównoważoną sunią nie takie fui bzdziu jak nasz Gamoń czy taki indywidualista jak Fredzioch no po prostu normalny psiak costam inka o spięciu i panach pisala ale nie zauwazyłam ;) [quote name='M&S']Super, fantastycznie [quote name='Ziutka']Ale Wam zazdraszam spotkania :placz: Freda znam - wiadomo - nie można go nie kochać :loveu: Gnoja jesio poznać musze :mad: tylko zanim się spotkam z 3 x i Gremem to pewnie Gnój, już Gnojem nie bedzie :evil_lol: Cenzure Gosia musi zrobić...normalka :diabloti: damy radę ;) [quote name='Nutusia']Uuuuaaaaa... socjalizacja z OLBRZYMAMI! No, no, jaka Ty dzielna jesteś, Sepolino! :) Groszek jest cudo ;) tja, nawet Grem się przyłączył do socjalizacji ;) [quote name='Nutusia']Nie chcę Cię martwić, Inka, ale Groszek już "zajęty" ;) sugerowalam jej coś większego ;) i teraz krótka fotorelacja ;) ej, coś mówili, że jakas panienka będzie ooo, idzie mniam, niezła jest ooo jakieś ciacha na horyzoncie ;) Quote
3 x Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 całkiem niezłe ciacha aż mnie z nóg zwalił ich urok ;) mniamuśne ciacha ;) oj, coś się chłopaki naradzają ;) a ja się nudzęęęęęę leż młody! starsi mają pierszeństwo ;) mrau, ten większy jest niezły ;) ciekawe o czym tak rozprawiają ;) Quote
3 x Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 najlepiej podejde i posłucham bo coś za długo im schodzi ;) o losie, nie wiedzieli którędy do lasu ;) za mna Panowie :) dziękujemy za uwagę ;) i wspólny spacer :) Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Super minka na tym ostatnim, ależ to małe honorem się ujęło :) Te szelki to chyba pieszo idą?...... :diabloti: Quote
terra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ogonek w górze, żadnego stresu nie widać :) Dzielna babka :) malagos, ale masz dużego żółwia. Czy aby on nie ma chrapki na koteczka? Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Miny dużych bezcenne:evil_lol: http://imageshack.us/a/img827/9641/20130407091432.jpg Quote
malagos Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='terra']Ogonek w górze, żadnego stresu nie widać :) Dzielna babka :) malagos, ale masz dużego żółwia. Czy aby on nie ma chrapki na koteczka?[/QUOTE] nie, on lubi się przytulić do lezącego kota czy psa :) Taki goopolek :) Quote
3 x Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Miny dużych bezcenne:evil_lol: http://imageshack.us/a/img827/9641/20130407091432.jpg bo oni ciągle nie mogli uwierzyć, że taka mała Sepi wie gdzie jest ICH LAS ;) Quote
M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='3 x']bo oni ciągle nie mogli uwierzyć, że taka mała Sepi wie gdzie jest ICH LAS ;)[/QUOTE] Dobre ;) :) Quote
konfirm13 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Superowa Sepunia :loveu: No i cała historia obrazkowa o dużych facetach i maleńkiej panience :lol: Quote
3 x Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 jakby ktoś coś i ten tego to duzi panowie mają swój wątek własciwie to Fred ma no a Gamoń jak to Gamoń na krzywy ryj się załapał ;) -watek Freda - klik - a wracajac do Sepi to nie czytając całego wątku a li tylko koniec coś mi się ubzdurało, ze Sepi jest jeszczewystraszona a tutaj nic luz blus i uwielbia śnieg tarza się po mistrzowsku ale tutaj Grem musi podłożyć jakąs muzę pod filmik bo komentarze nasze nie nadają się do publikacji ;) czyli pewnie za tydzień coś się pojazi biorąc pod uwage, że Grem nie zna wątku Sepi ;) super że jedzie do domku będzie miała inka miejsce na kolejnego tymczasa mam tylko nadzieję, ze słuszniejszej wagi ;) Quote
Ziutka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malagos']Te szelki to chyba pieszo idą?...... :diabloti:[/QUOTE] Dałam siostrze do wysłania w tamtym tyg, jak tylko do mnie przyszły, zapytam czy już wysłała, ehh Quote
Mattilu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Ziutka']Dałam siostrze do wysłania w tamtym tyg, jak tylko do mnie przyszły, zapytam czy już wysłała, ehh[/QUOTE] No to z doswiadczenia powiem, ze NA PEWNO dojda, tylko dlugo to trwa:diabloti: Brawo Sepka! Kobita z charakterem:) i w jakiej swietnej formie! Quote
Recommended Posts